Ezo

Hétvégi horoszkóp

A hosszú hétvégén nyugalom és pihenés vár a legtöbb jegyre. Sőt néhányan jegy szülöttei igazán intim élményekre számíthatnak. Nézd meg, rád mi vár!

Hétvégi horoszkópKOS: A hosszú hétvége rendkívüli dolgokat hoz neked. Szombaton az Uránusz belép a Kos jelébe, és ezzel elkezdődik egy új hétéves ciklus. Az Uránusz szimbolizálja a váratlan fordulatokat, amire nem lehet előre felkészülni. Ez rugalmasságot és töretlen optimizmust kíván meg tőled. Amennyiben ezekben jó vagy, olyan sikerek várnak rád, amikről mindig is álmodtál. Hogy életed melyik területén, az tőled függ. Az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap az Ikrek jelében járó Hold vidámmá, de kissé gyerekessé tesz, majd hétfőn és kedden a Rák Hold érzelmesebbé. Ez utóbbi alkalmasabb randevúra és/vagy családi összejövetelekre, mert ilyen helyen van szükség a szentimentális részedre.

Hétvégi horoszkópBIKA: Végre rengeteg időd lesz, hogy kikapcsolódj, kimozdulj ezen a hosszú hétvégén. Okosan használd ki, és előre oszd be! Az Ikrek Hold arra int, hogy ne költekezz meggondolatlanul! Mindent érdemes megtervezned. Úgy tűnik, hogy a lazítás mellett valami munka lehetősége, pénzkereset is meg fog csillanni. Szóval nemcsak az időd, hanem a dolgod is több lesz. Ha utazol, akkor jobb, ha nem te vezetsz. Vagy legalábbis sötétedés után ne! Most veszély leselkedik rád, ha rosszak a látási viszonyok. Az is „csapda”, ha letérsz a legális útról. Szinte biztos, hogy csábításnak leszel kitéve. Valaki olyan húrokat fog megpendíteni, aminek nehéz lesz ellenállnod. Tehát óriási lesz a kísértés.

Hétvégi horoszkópIKREK: Március 12. szombat egy rendkívül kedvező nap lesz a számodra. Ekkor az égen meglesz egy olyan háromszög, ami a nagy szerencsét és az égi áldást hozza rád. Az lesz az érzésed, hogy egy jó tündér érkezik, és te kívánhatsz valamit. Vigyázz, hogy milyen gondolatok vannak a fejedben, és mit mondasz ki, mert meg fog történni! Ez a pozitív felállás az egész hétvégédre pozitívan fog hatni. Szinte minden lepattan rólad, a negatív hangok kikerülnek. Így nem lesz más dolgod, mint ehhez kellemes embereket és érdekfeszítő programokat összeválogatnod. Egy utazás lenne a legjobb. De ha ez nem jön össze, akkor is kalandozhatsz kisebb körben, pl. kulturális, intellektuális téren.
 
Hétvégi horoszkópRÁK: Igazán a hétfőt és a keddet fogod élvezni ezen a hosszú hétvégén. Addig le kell tenned az egész heti stresszt, és ki kell pihenned magad. Ez nem azt jelenti, hogy ágyban kéne feküdnöd. Inkább azt, hogy ne rohangálj, ne cipekedj! A nagy bevásárlást ne egyedül bonyolítsd le! Nem kell egy egész hadseregnek főznöd. Persze jó ötlet előre elkészíteni az ételeket, hogy utána csak melegíteni kelljen. De ezt is ésszel, helyes mértékkel tedd. Azután hétfőtől visszatér az erőd és a jókedved. Ekkor több figyelmet és bókot fogsz kapni. Fogadj mindent örömmel és hálával! Nem kell kételkedned a másik őszinteségében. Mindettől erősödik az önbizalmad, és jobb lesz a fellépésed.

Hétvégi horoszkópOROSZLÁN: Rád is nagy hatással lesz az, hogy szombaton az Uránusz belép a Kos jelébe. Ettől hatalmasat fordulhat ez életed hét éven belül. A fordulat csak pozitív lehet. Különösen akkor, ha az elvárásod és/vagy a hozzáállásod pozitív. Arra is fel kell készülnöd, hogy ez váratlan lesz. Tehát olyasmi fog történni, ami előre nem látható, nem tervezhető. A péntek, szombat, vasárnapi napod aktívabb lesz, míg a hétfő és a kedd lazítósabb, begubózósabb. Érdemes ennek fényében alakítanod a programjaidat. Így lesz időd a távolabbi családra és a barátokra is, illetve az otthonodra és a szűk családodra. Ez utóbbiba beleértendő a párod, aki sóvárogva várja, hogy kényeztesd és szeresd.

Hétvégi horoszkópSZŰZ: Ez a hosszú hétvége nyugis lesz, ami nem azt jelenti, hogy eseménytelen lesz, hanem azt, hogy kezelhető. Jól teszed, ha előre veszed a saját idényeidet, és utána hallgatod meg másokét. Már csak azért is, mert garantált, hogy most szét akarnak szedni. Mindenki tele lesz jobbnál jobb ötletekkel, amikbe be akarnak vonni. De egyszerre csak egy helyen lehetsz. Ez az „egy fenékkel egy lovat” effektus lesz. Hogy melyik legyen az az egy „ló”, a te döntésed. Közben előre látható, hogy hétfőn és kedden dominánsak lesznek az érzelmek. Több sértődékeny emberrel lesz dolgod. És az is lehet, hogy te magad érzékenyebb leszel. Ez teljesen normális. Nem kell megijedned a saját érzéseidtől.

Hétvégi horoszkópMÉRLEG: Kedvező helyzeted miatt irigylésre méltó leszel szombaton. Az égen egy olyan háromszög lesz, ami a lehető legkedvezőbben hat a közérzetedre és a hangulatodra is. Most mindent jobb fényben fogsz látni. Ráadásul ez a kezdet az egész hétvégédre pozitív értelemben rányomja a bélyegét. Szárnyakat kapsz a szerelemben és a szeretetteljes kapcsolataidban. Egyfajta központi szereped lesz: sokan veled, rajtad keresztül találkozhatnak másokkal. Természetesen ez nem lesz a terhedre, sőt élvezni fogod, hogy valamiféle híd szerepet tölthetsz be. Hétfőn és kedden változhat a felállás. Ekkor a családod, és az egészen intim kapcsolataid kerülnek előtérbe, mint a szülő-gyerek és férfi-nő viszony.

Hétvégi horoszkópSKORPIÓ: Nem lesz okod panaszra ezen a hosszú hétvégén. A Nap a Halakban, majd hétfőtől a Hold a Rákban hatására vidám és felszabadult hangulatba kerülsz. Nem lehet majd bírni veled. Táncolni, tombolni, mókázni lesz kedved. Nem kell visszafognod magad. Jogodban áll jól érezni magad a bőrödben. Persze ez „legálisabb” egy szórakozóhelyen, pl. egy farsangi mulatság keretein belül. Ha vannak gyerekeid, akkor muszáj olyan bulit szervezned, vagy keresned, ahova ők is mehetnek, máskülönben „forradalom” lesz. Az a jó hír, hogy most nem kell sokáig nyaggatni téged, mert te is visszamész gyerekbe. Meglátod, ez neked is és a gyerekeknek is kedvére lesz. Szóval minden remek lesz…

Hétvégi horoszkópNYILAS: Akkor fogod jól érezni magad, ha képes leszel a pároddal és/vagy másokkal együtt lelkesedni. Tehát saját érdekedben hagynod kell, hogy átragadjon rád a lelkesedésük. Ez könnyebb azokkal, akiket szeretsz. Közben, ha még párt keresel, akkor péntek, szombat, vasárnap járj tágra nyílt szemekkel, mert lesz a közeledben egy potenciális jelentkező! Akivel most hoz össze a sors, az egy „őrült” fazon lesz, de jó hatással lesz rád, és kiszakít az eddigi mókuskerékből. A hétvége második felében a pénzedre és vele párhuzamosan a kiadásaidra kell ügyelned. Jól tennéd, ha ellen tudnál állni a kísértésnek, és nem vásárolnál össze mindenféle kacatot. Meg kell tartóztatnod magad.

Hétvégi horoszkópBAK: Ennek a hosszú hétvégének számodra egyetlen kritikus pontja lesz: a vasárnap este. Ha ezt sikerül vita nélkül megúsznod, akkor minden rendben lesz. Hétfőn majd neked kell lelki „elsősegélyt” nyújtanod. Vagy a párod, vagy egy hozzád közel álló fog rászorulni a józan és megértő véleményedre. Legyél együtt érző és elnéző is! Ha szerelmi szálak fűznek össze kettőtöket, akkor ennek a viharnak az elülte után szorosabbá fog válni a kapcsolatotok. Ezt megünnepelhetitek egy romantikus vacsorával. Ha nincs kedvetek, vagy pénzetek étterembe menni, akkor rendelhettek, sőt együtt főzhettek. Ez utóbbi akár előjátéka is lehet egy erotikus, szenvedélyes, forró éjszakának. Ugye milyen jól hangzik?

Hétvégi horoszkópVÍZÖNTŐ: A szombat fenomenális lesz. Az égen három bolygó egy olyan háromszöget fog alkotni, ami rád a szerencse és az áldás pozitív hatását fogja árasztani. Ha egyszerre szerencsés és áldott is vagy, akkor nem hiányozhat semmi. Persze ez nem „sült galamb”. Vagyis neked is kell valamit tenned. Pl. találd ki, mire, vagy kire vágysz! Amint rá gondolsz, felhív vagy megjelenik. Ne ijedj meg! Ez a vonzás törvénye, illetve a teremtés. Ami azt is jelenti, hogy jól meg kell fontolnod, hogy mit kívánsz, mert megkapod. Nem közhelyes például egészséget kívánni. Hiszen az egészség az alapja annak, hogy keresőképes legyél, illetve hogy el tudd költeni a pénzt. Bár ez utóbbi nem szokott gondot okozni. Igaz?

Hétvégi horoszkópHALAK: Számítanod kell rá, hogy a hosszú hétvége azzal kezdődik, hogy a családod neked szegezi a kérdést, hogy mikor lesz rájuk időd. Ha a mélyére nézel, akkor beláthatod, hogy ez jogos. Mivel most négy napod van, vagyis dupla annyi, mint egy szokványos hétvégén, könnyen kiszoríthatsz nekik is időt. Akkor leszel te az ajándék, ha mindezt önként és szívesen teszed. Meglátod, neked is kellemesebb lesz így. Ezek után élhetsz más fajta életet: barátokkal, kollégákkal, szerelemmel. Ez utóbbi ihletszerűen fog megszállni vasárnap estétől. Nem kell ellenállnod. Jobban jársz, ha hagyod magad. Nem azért, hogy előbb szabadulj, hanem azért, hogy átengedd magadon az érzést, és feltöltődj vele, általa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top