Ezo

Hétvégi horoszkóp március 18-tól

A hosszú hétvége után, hidegebb és lehangolóbb rövid pihenő vár ránk. Ráadásul még a telihold is gyötörni fog minket. Kattints a részletekért!

Hétvégi horoszkópKOS: Igaz, hogy szombat munkanap, de ez mégis csak a hét vége. Vagyis pihenned kell. A szombati telihold is erre ösztökél. Az ösztökével a lusta állatokat biztatták, és az ekevasat a ráragadt földtől tisztogatták. Ez utóbbi szimbolizálja azt, hogy szükséged van a heti stressztől való megszabadulásra. Ne ijedj meg, ezt teheted aktívan is! Neked általában „büntetés”, ha feküdnöd vagy ülnöd kell egy helyben. Ennél még jobb hír, hogy vasárnap népszerű és/vagy szerelmes leszel. Garantált, hogy egyik sem fog „fájni”. Sőt ez annyira fel fog dobni, hogy az is megkedvelhet, aki eddig nem sokat törődött veled. Ez meglepő és megtisztelő is lesz egyszerre. Szóval nem lesz okod panaszra.

Hétvégi horoszkópBIKA: Szerencsés vagy, mert a szombat esti telihold nem fog közvetlenül hatni rád. Viszont a gyerekeidre és/vagy barátaidra annál inkább. Ez számodra hoz egy kis feladatot. Mégpedig azt, hogy békítsd meg, illetve ki őket! Persze nem kell egész hétvégén a békebírót játszanod. Annyit tegyél, amennyit helyesnek tartasz, és utána intézd a saját ügyeidet! Az a másik jó hír a számodra, hogy belül, egészen mélyen, olyan nyugalom fog jellemezni, ami nem engedi, hogy bárki vagy bármi kibillentsen. Ennek köszönhetően mindegy, hogy hova mész, mit csinálsz, kivel találkozol, jól fogod érezni magad a bőrödben. Egyetlen dolog kavarhat fel: a tavasz közeledte, ami a szívedben okozhat kisebb „vihart”…

Hétvégi horoszkópIKREK: Már a kezdet is meglehetősen feszült, ahogy a folytatás is. Pénteken valaki nem ért meg vagy félreért, és ez nem fog jólesni. Majd a szombati telihold felteszi a kérdést neked, hogy „merre tovább?”, és mivel ezt most nem látod tisztán, ingerült leszel. Kivéve, ha képes vagy lazán felfogni mindent. „Az élet játék – játszd!” – tanácsolta Teréz anya. Te tudod a legjobban, hogy a legsúlyosabb hiba, ha önmagadat, az életet, vagy bármi mást túl komolyan veszel. Ha jót akarsz magadnak, akkor elő kell hívnod a gyermeki részedet, és mindent vidáman, könnyedén kell felfognod. Így egyre derűsebb leszel, és egyre derűsebb helyzeteket és embereket fogsz bevonzani. Ez a hétvégéd sikerének kulcsa.
 
Hétvégi horoszkópRÁK: Erre a hétvégére a szombat esti telihold nyomja rá a bélyegét. Igaz, hogy maga a telihold csupán pár óra, mégis mindhárom napot érinteni fogja. Mindenkinek más életterületen okoz gondot, illetve ad feladatot, neked a kapcsolataid terén, főleg a testvéreddel, az unokatestvéreiddel és a szomszédoddal. Elsősorban velük kell elnézőnek lenned, ha nem akarsz konfliktust. De van még valami, ami kihívás lesz ezen a hétvégén: a közlekedés. Baleset veszélye leselkedik rád, ha sietsz vagy kapkodsz. Mivel hétvége van, jobban jársz, ha mindent komótosan csinálsz. Akkor is, ha otthon vagy, és akkor is, ha dolgoznod kell. Az előző hosszú hétvége ára az, hogy szombaton kell dolgozni. De megéri…

Hétvégi horoszkópOROSZLÁN: Ezen a hétvégén egyértelműen a vasárnap lesz a kellemesebb nap. Egyrészt azért, mert addigra túl leszel a teliholdon, ami hurrikánt kavar a pénztárcádban. Másrészt azért, mert a Mérleg Hold hatására derűsebb, közvetlenebb és népszerűbb leszel. Harmadrészt azért, mert szombat munkanap. Szóval teljesen jogosan várod a vasárnapot. Valószínűleg meghívást kapsz, vagy rábukkansz egy olyan helyre, ami annyira extrém, hogy már szinte vonzó. Érdemes lenne bevállalnod. Meglátod, nem fogod megbánni. Az élmények begyűjtése közben még olyan kapcsolatokra is szert fogsz tenni, amelyek kifejezetten hasznosak lesznek később. Szóval muszáj lesz nyitnod, és ismerkedned, barátkoznod…

Hétvégi horoszkópSZŰZ: Hihetetlenül precízen működnek a megérzéseid, de többnyire csak negatív értelemben. Most is már napok óta vihar előtti csendet érzel, és a szombati telihold beigazolja ezt. Most a Hold lesz a Szűz jelében, és a Nap a Halakban. Mivel a Hold jelzi azt, aki érzékenyebb, így te leszel az, aki „kiakad” a többiek közömbössége és önzése miatt. De nem a többiek számítanak, hanem te, és az, aki fontos a számodra. Rá vigyáznod kell, mert törékeny a kapcsolatotok, függetlenül attól, hogy milyen régi. Mindez azt jelzi, hogy ez egy szerelmes hétvége lesz. Persze csak akkor, ha a duzzogás nem vezet szakításhoz. Tudnod kell, hogy ehhez is két ember kell. Akárcsak az elején, amikor összejöttetek.

Hétvégi horoszkópMÉRLEG: Iszonyú unalmas közhely, de igaz, hogy „fő az egészség”. Ennek jegyében fog telni ez a hétvégéd. Ha egészséges vagy, akkor vigyáznod kell rá, és a kondíciódat még javítanod. Ha épp betegeskedsz, akkor mindent el kell követned, hogy mielőbb meggyógyulj. Tél végén nem ritkaság a meghűlés: egyrészt a vitaminraktárak kiürülnek, másrészt az ember hajlamos nekivetkőzni, pedig egy árnyékosabb, szelesebb helyen vagy naplemente után még hideg van. Ennek tudatában öltözködj és válassz programot! Persze nem kell túlzásba vinned az óvatosságot. Hiszen az immunrendszerednek is jót tesz egy kis „terhelés”. Úgy, mint egy sportolónak: fokozatosan egyre nagyobb teljesítményre lesz képes.

Hétvégi horoszkópSKORPIÓ: Rengeteg titokzatos ügy és/vagy téma fog megtalálni téged ezen a hétvégén. Ne csodálkozz! Te vonzod az ilyeneket, azért, mert jól tudsz bánni velük. Érzed, érted a súlyát. Ráadásul nem vagy felelőtlen, és tudsz titkot tartani. Erre most nagy szükség lesz. Számítanod kell rá, hogy valaki ki akarja majd szedni belőled. Amint észreveszed, könnyű dolgod lesz: úgy ki fogsz csusszanni a „karmai” közül, mint egy jégcsap. Közben vigyáznod kell, hogy ne legyél túl hideg azok számára, akik szeretnek, és vágynak arra, hogy figyelj rájuk. Ügyesen kell majd a szerepeid között „lavíroznod”. Még jó, hogy te ebben utolérhetetlenül profi vagy. Ettől lesz igazán klassz ez a hétvégéd.

Hétvégi horoszkópNYILAS: Teljesen felesleges izgatnod magad, bár ez egy szokatlan hétvége lesz. A munkarend miatt szombaton is kell dolgozni, iskolába menni. És az égen a bolygók is meglesznek kavarodva. A szombat esti telihold feszültsége csak akkor ér el és visel meg, ha hagyod. Mindig van, ami miatt izgathatnád magad, de ez a hétvégén végzetes nagy hiba lenne. Mivel az átlagosnál rövidebb időd van a kikapcsolódásra, még okosabban kell beosztanod az idődet és az energiádat. Most tutira nem lesz kapacitásod nagytakarításra, vagy hogy utolérd az egész heti lemaradást. Ez kifejezetten szerencse. Mert muszáj lesz pihenned, játszanod a gyerekekkel, sétálnod a kedveseddel, és utána forralt bort innod.

Hétvégi horoszkópBAK: Nem függetlenítheted magad a környezeted hangulatától. Megpróbálhatod, de nem fog tökéletesen sikerülni. Kivéve, ha egyedül élsz egy lakatlan szigeten. De ha nem, akkor el kell fogadnod, hogy a közeledben lévőknek olykor jó kedvük van, olykor meg nem. Ezen a hétvégén a telihold miatt az utóbbi fog dominálni. Ha nem akarsz velük együtt mérgelődni, akkor tenned kell valamit. Például olyan vidám, jó humorú emberek társaságát keresni, akik szó szerint gyógyító hatással vannak rád. A nevetés tagadhatatlanul gyógyít. Emiatt lettek a humorszínházak annyira népszerűek az utóbbi időkben. Nevetni mindig jó. Szerencsére nem kell hozzá eszköz, díszlet, kellék, csak egy jó poén.

Hétvégi horoszkópVÍZÖNTŐ: A bevételeidtől függetlenül a szombati telihold zűrös helyzetet teremthet anyagi szempontból. Nem ciki, ha megszorulsz. De csak akkor nem, ha gyorsan korrigálsz, és visszafogod magad. Hasonlatos ez az autóvezetéshez: ha éber vagy, van lehetőséged visszakormányozni magad a helyes útra. Szerencsére nem kell egész hétvégén a pénzt számolnod. Lesz rá lehetőséged, hogy a fákon a rügyeket számolgasd. Már ha van rá igényed. Ha nincs, akkor barátokkal bulizhatsz. Úgy tűnik, kapni fogsz egy szülinapi vagy esküvői meghívást. Okosan tennéd, ha emiatt nem vernéd magad esztelenül nagy költségekbe. Ne hidd, hogy bárkit überelned kéne! Sőt most „a kevesebb több” elv lenne tanácsos.

Hétvégi horoszkópHALAK: A Nap még a Halak jelében jár. Még mindig nem késő szülinapi bulit szervezned, bár tény, hogy a szombat este elég feszültnek ígérkezik. Ugyanis ekkor lesz telihold. Neked azért jó, mert te ezt most egészen jól fogod viselni. Valahogy kívül maradsz a gyerekes civakodásokon. Innen minden egyszerűbb és átláthatóbb lesz. Egészen fura lesz ez a számodra. A telihold még egy dologra rá fog világítani: hogy ki szeret téged igazán. Olyan dolog fog történni, ami „leleplezi” egy titkos rajongódat. Végre kiderül, hogy milyen mélyen ért és értékel téged. De vigyáznod kell, mert ez a felismerés összezavarhatja a jelenlegi kapcsolatodat. Már ha van ilyen. Ha nincs, akkor egyszerűbb a „képlet”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top