Ezo

Heti horoszkóp március 21-től

Kemény hét következik, a Nap áthalad az Uránuszon, majd nehéz fényszöget alkot a Plútóval. Ez a régi szerelmek felbomlását is hozhatja, és olyan váratlan helyzeteket, amire senki sincs felkészülve.

Heti horoszkópKos:
Húzós helyzet alakul ki a párkapcsolatodban. Ha nem élsz együtt senkivel, csak együtt jársz, akkor ennek a viszonynak bizony vége. Persze lesznek még próbálkozások, hátha vissza lehetne csinálni az egészet, de nem fog menni. Ezért jobban járnál, ha nem erőlködnél, hanem az energiáidat olyan dolgokra fordítanád, mint a barátnők, vagy barátokkal töltött több időre. És nem kéne a családodról sem megfeledkezni. Légy óvatos, egy barát elárulhat a héten, és pont az, akiben a legjobban megbízol.

Heti horoszkópBika:
Ha meg akarod szerezni őt, akkor válj az igéző tekintet mesterévé. Ha elkapod a neked tetsző fickó pillantását, biztasd őt közeledésre „hívogató tekintettel”! A szemezésben az a legcélravezetőbb, ha diszkréten – mondjuk 3 másodpercre – engeded összekapcsolódni a tekintetedet a pasiéval. Aztán szégyenlősen lesütöd a szemed, majd ismét belenézel a másikéba. Gyakorold, ha bulizol, vagy ha a közeledben van a hím, aki kell neked. Egyébként a munkában furcsa helyzet alakulhat ki, lehet, hogy ami korábban hátrányt jelentett, most előny lesz.

Heti horoszkópIkrek:
A szakításnak, ha már korábban megtörtént, ezen a héten még mindig nincs vége, mert nem érti meg, hogy te nem akarsz vele járni. Kénytelen leszel durva eszközökhöz folyamodni, mert a szép szóból nem ért semmit. Veszteséges ez a hét, mert egy barátot is elveszíthetsz, akiben bíztál, és akiért sokat tettél. Ráadásul még az is lehet, hogy ellopja egy olyan személy az ötletedet, akiről ezt még csak feltételezni sem merted volna. Adódik egy fantasztikus lehetőség, amiről ne beszélj egyelőre senkinek, mert elkiabálod a szerencséd.

Heti horoszkópRák:
Mintha kicsit meg lennél hibbanva, olyan dolgokat kezdesz el mondani, ami előtt még a legjobb barátaid is értetetlenül, a családtagjaidról nem is beszélve, értetlenül állnak. Azért, mert szerelmes vagy, nem kell hogy teljesen elmenjen az eszed, és leginkább a családodat, a barátaidat nem kellene eltaszítanod magadtól. Mert lehet, hogy nehezen emésztik meg ezt a viszonyodat, de azért nem a legdrasztikusabb módszert kéne választani. A munkában úgy kell ugrálni – amíg lehet –, ahogy a főnökök fütyülnek. Anyagilag fogd vissza magad, mert lassan a templom egere is jobban áll nálad.

Heti horoszkópOroszlán:
Sok szerencsét Miszter Levakarhatatlanhoz. Ha bulizol, vagy ha nem, akkor is, a héten összejöhetsz első látásra egy vonzó alakkal, akiről nagyon gyorsan kiderül, hogy nem más, mint Miszter Levakarhatatlan. Meg fog őrjíteni a kérdésével, és nem fogadja el, hogy nem akarsz tőle semmit. Nehéz helyzetbe kerülsz, különösen ha bármilyen kapcsolatod – főleg munka – van külfölddel. Olyan elvárásokat támasztanak, amelyeknek nagyon nehéz lesz megfelelni. Ráadásul ha házas vagy, netán együtt élsz valakivel, partnered rejtélyeskedik, amit végképp felidegesít.

Heti horoszkópSzűz:
Legyen az egészséged a legfontosabb, mert sajnos fennáll a lehetősége, hogy valami olyan problémával kell megküzdened, ami hirtelen jön, egyáltalán nem számítasz rá akkor, amikor minden erőddel a karrierre, a főnököd kegyeire és a pénzre hajtanál. Előfordulhat műtéti beavatkozás, ami miatt ne izgulj, mert jó kezekbe kerülsz. A szerelemben nem sok szerencséd van, pasid mást akar, mint te – és lehet, hogy most ő fogja bemondani az unalmast. De az is lehet, hogy egy közeli hozzátartozód vagy barátnőd szerelmi élete kerül válságba, ami téged is megvisel és nagyobb lelki terhet ró rád.

Heti horoszkópMérleg:
Vége, nincs tovább. Hiába akarsz bármit, a szerelmed, bármennyi ideje vagytok együtt, és bármilyen áldozatokat hoztál meg érte, és csodás közös emlékeitek vannak, akkor sem megy tovább. Nevezhetjük ezt a szakítást a csillagok állása szerint sorsszerűnek, de igazából a kedvesed nagyon is jól tudta, hogy mit akar. Hosszú távú tervei voltak, csak nem veled – és ezt nem mondta meg neked. Szedd össze magad, koncentrálj a munkára, ha nincs, akkor iratkozz be valami tanfolyamra, mert ez segít majd abban, hogy kiheverd ezt a csalódást, és bevonzz egy új kapcsolatot.

Heti horoszkópSkorpió:
Ha dolgozol vagy tanulsz, akkor úgy érezheted magad, mintha olyan emberek vennének körbe, akik egészen más nyelven beszélnek, mint te. Egyáltalán nem értik, hogy mit akarsz, és lehet, hogy olyan dolgot kell megtenned, aminek már régen itt volt az ideje, de valaki mindig közbeszólt. Most már nem mehetnek a dolgok a megszokott kerékvágásban, mert ez a te pénztárcádat is élénken érinteni fogja, különös tekintettel, hogy elég szép törlesztenivalód van. Szerelmi ügyekben a heti taktika: a pasi bátorságának dicsérete és kreativitásának felmagasztalása. Még ha nem így van, akkor is, mert a héten ez a jó szex záloga – nálad!

Heti horoszkópNyilas:
Nem igazán nevezheted mázlistának magad szerelmi ügyekben. Akivel együtt élsz, valamiféle biztonságot jelent, de tulajdonképpen régen túlnőttél rajta, és mintha a tempót sem tudná tartani veled. Akibe viszont szerelmes vagy, sajnos reménytelen, mert esetleg facér, de az exét nem tudta elfelejteni. Vagy az is lehet, hogy sajnos nem vagy az esete. A munkahelyeden az a fontos, hogy próbáld meg visszafogni magad, és ne pletykálkodj, és ha hibázol, akkor ne hivatkozz mindenféle nehézségre, amelyek az utóbbi időben értek, mert nem lesz rá vevő a felettesed, és lehet, hogy éppen ezért fogsz elesni attól, amiért még néhány hónapja a mennyekben jártál.

Heti horoszkópBak:
Ne felejtsd el, hogy a pasikat elsősorban a látvány ragadja meg, ezért itt az ideje, hogy a héten szuper cuccokat szerezz be magadnak, és ha nincs elég pénzed, akkor érdemes ezért most kölcsönkérned, vagy bújni azokat a helyeket, ahol olcsóbban juthatsz hozzá dögös cuccokhoz. Az otthonodban váratlan veszekedés robbanhat ki, de az is előfordulhat, hogy a sors betegség formájában kényszerít arra, hogy egy kicsit megállj, körülnézz, és észrevedd, hogy mi az, amit elhanyagoltál, vagy éppen ki az, akit kihasználtál, és emiatt bocsánatot kérj. Pénz áll a házhoz, ami nagyon kell, hiszen nagy terveid vannak.

Heti horoszkópVízöntő:
Ugye tudod, hogy a férfiak egészen máshogyan vannak „hangolva”, mint a nők. Ezért nem csodálkozhatsz azon, ha a pasid furcsa módon kezd el viselkedni, esetleg megkérdőjelezed, hogy valóban szeret-e egyáltalán. Vagy a kettőtök közötti kapocs nem más, mint egy üzleti társulás, netán az adósság köt össze benneteket? Mindenesetre magánéletileg és megélhetésileg is küzdelmes hét előtt állsz, és még az is előfordulhat, hogy jogi szakember segítségét kell kérned, hogy ha nem is minden, de legalább maradjon valamid, hogy ne csupasz popóval kelljen távoznod.

Heti horoszkópHalak:
Senki sem tudja jobban nálad, hogy az élet egy nagyon nagy kalandtúra. Most olyan fázisban folyik az életed, amikor tele vagy titkokkal, vagy olyan dolgokkal kezdesz el foglalkozni, amiket nem árt a saját érdekedben titokban tartani. Pénzügyek terén talán már nem nullán, hanem egyenesen mínuszban vagy. Ráadásul a munkahelyeden is eszelős ötletek tömkelegével jönnek, amelyekről te pontosan tudod, hogy viszik, és nem hozzák a pénzt. Csak arra vigyázz, hogy semmiféle szabálytalanságot ne kövess el, bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz. És az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, nehogy kórházba kerülj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top