Ezo

Heti horoszkóp március 28-tól

Kemény, nagy változásokat hozó lesz a mostani hét. Az Uránusz és a Mars együtt állnak, a Nap a Plútó nehéz fényszögekbe kerül, ezért aki képes felpörögni, az nagy eredményeket érhet el.

Kos:
Heti horoszkóp március 28-tőlFantasztikus formában leszel, óriási fizikai és szellemi erővel rendelkezel. Ami azt jelenti, hogy míg mások csak éppen észre vesznek egy lehetőséget, addigra azt te már ki is tudod használni. Váratlan meglepetés is érhet, mégpedig egy olyan személy részéről, akit ismersz. Kiváló ez a hét arra, hogy rendezd azokat az ügyeket, amelyek tele voltak félreértéssel. Mivel kellő bátorsággal is rendelkezel, ezért ajánlott, hogy az olyan dolgokra is rászánd magad, amitől féltél. A szerelemben aggódsz a partnered miatt, akinek most támogatásra van szüksége.

Bika:

Heti horoszkóp március 28-tőlIgazán nem vagy rosszindulatú, sőt inkább segítőkész, de most elmondhatod a héten, hogy a legszebb öröm a káröröm. Olyan személy, aki mélyen megbántott, akiben bíztál, akiben hittél, akinek segítettél, és azt hitted, hogy talán barátnők vagy barátok is vagytok, nagyon csúnyán elbánt veled. Azt a személyt a héten megbünteti a sors, és tapasztalhatod, hogy mégis működik a karma törvénye. A párkapcsolatokban, együttélésekben, együtt járásokban feszült helyzet alakulhat ki, mégpedig egy családtag miatt. Talán megpróbál beleszólni az életetekbe, amit ne engedj.

Ikrek:
Heti horoszkóp március 28-tőlAz a fontos, hogy higgadt maradj a héten, ne mutasd ki az érzéseidet, ne ugorj a plafonig, ne vigyorogj, vagy ne fátyolosodjon el a szemed, amikor közölnek veled valamit. Az érzéseid senkire nem tartoznak, csak saját magadra. Ha társaságban töltesz több időt, akkor előfordulhat, hogy olyasvalamit mondasz, amit nem kellene, és ezzel nemcsak megsértesz valakit, hanem sajnos saját magad alatt is vágod a fát, rendesen. A szerelemben kevesebb a szerencséd, talán azért, mert olyan valaki után futsz, aki igazán nem értékeli a szépségedet, és a fantasztikusan alkalmazkodni tudó természetedet.

Rák:
Heti horoszkóp március 28-tőlA munkahelyeden arra van szükség, hogy gyors legyél, mindenre figyelj, és ha kell, akkor még a felettesed gondolatait is kitaláld. Az életmódodban is változásra, mégpedig hirtelen változásra számíthatsz, amely miatt talán egy icipicit félsz, de rájössz, hogy végül ez jobb, mint amit gondoltál, és a kezdeti feszültség után nyugalom érzése járja át minden porcikád. Pénzügyek terén légy a szokottnál is óvatosabb, mert sajnos előfordulhat, hogy meglopnak vagy elveszítesz valamit, ami a számodra igazán értékes. A szerelemben a féltékenység zöld szemű szörnyetege támad! Ne tégy olyat, amit később megbánhatsz.

Oroszlán:
Heti horoszkóp március 28-tőlNem alkalmas ez a hét arra, hogy fontos dolgokat megbeszélj, vagy esetleg békét köss azzal, akivel már egy ideje nem vagy túlságosan jó viszonyban. De tudod, hogy a kapcsolatot rendezni kellene. Mert sajnos bármilyen jó szándékkal is közeledsz a másik felé, nem fogadja úgy, ahogy szeretnéd. Ráadásul eleged is lesz egy csomó mindenből, és unod, hogy valakinek kézenfekvő dolgokat magyarázz. Kiváló ez a hét arra, hogy utazz, hogy igent mondj esetleg egy olyan feladatra, amiben nem vagy még járatos, mert most nagyon könnyen beletanulsz. A szerelemben nem minden alakul az elvárásaid szerint, de ez most nem visel meg.

Szűz:
Heti horoszkóp március 28-tőlMég az is megtörténhet, hogy ezen a héten közelebbi kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel. Ám aggodalomra semmi okod, mert ha bármilyen problémád van, azt a lehető legjobb csillagállásokban veszik kezelésbe, és gyorsan gyógyulsz, hamar túl leszel az egészen. A kedvesed viselkedését nem érted, pedig a zavarodottsága mögött csak annyi van, hogy félt téged. A pénzügyeid nem alakulnak a legpompásabban, mert a héten több lesz a kiadásod, mint a bevételed.

Mérleg:
Heti horoszkóp március 28-tőlElképesztő dolgokkal találkozol a héten, és eljutsz arra a pontra, amikor már nem is csodálkozol semmin. És megtörténhet, hogy összefutsz azzal a személlyel, akit nagyon régen láttál, és olyan emlékeket ébreszt fel benned, amelyek miatt talán könny szökik a szemedbe. Teljesen elérzékenyülsz, és visszagondolsz azokra az időkre, amelyek annyira szépek voltak, és te végtelenül boldognak érezted magad. A környezetedben több az irigy ember a héten, ezért ha vannak titkaid, akkor azokra sokkal jobban vigyázz, ne fecsegd ki.

Skorpió:
Heti horoszkóp március 28-tőlA munkahelyeden kellemetlen dolgokat kell közölnöd, ezért nagyon finoman kell fogalmaznod, nehogy megbánts vele valakit. A szerelemben viszont fantasztikus pillanatokat élhetsz át, találkozhatsz egy olyan személlyel, aki talán a csillagokat is lehozná neked a földre. Hihetetlen mennyiségű energiával rendelkezel, amire a legjobb az lenne, ha sportolással, testedzéssel vezetnéd le. Egy baráti kapcsolat nem áll ki egy próbát, pedig te mindent megteszel azért, hogy ne kerüljön sor törésre.

Nyilas:
Heti horoszkóp március 28-tőlKissé feszült lesz ez a heted, és talán ez az oka annak, hogy nem vagy elég türelmes, főleg a kedveseddel, és olyan hirtelen robbanó vitára kerülhet sor, amely talán szakításhoz is vezethet. De ezen a furcsa héten az is megtörténhet, hogy mások hibája miatt duplán kell fáradoznod. És az is megtörténhet, hogy megvilágosodsz, pontosabban rájössz arra, hogy amit eddig valakiről gondoltál, az nem teljesen úgy van, és ez egyben csalódást is jelent. Ha a barátnőiddel tervezel a héten egy közös programot, fantasztikusan sikerül, elégedett leszel.

Bak:
Heti horoszkóp március 28-tőlVágysz valami eredetire, valami izgalmasra, és a vágyad valóra válik. Mert olyan dolgok történnek veled, hogy szinte csak kapkodod a fejed, és azt sem tudod, hogy ez a valóság, vagy valami más? Ami történik, azt írd le, és keress meg egy olyan személyt, aki járatos a nem e világinak, vagy csodásnak is nevezhető eseményekben. Lelkileg és szellemileg is ezen a héten sokat fejlődsz, éppen ezeknek a veled történő dolgoknak a hatására. A héten olyan valaki iránt lobbanhatsz szerelemre, aki foglalt, és te képes leszel küzdeni érte.

Vízöntő:
Heti horoszkóp március 28-tőlMinden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz, ami nem csoda, hiszen abból van most éppen a legkevesebb, vagy arra lenne a legnagyobb szükséged, hogy be tudj fejezni valamit. És a sors lehetőséget kínál arra, hogy a bevételeid növeld ezen a héten, csak arra ügyelj, hogy ne kapkodj, vagy ne mondd el olyasvalakinek, akibe eleve nem bízol. De a pillanat heve, a jó lehetőség miatti feldobottság kiválthatja belőled, hogy elfecsegd a lehetőséget, és általa a pénzt is. A szerelemben valaki szeretné elcsavarni a fejed, de bármennyire kíváncsi természetű vagy, ő most nem érdekel.

Halak:
Heti horoszkóp március 28-tőlAz a fontos a héten, hogy felvedd a környezeted tempóját, a körülötted zajló eseményekkel együtt tudj élni, és gyors döntést tudj hozni. Mert például ezen múlhat egy jelentősebb összeg, amely ütheti a markod, vagy a partnereddel való jobb viszony, amely az elmúlt időben kissé megfáradt, megkopott. Vagy egy jó munka, amelyre szükséged lenne, hiszen a jelenlegi helyen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. A rutinmunka a héten nem jön be neked, újszerű dolgokra vágysz, mintha az egész életed szeretnéd megújítani, ami sikerülhet, ha gyors vagy, de nem kapkodó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top