Ezo

Mennyire vagy ezoterikus? Firkáid elárulják!

Rajzolj egy napot, és eláruljuk, mennyire vagy spirituális. Firkáink közül ugyanis többek között ez az égitest jeleníti meg az ezotériához és a misztikumhoz fűződő viszonyunkat.
Mennyire vagy ezoterikus? Firkáid elárulják!
Teszt: Mennyire érzed az energiákat?

– Ha az egyik sarokba rajzoltál egy „bekandikáló” Napot, aminek egy része hiányzik, akkor szereted a misztikumot, a titkokat, a titokzatosságot. Saját titkaidat szívesen elrejted, míg másokét inkább kilesnéd…

– Ha szinte teljesen tökéletesen kerek kört rajzoltál a Nap testének, akkor nemcsak törekedsz a harmóniára, de ahhoz is jó érzéked van, hogy a megismert ezoterikus tanokat beépítsd az életedbe.

– Ha a Napod inkább egy krumplira vagy oválisra emlékeztet, akkor erős vágy élhet benned arra, hogy az életedben lévő egyensúlytalanságokat spirituális eszközökkel hozd helyre. Érdemes beiratkoznod egy tanfolyamra, vagy felkeresned egy megbízható segítőt!

– A napsugarak arra utalnak, hogy hogyan kommunikálsz a saját spirituális megtapasztalásaidról. Ha egyszerű egyenes vonalakkal tudtad le a feladatot, akkor a nyílt és őszinte kommunikáció híveként az ezotériát sem misztikus titoknak éled meg, és szívesen beszélsz róla másoknak is. Minél több és minél sűrűbb a vonalrendszer, annál többet és annál többeknek nyílsz meg!

Mennyire vagy ezoterikus? Firkáid elárulják!

– Ha apró háromszögekből építetted fel a napsugarakat, akkor átgondoltan, összeszedetten, de kissé zárkózottan kommunikálsz. Az ezoterikus élményeidről csak a kiválasztott keveseknek beszélsz, őket viszont szívesen ismerteted meg egészen aprólékos részletességgel a tudásoddal.

– Ha mosolygós arcot is rajzoltál a napnak, mindig az embert helyezed a spiritualitás középpontjába, épp ezért a módszerek számodra csak akkor érdekesek, ha egy megfelelően hiteles mester vagy tanár áll mögöttük!

– A Napod minél inkább kitölti a rendelkezésedre álló helyet, annál inkább varázslatnak éled meg az ezotériát és a saját életedet.

– Ha egy üres A 4-es lap felső részére rajzoltad a Napot úgy, hogy alatta még egy teljes tájkép is elférjen, realista vagy.

– Ha azonban még a napsugarak sem férnek ki teljes hosszukban a rendelkezésre álló szabad felületen, akkor könnyen és örömmel lépsz túl a korlátokon, és a spiritualitásban a fizikai síkon való túllépés boldog lehetőségét látod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top