Ezo

Miért ne hazudjunk?

Ideje leszokni a hazudozásról! Persze nem azt mondjuk, hogy egy-egy füllentés nem fér bele. Nem vagyunk álszentek, de tudunk 5 okot ellene.
Miért ne hazudjunk?
Hazugság vagy képzelet?

1. A hazugság negatív energia
Azzal, ha becsapunk másokat, olyan negatív energiákat küldünk ki az univerzumba, amelyeket előbb-utóbb visszakapunk. És természetesen, ahogyan az lenni szokott, amire a hazugsággal elindított „energialavina” visszaérkezik, már sokkal nagyobb és súlyosabb lesz.

2. Aki füllent, azzal mások sem őszinték
Az első pont egyik folyománya, hogy a visszakapott negatív energiák egy részét mi magunk is hazugságok, füllentések, be nem tartott ígéretek formájában fogjuk visszakapni.

Miért ne hazudjunk?3. Ha nem mondasz igazat, elveszhet a hited
Aki gyakran füllent, annak egy idő után megváltozhat a hite is. Hiszen ha mi nem mindig mondunk száz százalékban igazat, miért hinnénk el bárkinek bármit is. Innen már csak egy lépés, hogy a spirituális értelemben vett hitünk is meginogjon. Hit nélkül pedig semmilyen ezoterikus technikát sem fogunk tudni alkalmazni.

4. Az őszinteség növeli a rezgésszámot

Miközben hazudunk, a saját rezgésünk is megváltozik, alacsonyabb lesz, ezáltal pedig nehezebben teljesülnek a kívánságaink. Ami, ha hozzávesszük az előző pontot is, könnyen ahhoz vezethet, hogy egy idő után már semmi sem sikerül…

5. Aki igazat mond, az jobban érzi magát
Azt a pszichológia is tudja, hogy aki őszinte, az jobban érzi magát. Könnyebben nyílik meg másoknak, több a barátja és jóval sikeresebb az életben. Ennek az ezoterikus szakértők szerint az igazmondás felemelő energiáihoz van köze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top