Ezo

Holdnaptár áprilisra

Furcsa hónap vár ránk áprilisban, legyen elég annyi, hogy a Hold jól összekuszálja a szálakat... A részletekért kattints!

Április 1–2.
Fogyó Hold a Halakban

Áprilisi holdnaptárÉrzelmeid nagyon intenzívek és finomra hangoltak lesznek. Általában gyorsabban meglátod a kapcsolatodnak a lényegét, mint a kedvesed, de ezek az éleslátási periódusok nem egyenletesek. Valószínű, hogy jelentős a hangulati hullámzás a kapcsolaton belül. És ez a kapcsolat most nemcsak és kizárólag szerelmi viszonyra, hanem mindenféle kapcsolatra vonatkozik. Egyébként szombaton érdemes lenne bulizni, mert nemcsak őrületesen érezheted magad, hanem találkozhatsz valakivel, akivel egymásba gabalyodtok, és akivel a szex – túlzás nélkül állítható – nem mindennapi lesz!

Április 3.
Újhold a Kosban

Alkalmas ez a mai nap a feltöltődésre, hogy olyan dolgokat tegyél meg, amelyeket korábban nem akartál, vagy húztad-halasztottad jobb időre. Hát ez a jobb idő most jött el. Nagy lesz az étvágyad, de most nemcsak az élelmiszerekre gondolok, hanem mindenféle új dologra, akár kapcsolatra, akár kipróbálni valamit, amihez eddig nem volt merszed. Ha utazol vagy közlekedsz, akkor ne rohanj, és ne bámuld az út szélén lévő hirdetőtáblákat, mert elvonhatják a figyelmed, és még összetöröd magad. Ezen a napon amúgy is sok olyan ember ül autóba, akik vagy kocavezetők, vagy azt hiszik, hogy a Forma–1-es bajnokságra kell éppen most felkészülniük.

Április 4.
Növő Hold a Kosban

Amúgy nincs semmi bajod a hétfővel, de ma furcsa érzéshullámok törnek rád. Nincs kedved a sulihoz vagy a munkához, de talán még olyan dolgokhoz sem, amiket máskor kedveltél. Aztán a véleményedet is változtatod, és hallhatsz egy olyan hírt, ami meglep, szinte ledönt a lábadról, annyira felzaklat. Azonnal oszd meg ezt az információt másokkal is, mert több vélemény máris megnyugtatóan hat rád, és azt is tudni fogod – persze a saját véleményed kialakítása után –, hogy hogyan cselekedj. Mivel ez amúgy egy fejfájós nap, kerüld a csoki és a vörösbor fogyasztását.

Április 5–7.
Növő Hold a Bikában

Ezeken a napokon élvezed igazán az ízeket és a művészeteket, no és a shoppingolást is. Ízlelőbimbóidat ajándékozd meg valamiféle új élvezettel, esetleg saját magad is süthetnél valami finom sütit, amivel a kedvesedet is megörvendeztethetnéd. A művészetek terén, ha nem jutsz el színházba vagy hangversenyre, és pénzed sincs rá, akkor vedd elő a kedvenc könyvedet és olvass. A shoppingolás terén ellenállhatatlan dolgokkal találkozol, de mivel nincs túl sok pénzed, viszont birtokolsz olyan kuponokat, amelyekkel olcsóbban hozzájutsz ezekhez a termékekhez, ezért a vásárlás nem okoz gondot.

Április 8–9.
Növő Hold az Ikrekben

Barátságos leszel, talán mindenkihez lesz egy kedves szavad, esetleg mosolyod, ami nem kerül semmibe, és amivel szimpatikussá teszed magad, és még az a személy is jó véleménnyel lesz rólad, aki korábban úgy gondolt rád, mint egy hárpiára. Könnyen és világosan ki tudod fejezni magad, a véleményed nem bánt senkit. Remekül meg tudod szervezni ezen a két napon akár a saját életedet, akár másokét. Ha valamilyen eseményen, rendezvényen kell részt venned, akkor csúcsformában leszel, ha vizsgázol, felvételizel, vagy csak valamit tanulsz, az agytekervényeid felpörögnek, és mindent tudni fogsz, amit kell. És ennek köszönhetően, mármint a jó észbeli képességeknek és a kifejezőkészségednek, olyan valakit csábíthatsz el, aki kimondottan a csúcsfejekre bukik…

Áprilisi holdnaptárÁprilis 10–11.
Növő Hold a Rákban

Nehéz lesz ellenállni a kísértésnek, különösen ha párkapcsolatban élsz, hogy ezen a két napon ne lépj félre. De az is megeshet, hogy valamiféle erőjátékba keveredsz vagy a partnereddel, még rosszabb, ha a munkahelyeden a feletteseddel, és még annál is rosszabb, ha a hatóság valamelyik emberével, mert biztos lehetsz benne, hogy ezt a játszmát most nem nyered meg. Mivel óriási energiákkal rendelkezel, ennek a legjobb levezetése valamiféle mozgás, így elkerülhető a veszekedés, ugyanakkor építheted az izmaidat és olvaszthatod a zsírt. A közlekedés során tartsd be a szabályokat, és indulj el mindenhova korábban, hogy ne kelljen rohannod, ne kelljen ideges állapotban megérkezned sehova.

Április 12–14.
Növő Hold az Oroszlánban

Szellemes vagy, amit a környezetedben értékelnek, és hajlamos vagy bizonyos emberek előtt megnyílni, sőt önkritikát gyakorolni. Ebben a három napban nagyvonalúbb vagy az átlagosnál, ezért fordulhat elő, hogy becsaphatnak, vagy saját magad úgy ítéled meg, hogy amit meg akarsz venni, az igenis megéri azt az árat, amit kérnek érte. Miközben ha alaposabban körülnéznél, látnád, hogy bátran lehet alkudni, sőt kellene is. A véleményedet, vagy amit elő akarsz adni, óriási lendülettel teszed, ezzel szinte magaddal tudod ragadni a környezetedet. A szexben is találékony leszel, tele leszel ötletekkel, hogyan lehetne még izgalmasabbá tenni a szerelmeskedést. És a fantáziádat valóra is válthatod…

Április 15–16.
Növő Hold a Szűzben

Valaki felbosszant a sajátos normáival, de teljesen felesleges ezen rágódnod, amikor nem vagy rossz helyzetben. Sőt jó napjaid is lehetnek, ha csak azokkal foglalkozol, ami érdekel. Vagy azokkal kommunikálsz, találkozol, osztod meg velük az elképzeléseid, akiket szeretsz. És ami még fontosabb, hogy a másikat is meghallgasd, mert szüksége van rá. Belekezdhetsz egy új sportba, megszabadulhatsz régi lomoktól, amikről azt hitted, hogy jók lesznek még valamire. És kipróbálhatnál egy vadonatúj rúzst, egy olyan színt, ami nagyon merész, és amiről azt gondoltad eddig, hogy ez biztosan nem áll jól neked. Kiderül, hogy tévedtél. Ezen a két napon segítheted a partneredet abban, hogy a problémáját megoldja, mert reálisabban látod a helyzetét, mint ő maga.

Április 17.
Növő Hold a Mérlegben

Ragyogó a mai nap a takarításra, a szervezésre, és akár a párkapcsolatban, akár bármilyen kapcsolatodban bizonyos dolgok – amelyek eddig talán tabunak számítottak – megbeszélésére. Találkozhatnál azzal a személlyel, akivel elhatároztátok, hogy javítani fogtok a kapcsolatotokon, és talán már egy-két sms-váltás is történt ez ügyben. Ez a nap kiváló arra, hogy tisztázzátok a félreértéseket, és megbocsássatok egymásnak.

Április 18.
Telihold a Mérlegben

Ez a feszültség és a gátlások napja. Furcsa és váratlan helyzetek adódhatnak a mai napon, lesz, amikor hirtelen fellobbanásból, érzelmekkel telve harcolsz valamiért. Nem ismersz akadályt és megszerzed azt, amit akarsz. Aztán elhangzik egy szó, és te kissé sértődötten, flegmán félreállsz, vagy tovább folytatod, amit elkezdtél, de már nem azzal az intenzitással, hanem egy kis megbántottsággal és visszafogottsággal. Sajnos ez a telihold a párkapcsolatokra sincs túl jó hatással, ám ha a kedvesed türelmes és megértő, akkor ezt a feszült napot a kapcsolatotok is átvészeli.

Április 19–20.
Fogyó Hold a Skorpióban

Foglalkozhatnál ezotériával. Például elmélyülhetnél a kártyavetés rejtelmeiben, vagy még jobb lenne, ha az álomfejtéssel kezdenél foglalkozni. Ugyanis ezeken a napokon igen fogékony vagy az érzékfölötti területek iránt, lelkedhez közel áll most például a zene és mindenfajta művészet is. Viszont sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor, amit nemcsak azt jelenti, hogy könnyebben megsértődsz vagy elérzékenyülsz, hanem nyitottabb vagy mások bajaira, gondjaira. Most az összefüggéseket is jobban megérzed bizonyos dolgok között. Romantikus film vagy könyv is nagy élményt szerezhet. És ha most fedezted fel, hogy valaki tetszik neked, akkor őszintén, de nem túl nyilvánvalóan közeledhetsz felé, amivel sikert arathatsz.

Áprilisi holdnaptárÁprilis 21–22.
Fogyó Hold a Nyilasban

Furcsa lesz ez a két nap. A hangulatod igen változó lesz. Az egyik percben még valami teljesen érdekel, szinte csak az érdekel, míg a másik pillanatban teljes érdektelenséget mutatsz, aztán megint felpörögsz. Egyszerűen követhetetlen vagy. Még az is lehet, hogy lemondasz egy randit, aztán utána megbánod, és felhívod, hogy vissza az egész, mégis találkozzatok. És most az is előfordulhat, hogy örökbe fogadsz egy kis állatot, és élvezed, hogy a gazdija lehetsz. Ismerősöd olyan üzenetet küld egy közösségi oldalon, hogy legszívesebben töröltetnéd magad erről az oldalról. Ne húzd fel magad, gondolj arra ezen a két napon, minden megtörténhet, és egyszer minden őrültségnek vége.

Április 23–24.
Fogyó Hold a Bakban

Kicsit szeszélyes vagy, amit a partnered és a családod, a barátaid is nehezebben viselnek. Ráadásul hajlamos vagy egy régi témát előszedni, amiről már mindenki azt hitte, hogy régen a feledés jótékony homálya borítja. Most kiderül – neked köszönhetően –, hogy a múlt megelevenedik. És olyan dolgok derülnek most ki, amelyekről korábban nem tudtál, így aztán más megvilágításba kerül az egész ügy, amit tényleg ideje lezárni. A szerelemben a vadság, a keménység és a hevesség jellemez. De az eredetiség is jellemző most rád, nemcsak a szerelemben, hanem mindenben. Például olyan húsvéti díszbe öltözteted a lakást, hogy mindenki csodájára jár. Ja, és egy új illatot ne felejts el beszerezni!

Április 25–26.
Fogyó Hold a Vízöntőben

Találkozhatsz olyan emberekkel, akik sületlenségeket beszélhetnek, de kénytelen vagy végighallgatni őket, különösen ha a rokonságod körébe tartoznak. És jobban teszed, ha ezen a két napon senkit nem figyelmeztetsz a hibáira, mert megsértheted őket, másrészt visszavágásként neked is elmondják a gyengeségeidet, amire te sem vagy nyitott.

Április 27–29.
Fogyó Hold a Halakban

Mély és intenzív érzések jellemeznek, s ezek erős vonzerőt, szinte mágikus kisugárzást adnak neked. Képes vagy ha nem is varázsolni, de a gondolat teremtő erejét használva bevonzani az életedbe azt, amit akarsz, vagy azt, akit akarsz. De sajnos most az is előfordulhat, hogy belemész egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. Mivel az erotikus vágyaid sokkal erősebbek, mint máskor, nem is figyelsz arra igazán, hogy milyen az illető, és ebből a kapcsolatból aztán nagyon nehezen tudsz majd szabadulni. A meglévő párkapcsolatokban nagyon fontos, hogy ne kerüljön sor féltékenységre, mert most olyan dolgok hangozhatnak el, melyek szakításhoz vezethetnek.

Április 30.
Fogyó Hold a Kosban

Kiváló a nap shoppingtúrára, különösen olyan dolgok, mint napszemüveg vagy naptej és a napozás egyéb kellékeinek beszerzésére. Mert közben olyan cuccokat is megláthatsz, amelyekről kiderül, hogy régóta vágytál már rájuk, vagy kerested, de nem találtad őket sehol. A mai napon megdöntheted a mobilozási rekordodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top