Ezo

Horoszkóp áprilisra

Izgalmas lesz az április: a Vénusz közeledik az Uránuszhoz, és ez még azokat sem hagyja hidegen, akik azt mondják, jaj, csak szerelem, az nem kell!

Kos:
Horoszkóp áprilisraMég húzós hónap lesz, főleg azoknak, akik párkapcsolatban élnek. Mert te tele vagy szabadságvággyal, és annyi mindent csinálnál, miközben a partneredről úgy érzed, hogy visszahúz, és nem engedi, hogy azt tedd, amihez kedvet érzel. Ráadásul állandóan figyelmeztet a kötelezettségeidre, amitől az agyadra megy. A munkához sem érzel olyan nagy kedvet, mint korábban, főleg hogy valakivel küzdeni kell. Titkos vágyakozást érzel valaki iránt, akivel ha találkozol, nagy hatást gyakorol rád, és nem is gondolod, de ez fordítva is így van. Talán kezdeményezhetnél.

Bika:
Horoszkóp áprilisraEbben a hónapban sokat szórakozhatsz, az életedet is könnyebbnek érezheted, és egyszerűen olyan változásokon mentél keresztül az elmúlt időszakban, hogy az emberek, a körülötted élők egészen más oldaladat ismerik meg, mint eddig. Segítőkész vagy, kedves, és ugyan a pénzed, valamint a munkáddal járó egyéb juttatások kevesebbek lettek, végül is már eljutottál arra a pontra, hogy nem baj. Nem bánkódsz utána, úgy érzed, hogy a sors jó irányba terelte az életed. Az osztálytársaid vagy a kollégáid között vannak sunyi alakok, akik most nem különösebben érdekelnek.

Ikrek:
Horoszkóp áprilisraA kedveseddel tovább folynak a harcok, és ebben talán benne szerepeltetik az is, hogy nem igazán szeretnéd összekötni hivatalosan vele az életed. De az is, hogy nem tudsz rá eléggé koncentrálni, inkább buliznál, vagy nagyobb társasági életet élnél, ami neki nem tetszik. Pedig neked most semmi kedved a négy fal között gubbasztani, bármilyen meghitt is lenne vele, mert új embereket akarsz megismerni, akik segítségedre lehetnek abban, hogy új lehetőségekhez juss, és az sem utolsó, hogy a társaságukban többnek és jobbnak érzed magad.

Rák:
Horoszkóp áprilisraHaragban a világgal – lehetne ez a jelmondatod a hónap első felére, amikor is két nehéz bolygó kerül egymással rossz fényszögkapcsolatba. Ez azt jelenti, hogy csupa olyan emberrel találkozol, akikkel nem értesz egyet, sőt akad közöttük olyan, akit egyszerűen őrültnek tartasz, olyan dolgokat ad elő. Ha nem olyan régen jöttél össze valakivel, akkor ezen a héten tapasztalhatod, hogy a szenvedély, ami eddig fantasztikus volt közöttetek, sajnos nem minden. Olyan hiányosságai vannak a partnerednek, hogy talán még nem mered beismerni saját magadnak sem, hogy valószínűleg képtelen leszel vele hosszabb távon kavarni.

Oroszlán:

Horoszkóp áprilisraNem lehet okod panaszra, mert egészen más színben látod már ebben a hónapban a világot, mint eddig. Talán ennek az is az oka, hogy az élet több területén sikereket könyvelhetsz el. Például ha tanulsz vagy ha jogi ügyed van, akkor azt úgy zárhatod, hogy nyertesen kerülsz ki belőle. Sajnos a kommunikáció terén akadnak hiányosságaid, nem mersz kimondani bizonyos dolgokat, amelyek pedig fontosak lennének. Főleg párkapcsolati téren, hiszen őszinteségre van szükség ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni, és nem elhallgatásra, mert talán attól tartasz, hogy megbántod őt.

Szűz:
Horoszkóp áprilisraKéresd magad, ha kívánatos akarsz lenni! Ebben a kissé bután hangzó mondatban sok igazság van. Ugyanis semmi sem kiábrándítóbb, mint az állandó, feltétlen felkínálkozás. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól látványosan az ülőgarnitúrán töltsd az éjszakát, inkább valami finom vonakodásra, ami szükség esetén legfeljebb öt percig tart. Este például, ha a partnered hozzád simul az ágyban, picit húzódj odébb, és mondd, hogy még van egy sms-ed, amit el kell küldened. Mutatkozz kimértnek, belül azonban örülhetsz kedvesed feltámadt vadászösztönének, aminek aztán engedj! Pénzügyeid tragikusak, talán ne is ejtsünk most szót róla.

Mérleg:

Horoszkóp áprilisraAmi volt, az volt. Nem kell rajta sopánkodni, könyveld el úgy, hogy egy tanulsággal több. És nem kell feltétlenül az otthoniakra hallgatnod, hogy mit tettél rosszul, vagy hogy hol rontottad el. Ez a kapcsolat ennyit bírt, mindketten tanultatok belőle, de most új időszámítás kezdődik az életedben. Mert minden lehetőség adott ahhoz, hogy most sikerül rábukkanni Mr. Tökéletesre. Tartsd titokban, nem kell hogy a szüleid vagy a barátnőid tudjanak róla, mert akkor abból csak kellemetlen pillanatok származhatnak. A munkahelyeden a kedved szerint alakul valami, amit elképzelhetetlennek tartottál.

Skorpió:
Horoszkóp áprilisraNagyon jó lenne, ha most úgy választanál magadnak partnert, akivel hosszabb távon szeretnél járni, hogy alaposan feltérképezed a külsejét. Mert ha ápolatlan, ha rágja a körmét, netán nem használ dezodort, akkor menekülj, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fogod tudni rászoktatni arra, hogy manikűröshöz járjon stb. A munkahelyeden vagy a suliban őrült felfordulás, nagy izgalmak vannak. Nemcsak vizsgák, felvételik, átszervezések miatt, hanem azért, mert teljesen új dolgokat is meg kell valósítani, amiben neked kulcsfontosságú szerepet szánnak, és amire te még nem vagy felkészülve.

Nyilas:
Horoszkóp áprilisraJól tennéd, mielőtt belemennél egy új kapcsolatba, ha belső piackutatást folytatnál. Vagyis ha úgy érzed, hogy ő az igazi, vagy legalábbis megközelíti azt a mércét, amit te magad állítottál fel párkapcsolati szinten, akkor kell tisztába kerülnöd kedvesed apró, rejtett szexuális vágyaival. Mert sok mindent megtudhatsz, és lehet, hogy őrülten szerelmes leszel, de az is lehet, hogy amikor ezeket világosan látod, akkor egyszerűen fogod magad és odébb állsz. Ha válófélben vagy a régi kedvesedtől, akkor készülj kommunikációs problémákra a részéről. Pénzügyekben kellemetlen pillanatokra van kilátás, talán az adóhivatal teszi be a lábát…

Bak:
Horoszkóp áprilisraAz rendben van, hogy egy csomó dolgot nagyon jól tudsz, tisztában vagy azzal is, hogy erotikus kisugárzásodnak sokan képtelenek ellenállni. De jó lenne, ha ebben a nagy tumultusban nem azt a fickót választanád ki, aki rövidesen elutazik, és hosszabb időt fog külföldön tölteni, te pedig itthon gyötrődsz és vágyakozol utána. Áprilisban hivatalos leszel olyan rendezvényekre, amelyekre muszáj elmenned, és nem üres kézzel. De azért vannak a jó ismerősök és barátok, hogy segítsenek, és az ajándék, amit viszel, tulajdonképpen ne kerüljön semmibe, és mégis márkás, különleges, aminek az ünnepelt garantáltan örülni fog.

Vízöntő:

Horoszkóp áprilisraPersze előfordul, hogy éppen a meglévő partnereddel nincs kedved hancúrozni, és ennek semmi köze a migrénhez, hanem egyszerűen torkig vagy vele. Az utóbbi időben annyi mindenen mentetek keresztül, hogy most már elég. Pedig ő lehet, hogy szeretne visszakozni, de neked ehhez már nem fűlik a fogad. Viszont van valaki, aki megnevettet, aki szórakoztat, akire fel tudsz nézni, akitől tanulhatsz, és  minden vágyad, hogy vele a lepedő bajnokai legyetek. Nem kell sokat várnod rá, csak küldd a megfelelő jeleket – tudod te azt, hogy miket –, és nyert ügyed lesz.

Halak:
Horoszkóp áprilisraA kedvesednek most arra van szüksége, hogy csodálatos kényeztetésben részesítsd. Sok teher nyomja a vállát, és ha nem kapja meg tőled a figyelmet, a szerelmet, az odaadást, akkor készülj fel arra, hogy van harmadik vagy negyedik jelentkező is, aki szívesen a helyedre lépne. Persze ez nem azt jelenti, hogy neked féltékenységi jelenteket kell rendezned, vagy nyomozni az e-mailjei között, a telefonjában. Hanem éppen ellenkezőleg, odafigyelni rá, és kettesben programokat szervezni, amivel boldoggá teheted. Pénzügyek terén sajnos még mindig nem lélegezhetsz fel, mert újabb összegre lenne szükséged, amiről egyelőre fogalmad sincs, hogy honnan teremtsd elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top