Ezo

Heti horoszkóp április 4-től

A Mars éppen elhagyta az Uránuszt, de a Nap, a Merkúr és a Jupiter együtt állnak, éppen a Szaturnusszal szemben. Ez a hét is sokak életében nagy változásokat tartogat.

Heti horoszkóp április 4-tőlKOS:
Kitűnsz a tömegből, és akármilyen összejövetelre kerül sor, tiéd lesz az első választás lehetősége a potenciális partnerek közül. Persze ha foglalt vagy, akkor ez egy kis nehézségbe fog ütközni, mert a kedvesed, akivel együtt élsz vagy jársz, ezt nem fogja jó szemmel nézni. Sajnos a pénzügyeid nem alakulnak jól, mert valami formai hiba miatt később jutsz ahhoz, ami megillet. Ráadásul egy bírság is kilátásban van, és ha nem is kell fizetned, sok idődet elveszi az utánajárás.

Heti horoszkóp április 4-tőlBIKA:
A szerelemben elég kreatív vagy ezen a héten, és az ötleteid úgy áramlanak ezen a héten, hogy a másik félben inspirációs hullámokat fejlesztenek ki. De sajnos az erotikában ezt a kreativitást és különleges szexuális játékokat nagyban visszafogja, illetve nem teszi teljesen könnyűvé, hogy a munkahelyeden nincs minden rendben, és ezen többet agyalsz a kelleténél. Ráadásul olyan ügyekkel is foglalkoznod kell, amihez semmi közöd, és ettől dugig van már a hócsukád.

IKREK:
Heti horoszkóp április 4-tőlEzen a héten kissé szigorú vagy nemcsak önmagaddal, hanem a szerelmeddel is, olyan hibák vagy félreértések miatt, amelyről igazán egyikőtök sem tehet. Szerencsére azonban, amikor alaposan átgondolod az incidenst, észreveszed, hogy túlzottan reagáltál, és akkor itt az ideje, hogy azonnal lépéseket tegyél a helyzet kijavítására. A baráti kapcsolataid közül ne bízz meg mindenkiben, mert sajnos ezen a héten nagyot csalódhatsz, főleg olyanban, akivel munkakapcsolatban állsz.

RÁK:
Heti horoszkóp április 4-tőlAz a fontos, hogy ne ronts ajtóstul a házba, és ez nemcsak a munkára vonatkozik, vagyis a kollégát vagy a felettesedet ne rohand le, hanem a szerelemre is. Ugyanis ha érzelmileg túlságosan gyorsan elkötelezed most magad, akkor beleeshetsz egy nagyon is kevéssé kielégítő kapcsolat csapdájába, amiből aztán nagyon nehéz lesz a szabadulás. A csapda abban van, hogy azt hiszed, soha nem éltél még ilyen szerelmet át, és senkinek a véleménye nem érdekel vele kapcsolatban.

OROSZLÁN:
Heti horoszkóp április 4-tőlHa azon gondolkozol, hogy talán el kellene utaznod külföldre, és ott kellene munkát vállalnod vagy tovább tanulnod, akkor ezzel még egy kicsit várj. Mert lehetséges, hogy igen kecsegtető ajánlatot kapsz, de amikor kimész, akkor kiderül, hogy annak, amit ígértek, a fele sem igaz. A megélhetésed, az otthonváltás, az anyagiak miatt továbbra is feszült a helyzet, nehezen válasz meg olyan dolgoktól, amelyeket szeretsz, amelyekhez kötődsz, de muszáj, nincs más mód, csak ez az egy.

SZŰZ:
Heti horoszkóp április 4-tőlA szexuális aktivitás élénkítően hat az egész szervezetedre. Kerüld a hosszabb absztinenciát, mert az összezavarhatja a mentális és a fizikai energiáidat úgy, hogy egymás ellen kezdenek dolgozni. A héten könnyen kibogozod mások magánéletének kuszaságát, és ha kérik – ne feledd, csak akkor, ha ezt kérik –, akkor beszélj róla. Az egészséged még mindig téma, erre jobban vigyázhatnál, és mindent tegyél meg, amit az orvos előír. Ha kölcsönre van szükséged, akkor olyantól kérj, akiről tudod, hogy adni fog, és nem csinál belőle patáliát, ha kicsit csúszol a visszafizetéssel.

MÉRLEG:
Heti horoszkóp április 4-tőlKülönösen ügyelj a héten arra, hogy a saját szereped a kapcsolaton belül világos legyen, ezzel elkerülhetővé válnak a viták, hogy melyik terület kié. Titokban azonban élvezheted az ilyen vitákat, mert csak emelik a kapcsolat érzelmi hevességét. Mert valld be őszintén, szeretsz a düh és a szenvedély közti ingatag hídon egyensúlyozni, ám ez bajt hozhat a kapcsolatra, hacsak nem vagytok a partnereddel egyformán erősek. Ha szakítottatok, akkor ne reménykedj abban, hogy újra kezdhetitek, mert ő az, aki nem akarja.

SKORPIÓ:
Heti horoszkóp április 4-tőlKerülnöd kellene a héten az ellenállhatatlan csábítást, hogy a saját és a partnered szexuális teljesítményét állandóan kritizáld. Bár a szigorú mérce fontos az élet sok területén, a szexben megölheti a spontaneitást és azt eredményezheti, hogy egyszerűen a teljesítményre koncentráltok, és nem az élvezetre. A munkahelyeden zavaros a helyzet, talán még te magad sem tudod, hogy mi várható. De azt érzed, hogy alakul valami, és azt is, hogy talán nem fogsz neki örülni.

NYILAS:
Heti horoszkóp április 4-tőlNagyon jó lenne, ha a szerelmi életedről nem tartanál részletes beszámolót még a legjobb barátnődnek sem. Annak sem, akivel hosszú-hosszú évek óta megosztjátok egymás titkait, mert sajnos nem ért veled bizonyos dolgokban egyet, miközben csak bólogat, és minden kérdésedre azt feleli, igazad van. Egy régi szerelmi kapcsolat miatt pedig ne bánkódj, minden úgy volt jó, ahogy, mert ebből is sokat tanultál. Pénzügyek terén fokozott óvatosság javasolt: mert meglophatnak úgy, hogy észre sem veszed.

BAK:

Heti horoszkóp április 4-tőlHajlamos leszel tanácsokat osztogatni szerelmi ügyekben, mégpedig a suliban vagy a munkahelyeden. Ami nagy baj, mert először a saját érzelmi életedet kellene rendbe tenned, és csak ez után elmagyarázni másoknak, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy a magánéletük sikeres legyen. A családod tagjai úgy tapasztalják, hogy túlságos nyugtalan vagy, hirtelen kitörések ragadnak magukkal, és általában a héten mindent gyorsan és erőből csinálsz. Ráadásul keveset vagy otthon, és ez most nagyon nem tetszik nekik.

VÍZÖNTŐ:
Heti horoszkóp április 4-tőlA kommunikáció, a kapcsolatteremtés és az utazás, valamint az új ismeretekkel való megbarátkozás, új dolgok tanulásának hete is lehetne a mostani. És persze nem maradhat ki, hogy új embereket ismerhetsz meg, és természetesen van közöttük olyan, aki csodál, rajong, imád egyszerre, és nagyon nehéz lesz neki ellenállni, amikor a szexuális kisugárzásodról beszél. A suliban vagy a munkában megint egy utált helyzet alakul ki, és ha nem a rangban feletted állók szája íze szerint cselekszel, nagy bajban leszel.

HALAK:
Heti horoszkóp április 4-tőlSzép vagy, és őrülten vonzó, remekül tudsz kapcsolatokat építeni, és még jobban értesz ahhoz, hogyan keverd a kártyát. Természetesen úgy, hogy abból te kerülj ki a legjobban, és közben másokról elárulsz olyan dolgokat, amivel szinte egy lavinát is elindíthatsz. Jobb lenne, ha ezt a héten nem tennéd, mert ennek komoly következményei lehetnek, és később a mostani ténykedésednek ihatod a levét. A párkapcsolatodban a fő téma a héten a pénz, annak léte és nem léte, valamint hogy miként kászálódtok ki ebből a helyzetből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top