Ezo

Küzdés a gyerekért – Szülő-gyerek horoszkóp

A csillagok állása szerint ez a hét sem lesz igazán könnyű, de megtudhatod, hogy mi az, amit most érdemes megtenni a gyermekedért és a családért.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópKos gyermek:
Kos jegyében született baba körül forog most a világ, ami nem csoda, hiszen mostanában van a születésnapja. És ha már olyan korban van, amikor érdekli őt a fejlesztő játék, akkor annak nagyon örül. Ezen a héten sokkal érzékenyebb, mint máskor, ezért a csengő zavaró hangját érdemes kiiktatni, mert ez sírásra ösztönzi őt.

Kos szülő:
Kis szemed fénye lefoglalja minden gondolatodat és energiádat is. És most nem is foglalkoztat annyira, hogy többen gratulálnak a születésnapod alkalmából, vagy szeretnének meglátogatni. Inkább a család a fontos, főleg a párod, akivel van egy kis vitád, talán éppen a babával kapcsolatban. De most igazán értesz ahhoz, hogyan bizonyítsd be, hogy amit teszel, az a babának a legjobb.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópBika gyermek:
A Bika jegyében született baba boldog attól, ha apuci a fürdetésre hazaér, és részt is vesz benne. Nagy sikongatások, pancsikolásokban lesz a szülőknek részük, és Bika baba is örömmel alussza majd át az éjszakát. Annak még jobban örül, ha időnként anya és apa hármasban tologatja, netán sétáltatja őkelmét.

Bika szülő:
Sok dolog szakad nyakadba a héten, és még a partneredet is noszogatnod kell, hogy vegyen részt a családi programokon, amely a babátoknak olyan fontos. De ezen a héten nagyon összeszedett és fegyelmezett vagy, ezért tudsz szinte mindent ellátni, méghozzá segítség kérése nélkül, és ez elégedetté tesz. És nem is vársz érte dicséretet.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópIkrek gyermek:
Még az is lehet, hogy az Ikrek jegyében született baba, ha már olyan idős, hogy akár már menni is tud, és a játszótérre is ki lehet vinni, akkor kis lelkét megérinti egy furcsa érzés: ez pedig a szerelem. Találkozik egy másik babával, aki iránt rajongani fog, és a két kisgyerek imád egymás társaságában tartózkodni, és talán két családot ezzel az egymás iránti szimpátiával össze is hoznak.

Ikrek szülő:
A héten talán alaptalanul többet aggódsz a babád miatt, lehet azért, mert olvastál valamit, és azonnal elképzelted, mi lenne, ha a te kis édes gyermekeddel is ez történne. A héten találkozz a barátnőiddel, és a bízd a csemetét a papájára, és ne szólj rá apucira, ha valamit nem úgy tesz, ahogy te szoktad. A babádnak nem lesz semmi baja az újdonságoktól.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópRák gyermek:
A Rák jegyében született babák hangulata kiegyensúlyozottabb lesz, mint a korábbi hetekben. Ez persze nemcsak a Hold állásának köszönhető, hanem annak is, hogy otthon mindig van valaki, és neki már az is elengedő lesz a héten, hogy hallja a neszezést, a zenést, a mozgást, az ismerős hangokat. Sokat szundikál és édesen vigyorog.

Rák szülő:
Ha úgy érzed, hogy a babádba vagy szerelmes, vagy olyan gyengéd és odaadó érzéseket táplálsz iránta, mint egy szerelmes ember, akkor minden rendben van. De ha kikacsintgatsz a kapcsolatból, és valaki más iránt érzed ezeket az érzéseket, akkor abból baj lesz. Nagyon gondold meg a héten, hogy mi a fontos neked, és mi az, ami megéri!

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópOroszlán gyermek:
A héten az Oroszlán jegyében született gyermekek, ha már a tudnak egy-két szót beszélni, akkor ezen a héten váratlan fejlődésnek lehetnek tanúi a szülei. Mert a gyermek szókincse bővül, és olyan dolgokat mond, amelyeket a szülőktől vagy a nagyszülőktől hallott, de eddig nem volt hajlandó kimondani őket. Ne felejtsd el megdicsérni ezért őt.

Oroszlán szülő:

Játssz sokat a héten a gyermekeddel! Például gyűjts össze dobozokat, különböző méretűeket, ezek lesznek az ágyikók, és fektessétek le a bele való méretű babákat, macikat, vagy rakosgassátok sorban az egyre nagyobb műanyag hordókat. Ezen a héten nagyon sokat tehetsz a babád fejlődése érdekében. Ha még nagyon picike, akkor énekelj neki sokat.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópSzűz gyermek:
A Szűz jegyében született baba ezen a héten igényli, hogy szinte mindig vele legyenek a szülők vagy a nagyszülők. A lényeg, hogy ő általában elvan egyedül, és jól érzi magát a saját kis világában, ezen a héten nem. Ezen a héten társaságra vágyik, és arra, hogy – ha még nem is ért mindent – meséljenek neki. Ugyanis a lágy, szelíd, szinte egyforma tónusú hang megnyugtatja.

Szűz szülő:
Csinálj a héten a babádnak almás kekszet. A kisütött kekszet lereszelheted almával és a morzsákat (eleinte egy-két kávéskanálnyi mennyiségben) friss almapéppel és lefejt anyatejjel keverheted. Meglátod, ízelni fog neki. És ezt a tippet továbbadhatod azoknak, akikkel együtt szoktátok tologatni babáitokat, vagy tapasztalatot cseréltek az interneten keresztül.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópMérleg gyermek:
Beletörődő lesz a héten, és ha nem érvényesül az akarata, ahogy az eddig szokott, akkor azt teszi, amit a szülei mondanak vagy tesznek vele. Hagyja magát, és ezzel veszi le anyát és apát a lábáról. Persze ha a nagyira bízzák, akkor más a helyzet, mert ott elengedi magát, és kierőszakolja, amit akar, és nagyi örömmel teljesíti minden kívánságát.

Mérleg szülő:
Sokkal keményebb és következetesebb vagy, mint korábban. Remekül tudod irányítani az embereket a környezetedben, de úgy néz ki, hogy a partneredet nem. Megint vita feszül közöttetek, és ha nem akarod, hogy szakítás legyen a dolog vége, ne számolj be se a családtagoknak, se a barátoknak a csak rátok tartozó problémáról.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópSkorpió gyermek:
A Skorpió jegyében született baba egészségére kellene most jobban figyelni a szülőknek. Ha már nagyobbacska, akkor arra, hogy egyetlen pillanatra se hagyják felügyelet nélkül. És nem veszi most jó néven a kis háziállatok társaságát, még kocsiban ülve is fél egy macskától, kutyától, főleg a madaraktól. Óvd őt ezen a héten az erősödő napsugaraktól is.

Skorpió szülő:
Rengeteg dolog szakad a nyakadba, és úgy összejönnek a dolgok, hogy szinte nem tudsz segítséget kérni senkitől, de még az is előfordulhat, hogy ebben az őrült helyzetben éppen tőled kérnek segítséget. Az is megtörténhet, hogy egy vírus ágynak dönt, és a párodnak kell – akinek ez a legrosszabbkor jön, hiszen a munkahelyén nagy átszervezés folyik – helytállni otthon.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópNyilas gyermek:
Játék, játék, játék – ez a három legfontosabb dolog a Nyilas jegyében született baba számára. És játszópajtásokban nem lesz hiány, gondoskodnak róla a szülők, a testvérek – ha vannak –, és a séta közbeni csemeték, akik a kis Nyilast ezen a héten ajnározni fogják, és mindent megtesznek, hogy hallják az édes kis kacaját.

Nyilas szülő:
Nyugodtan pihenj, ha szükségét érzed, nem kell mindent neked megoldani. Lehetne például egy nap az apucié a baba. Mozdulj ki otthonról és hagyd őket kettesben. Ahogyan te is egyre jobban megértetted a kicsi jelzéseit, a párod is megtanulja majd a baba nyelvét. Élmény lesz számukra, amikor saját játékokat találnak ki és hancúroznak.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópBak gyermek:
Újdonságot tartogat a számára a hét, mert ha olyan kicsi, hogy kúszik-mászik, és fel tud állni, de menni még alig, akkor előkerül az a bizonyos járóka, ami nem tetszik neki. Hiszen eddig az egész lakást birtokba vette, és szegény szüleinek vagy testvéreinek mindig ott kellett lennie mellette, hogy ne sérüljön meg. Persze a járóka nem fog elsőre tetszeni, de hamar megszokja.

Bak szülő:
Annyira elfoglalt vagy a babáddal szemben, ami egyébként normális, hiszen minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb, legjobb, legokosabb stb. – csak kérlek, hogy ezt mértékkel add elő, akár a rokonoknak, akár barátnőknek, vagy akikkel a közös programokon találkozni szoktatok.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópVízöntő gyermek:
Kísérletezgetés stádiumában van a kis aranyos Vízöntő baba, amibe nagyon jó lenne, ha a szülője nem avatkozna bele. Még akkor sem, ha pontosan látja, hogy a lehetetlennel próbálkozik. Hadd tapasztalja meg a kis kíváncsi saját maga, hogy például az ő cipellője a papa lábujjára megy rá, ő viszont elvész a papáéban.

Vízöntő szülő:
Vitákra kerülhet sor életed párjával, és sajnálatos módon ő olyan embereket is bevon ebbe, akiket nem kellene. Mert természetesen az ő oldalára állnak, és ez téged teljes kiborít. Hát még a babát, aki érzékeli lelked minden rezdülését. Próbálj vele dűlőre jutni, és tégy bizonyos dolgokat a kedve szerint.

Küzdés a gyerekért - Szülő-gyerek horoszkópHalak gyermek:
A Halak jegyében született baba a héten megnyerhetné akár a babaszépségversenyt is. Édes, aranyos, cuki pofa, akit a környezete ajnározni fog. Ha már olyan nagy, hogy a haját le kell vágni, akkor ne te próbálkozz ezzel otthon, hanem vidd el őt a fodrászhoz. Először csak nézzetek körül az üzletben, majd utána egy-két nap múlva menjetek el újra. Így elkerülheted, hogy megijedjen, és a figaró képtelen legyen a munkáját elvégezni.

Halak szülő:

Itt az ideje, hogy feltöltsd gyermeked vasraktárait. Ha már annyi idős, hogy hetente-kéthetente egyszer csirkemájat is készíthetsz a családnak, akkor abból ő is kaphat. De nagyon jó vasforrás még az aszalt alma, az aszalt sárgabarack, a petrezselyem, a tojássárgája. Pénzügyek miatt csak a barátnődnek panaszkodj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top