Ezo

Heti horoszkóp április 11-től

A Merkúr, a Jupiter együtt állnak, gyorsan közeledik feléjük a Mars, és ez a hármas csoportosulás szembekerül a Szaturnusszal. Józanságra, meggondoltságra lesz szükség a héten, hogy ebből a kemény konstellációból profitálni tudjunk.

Heti horoszkóp április 11-tőlKos:
Az a legfontosabb, hogy higgadt maradj ezen a héten. A környezeted tele van olyan emberekkel, akik a lelkesedésedet egyetlen pillanat alatt le tudják hűteni. Hiába szeretnél valamit nagyon, a lelkesedésed is óriási, olyan ellenállás, sőt kritika ér, amely mélyen megsebzi érzékeny, igazságra, őszinteségre és elismerésre vágyó kis lelked. Ráadásul a kedvesed is zabos kedvében lesz, jobb, ha neki sem mondasz el semmit.

Heti horoszkóp április 11-tőlBika:
Barátságos vagy, kedves és segítőkész, közben senki sem sejti, hogy igazán, belül mit érzel. Nem is kell, elég ha csak egy-két ember tudja, hogy talán éppen a munkahelyeden vagy a suliban van egy olyan személy, akit ki nem állhatsz, sőt teljes szívedből utálod őt, mert egyszerűen képtelen vagy még mindig felülemelkedni azon, amit művelt. Ezen a héten meg kell ragadnod a munka végét, rengeteg feladatot kell ellátnod, és nem hibázhatsz, jól kell csinálnod!

Heti horoszkóp április 11-tőlIkrek:
Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs is szüksége ellenségre. Ezen a héten még jobban tartsd nyitva a szemed és a füled, mint a múlt héten, és légy sokkal óvatosabb is. Még az olyan barátok esetében is, akikért tűzbe tennéd a kezed, megesküdnél rá, hogy ők soha nem használnának ki. Ezen a héten bármi megtörténhet, még az is, hogy a kedveseddel nem lesztek azonos hullámhosszon, és szakítotok. De az is megtörténhet – és ez a jobb eset –, hogy csak kilométerekben vagytok távol egymástól, és ez teszi nehezebbé a kapcsolatot.

Heti horoszkóp április 11-tőlRák:
Ha úgy érzed magad, mint egy rabszolga, akkor az érzéseid helyesek. Ezen a héten annyit kell dolgoznod, hogy esténként úgy esel be az ágyba, és talán a kedvenc, izgalmas sorozatodon is elalszol. Kedvesedet nem kell ráerőszakolni a családtagokra, és a kedvesednek sem kell mindent elárulnod a rokonságodról. Furcsa dolgok történhetnek veled a héten, még az is lehet, hogy összetalálkozol az exeddel, miközben a jelenlegi kedveseddel vagy. A lehetetlenebb variációra is készülj fel, ha párkapcsolatban élsz és közben külön utakon is jársz, akkor egyértelműen lebuksz, és előfordulhat, hogy egyiknél sem lesz bocsánat…

Heti horoszkóp április 11-tőlOroszlán:
Egyre-másra húzódik, tolódik az a beszélgetés, amelyet már monológként lefolytattál magadban, és azt is elhatároztad, hogy őszinte leszel, keményen megmondod a véleményed. Semmit nem fogsz kihagyni, mindent fel fogsz hozni ellene. Ez pedig nagy kár, mert nem további ellenségeket kellene gyűjteni, hanem inkább barátokat. A szerelemi kapcsolatokban izgalmas dolog derül ki a másik félről, hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. Maradj higgadt, és akit a környezetedben bölcsnek tartasz, attól kérj tanácsot.

Heti horoszkóp április 11-tőlSzűz:
Nagyon jó lenne, ha ezen a héten megtanulnál hallgatni. Mert sajnos előfordulhat, hogy rosszkor és rossz helyen szólalsz meg, de ez még hagyján. A nagyobb baj, hogy olyanokat mondhatsz, amivel saját magadat égetheted le. Pénzügyeid siralmasak, és sajnos bármennyire jól tudsz spórolni – az asztrológia szerint! –, ezen a héten az utolsó fillérjeidnek is a popójára versz. A héten olyasvalakivel jöhetsz össze, akit neked kell a szerelmi gyönyörök rejtelmeibe bevezetned. Élvezni fogod a helyzetet!

Heti horoszkóp április 11-tőlMérleg:
A héten keményen támadhatnak, nemcsak az ellenfeleid, hanem olyan emberek is, akiktől nem ezt a viselkedést vártad. De most ne bennük keresd a hibát, hanem magadban. Ugyanis mindennek ellenállsz, nem érdekelnek az észérvek, csak a magadét hajtogatod, és ez bizony néhány embert annyira felbőszít, hogy esetleg olyan jelzőkkel illetnek, amely egyébként nem jellemző rád. Fogadd el a helyzetet, ne harcolj érte vagy ellene, a régi bölcsességet tartsd szem előtt: aki menni akar, azt el kell engedni.

Heti horoszkóp április 11-tőlSkorpió:
Ha még van munkahelyed, akkor a héten úgy érezheted, mintha az életedet és véredet akarnák. Annyit kell dolgoznod, és közben annyi sületlenséget türelmesen végighallgatnod, hogy szegény kedvesed nem is érti esténként, amikor hazaérsz, miért is vagy használhatatlan állapotban. Neked pedig sem erőd, sem kedved nincs ahhoz, hogy felidézd és elmeséld neki a napközben történteket. Jól is teszed, inkább foglalkozzatok egymással, egymásból erőt meríthettek.

Heti horoszkóp április 11-tőlNyilas:
Elkövetheted azt a hibát, hogy úgy viselkedsz megint, mint elefánt a porcelánboltban. És sajnos a jól induló kapcsolatból így aztán nem lesz a nagy nyomulásod hatására semmi. A pasi inkább megpróbál kihátrálni az egészből, és még baráti viszonyt, nemhogy szeretői  kapcsolatot akarna, netán hosszabb távra tervezne, ahogyan azt szeretnéd. Nagyon fontos, hogy ne kevered se a barátságot, se a szerelmet a pénzzel, mert ebből jó dolgok nem sülhetnek ki.

Heti horoszkóp április 11-tőlBak:
Vannak vágyaid, talán túlságosan nagyok is, amelyek megvalósításához pénzre lenne szükséged. Csakhogy nincs annyid, hogy ezt meg tudd valósítani, és ez miatt feszültebb vagy. Talán egy ismerősben vagy barátban bízol, hátha ő tud segíteni neked, de egyelőre semmi remény. Ez lehet az oka annak, hogy a családtagok kissé nehezebben viselnek el otthon téged. Ráadásul az őseid vagy a rokonságod körül sincs minden rendben, és ez az otthon körüli nyugtalanság az egész hetedre árnyékot vethet.

Heti horoszkóp április 11-tőlVízöntő:
Nem vagy felkészülve az alattomos támadásokra, de ezen a héten érhet egy-kettő. Vannak olyan emberek, akik nem egyszerűen irigyek, hanem még rosszindulatúak is, nem férnek a bőrükbe, és olyan dolgokat mondanak, amivel bántanak téged. De azért téged sem kell félteni, mert tudod, hogyan kell visszavágni, és mindenki megkaphatja tőled a „beosztását”. Sajnos a héten közölnek veled egy olyan hírt, amelytől rendkívül feszült leszel, és az a jövőkép, amelyet korábban magad előtt láttál és talán tetszett is, most ennek hatására eltűnik. De ne aggódj, egyszer minden rossznak vége lesz.

Heti horoszkóp április 11-tőlHalak:
A kommunikáció mestere vagy a héten, a kellemetlen dolgok alól ki tudsz bújni, a kellemeseknél pedig lubickolsz, és természetesen igyekszel gyorsan előtérbe kerülni. Ennek köszönhetően nagy sikereket könyvelhetsz el, például a szerelem és a megélhetés terén is. Persze anyagilag nem most, rögtön, hanem majd a későbbiekben érik be e heti szereplésednek a gyümölcse. Anyagi ügyeid ezen a héten még mindig nem mutatnak javuló tendenciát, ezért ne engedj partnerednek, aki talán megint nagyravágyó igényekkel áll elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top