Ezo

Hétvégi horoszkóp április 15-től

Valakire nagy zabálás, másra pedig feszültség vár a mostani hétvégén. Kattints, hogy megtudd, neked sikerül-e vita nélkül megúszni az elkövetkező napokat.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlKOS: Szerelmi civódásokkal teli lesz ez a hétvégéd. Ha van párod, akkor nagyon kell vigyáznod a kapcsolatotokra, mert törékeny. Úgy kell bánnod vele, mint egy hímes tojással. Tudnod kell, hogy most a másik lesz érzékenyebb, míg te indulatosabb, türelmetlenebb lehetsz. A Jupiter a Kos jelében azt mutatja, hogy hajlamos leszel apró dolgokból is hatalmasat csinálni. Ne tedd! Ha nincs még párod, akkor az, aki most bejön a képbe, egyszerre fog vonzani és taszítani. Ez egy felemás kezdet. Ha szereted a kihívást, akkor menj bele, élvezni fogod. De ha nyugira vágysz, akkor várd meg a következő lehetőséget! Mindezek tükrében mozgalmas hétvége vár rád, különösen érzelmi, szerelmi szempontból.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlBIKA: Tervezgetéssel, szervezéssel fog telni ez a hétvégéd. Jövő héten tavaszi szünet, és a hét végén húsvét lesz. Előre kell gondolkodnod, hogy ne kelljen kapkodnod az utolsó pillanatban. Most lesz időd és kedved is, hogy kitaláld, mikor mi legyen. Először magadban kell tisztázni, hogy szerinted mi a jó, utána elkezdheted megkérdezni az érintetteket, legyen szó menüről, ajándékról, programról, vendégjárásról, locsolkodásról stb. Ezenkívül ha affinitást érzel, elkezdheted a húsvéti díszeket előbányászni vagy újakat készíteni. Ez a készülődés jót fog tenni a hangulatodnak, különösen akkor, ha nem ragadsz a négy fal közé, hanem kimész a kertbe vagy a természetbe.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlIKREK: Nem lesz feszültségmentes ez a hétvége. Tudnod kell, hogy nem csak neked, és azt is tudd, hogy nem te okozod ezt! Sőt te most egyfajta villámhárító lehetsz, ha van kedved és türelmed hozzá. Főleg a gyerekeknek tudsz segíteni. Ők most sokkal rosszabbak, ingerlékenyebbek és agresszívabbak lesznek, mint általában. Ezt kezelendő muszáj kivinned őket a szabadba, hogy legyen mozgásterük. Kitalálhatsz, és szervezhetsz nekik valamilyen versenyt. Az legyen a cél, hogy minél jobban lefáraszd őket! Meglátod, utána mintha kicserélték volna őket, sokkal kezelhetőbbek lesznek. Közben neked is szükséged van friss levegőre, mozgásra, mert lételemed a szabadság. Így tudsz leggyorsabban feltöltődni.
 
Hétvégi horoszkóp április 15-tőlRÁK: Ugye tudod, hogy te vagy a család motorja? Ha te kitalálsz valamit, akkor a többiek szívesen benne vannak, de ha leállsz, akkor leáll minden. Emiatt elengedhetetlen, hogy rendben legyél, és működtesd a család nevű vállalkozást. Ezen a hétvégén például ki kell békítened szemben álló feleket. Lehet, hogy ez egy régi téma, de az is lehet, hogy egészen új. Az a lényeg, hogy ne engedd elfajulni a dolgot! Ami most beválik, az a figyelemelterelés. Olyan aktuális témát kell bedobnod, amin el kell kezdeniük gondolkodni; pl. a húsvétról mindenkinek vannak elképzelései, amiket mindenképpen érvényre akarnak juttatni. Ha te veted fel a témát, nemcsak időt nyersz, de megtörheted a vita lendületét is.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlOROSZLÁN: Egy ideje már a bolygók arra figyelmeztetnek, hogy vigyázz az utakon, és óvatosan fogalmazz. Nem baj, ha unod már. Sajnos ezen a hétvégén még mindig ez a legaktuálisabb prognózis a számodra. Igaz, hogy a Kos jelében jelenleg öt bolygó van a tízből, ami téged hihetetlen mértékig energetizál, de ezek túlzásokra is hajlamosítanak. Ettől a környezeted erőszakosnak, nyomulósnak és figyelmetlennek bélyegezhet. Közben a Mérleg Hold segít, hogy okosan beszélj, és észrevedd, hogy kinek mire van szüksége. Ha rá hallgatsz, akkor most egy kellemes beszélgetésbe csöppenhetsz bele. Ez nemcsak informális lesz, hanem érzelmi szempontból is előremutató. Még nem tudhatod, mennyire.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlSZŰZ: Nem igaz, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből, pedig a mostani hét végén lesz ilyen érzésed. Két dolog fog segíteni. Az egyik egy mondás: „Ha az élet citromot ad, kérj hozzá egy Martinit!” Ez lazaságot, könnyedséget jelent. Lehet, hogy ebben nem vagy még jó, de épp ezért fejlődhetsz. Van hova. A másik, hogy elterelheted a figyelmedet más témákkal. Te ennek mestere vagy, bármivel lekötheted magadat. Az a lényeg, hogy ne legyen időd agyalni. Közben a bolygók azt is mutatják, hogy a kiadásaidra jobban oda kell figyelned. Elkezdheted a húsvéti bevásárlást, de ne vegyél semmiből többet, mint amennyit a józan eszed diktál! Így elkerülheted a felesleges kiadást és a túlköltekezést…

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlMÉRLEG: Egyértelműen szakítópróba elé kerülnek a kapcsolataid ezen a hétvégén. Ne áltasd magad! Nem könnyű vigyázni arra, azokra, akik fontosak, igenis nagy meló a harmóniát fenntartani. Most a legérzékenyebb pontod a párkapcsolatod lesz. A párod már egy ideje irritál, emiatt tele vagy sérelemmel, sértődöttséggel. Ezeket nem most kéne elővenned. Okosan hallgass! Meglátod, hamarosan elülnek a hullámok, és elmennek a felhők. Ha nincs még párod, akkor olyasvalakivel fogsz találkozni, aki vonzani fog. De közben érezni fogsz valami kis ellenállást. Ez adódhat abból, hogy az elmúlt időben bizalmatlanná váltál. Pedig ha új kapcsolatot szeretnél, akkor ki kell nyitnod a szívedet.

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlSKORPIÓ: Ellen kell állnod a kísértésnek, hogy a hűtőt is felfald. A mostani hétvégén iszonyatosan nagy lesz az étvágyad. Pedig közeleg húsvét, amikor valóban jókat és nagyokat fogsz enni, ezért kéne most visszafognod magadat. Sokat segíthet, ha többször eszel keveset egy nap. Kerülnöd kéne a cukorbevitelt. Idd a teádat, kávédat cukor nélkül, és édes üdítő helyett igyál vizet vagy gyümölcsleveket. Ez utóbbitól a tavaszi fáradtságod is csökkenni fog. Szóval most az egészséged és a közérzeted lesz a leglényegesebb ügy. Emellett megint megtalál valaki valami titokkal, amit csak veled akar/mer megosztani. Ez megtisztelő, de terhes is. Kérdés, hogy kell-e ez neked…

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlNYILAS: Szerencsésnek érezheted magad ezen a hétvégén. Tíz bolygóból öt a Kos jelében fog járni. Ez azért jó neked, mert a Kos a Nyilassal együtt tüzes jegy, vagyis rengeteg tűz, lendület és energia lesz benned. Egyetlen dolog árnyékolhatja csak be mindezt: egy „barát”, aki nem barátként viselkedik. Nem biztos, hogy vele van „baj”, lehet, hogy a te „léced” van túl magasan. Persze mindenki magából indul ki. Szóval joggal mondhatod, hogy „én ezt teszem, így ezt várom el”, de közben a másik nem biztos, hogy képes erre. Ha megsértődsz ezen, akkor vége lesz ennek a „barátságnak”, ami lehet, hogy csak neked volt barátság. Ne bánd! Ha így van, meghaladtad, elengedheted…

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlBAK: Most minden a magánéletedről fog szólni. Végre kiélheted ez irányú igényeidet, és végre kaphat eleget belőled a családod. Mivel mindjárt itt van húsvét, ideje lenne egyeztetni velük, hogy ki mit akar, mit tervez, mire vágyik. Biztosan több szempontot is össze kell hangolni, ebben te szuper vagy. Persze legelőször össze kell gyűjtened az elképzeléseket, és utána „fésülheted össze”. Az is valószínű ezen a hétvégén, hogy valakivel nagyon szeretnél összefutni. Nem szabad várnod rá. Meg kell előznöd, és neked kell megtenned a lépést felé akkor is, ha kínosan érzed magad ettől. Sőt ez az érzés jelzi, hogy nagy ellenállást fogsz legyőzni, és nagy energiát fogsz cserébe kapni…

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlVÍZÖNTŐ: A Mérleg Hold jó hatással lesz rád egész hétvégén. Szó szerint elemedben leszel. Ez most különösen jó hír, mivel sok feszültséget jeleznek a bolygók, amihez szükséged lesz erőre. Tuti, hogy több nézeteltérésbe is belekeveredhetnél, ha nem vigyáznál. Sokkal könnyebb lenne veszekedni, mint megtartani a békés viszonyt. Közben a közlekedésben is fokozottan óvatosnak kell lenned. Sehol sem szabad kapkodnod, sietned. Lassíts akkor is, ha szíved szerint gyorsítanál! Csak így kerülheted el a bajt. Ugyanis ez a balesetveszélyes időszak kiküszöbölhető, ha okosan választod meg a sebességet. Mindegy, hogy autóval, motorral, biciklivel vagy gyalogosan közlekedsz…

Hétvégi horoszkóp április 15-tőlHALAK: Olyan jó néha hátradőlni, és „fotelból” nézni az életet. Te most megteheted. Ez a hétvégéd lazítós lesz, ha úgy akarod. Érdemes lenne kicsit kivonnod magad a forgalomból. Persze csak annyira, amennyire jólesik. Mert az is biztos, hogy nem mehetsz át remetébe egész hétvégén. A bolygók azt mutatják, hogy fel fog támadni benned az igény egy kellemes trécselésre. Ehhez fogsz kapni partnereket. Érdekes, hogy nemcsak az ismerőseiddel lehet egy jót beszélgetni, hanem vadidegenekkel is. Ha nyitott vagy, akkor egy bevásárlóközpontban, sorban állás közben is diskurálhatsz. Meg fogsz lepődni, hogy milyen kedvesek az emberek. Itt a tavasz. Mindenki nyitottabb, mint a hidegben, télen volt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top