Ezo

Milyen szülő leszel a héten?

Telihold, húsvét, tavasz – lesz zavaró tényező bőven. Horoszkópunk megmutatja, hogyan fogsz teljesíteni szülőként a héten, és az is kiderül, mennyire jól nevelt gyerekekre számíthatsz.

Milyen szülő leszel a héten? Kos baba:
A Kos jegyében született babáknak a héten be nem áll a szájuk. És ez akkor is így lesz, ha nem tudnak még beszélni, csak gagyogni, szinte szerelmesek lesznek a saját hangjukba, amit talán még egy-két éjszaka is hallatni fognak.

Kos szülő:
Alapvetően nem lesz rossz ez a hét, de azért akadnak feszültségek. Különösen a hétvégi ünnepek miatt, amelyek kisebb felfordulást hoznak az életedbe. Egy születésnap is galibát okozhat, amikor egy olyan rokonnal kell találkoznod, akivel nem vagy túl jó viszonyban.

Milyen szülő leszel a héten? Bika baba:
A nagy meglepetés hete lesz a mostani, mert a Bika jegyében született baba váratlanul olyan dolgot produkál, amit eddig nem tett, de a szülők és a nagyszülők már nagyon várták. Hiszen a szakkönyvek szerint abban a korban, amiben van, ez bekövetkezik: ez a fejlődéséhez tartozik.

Bika szülő:
Legyél ezen a héten sokkal csinosabb, mint bármikor. Nyugodtan vegyél valami új, trendi holmit, és viseld ezt húsvétkor is, meglesz az eredménye. És ne feledkezz meg a videózásról vagy fényképek készítéséről a babáról és a családról.

Milyen szülő leszel a héten? Ikrek baba:
Bármennyi idős a babád, ezen a héten sokkal nagyobb igénye van a mozgásra, a társaságra, a lényeg, hogy legyenek körülötte, és még az is lehet, hogy a sokféle hang hallatán örömében édes kis sikongatásokat hallat. Ha több időt tölt a baba a szabadban, védeni kell őt a nap ártalmas sugaraitól.

Ikrek szülő:
Jó hangulatban vagy, mert olyan híreket hallasz, amelyek örömmel és bizalommal töltenek el. Már nem látod olyan sötétnek vagy reménytelennek a jövőt, mint korábban. Ráadásul ha valaki beteg volt a családban, esetleg te küszködtél egészségi gonddal, ez is  megszűnik.

Milyen szülő leszel a héten? Rák baba:
Már egészen korán meg kell tanulnia a Rák babának, hogy vannak olyan dolgok, amelyek alól nem lehet kibújni. Például egy oltás, vagy olyasmi, ami nem annyira kellemes, de a saját egészsége, fejlődése érdekében meg kell tennie. Talán sírással adja a világ tudtára a nemtetszését, ám sikerül őt gyorsan megvigasztalni.

Rák szülő:
Ezen a héten több bosszantó, ám utólag mulatságosnak tűnő helyzetbe kerülhetsz. Próbálj meg mindent a humor oldaláról nézni. Ha nem szívod mellre a dolgokat, kiderül, milyen vicces az, ha például a nagyobbik gyermeked a mobilját a hűtőben felejti… Vagy a még nagyobb csemetéd az aranyárban lévő parfümöddel locsolja az ismerősöket húsvétkor…

Milyen szülő leszel a héten? Oroszlán baba:
Imádnivalóan viselkedik a héten, mindenkit kenyérre lehetne kenni, mert szinte elolvadnak a mosolyától, a csilingelő hangjától, a puha kis kacsóitól, ahogy nevetve puszikat dob vagy integet. Ha már egy kicsit nagyobbacska, a fejlődés lépcsőjén egyszerre talán kettőt lép előre hirtelen.

Oroszlán szülő:
Óriási energiával rendelkezel a héten, nincs olyan dolog, amit ne tudnál elvégezni, vagy olyan terv, amit ne tudnál megvalósítani. Még az elé a rokoni találkozás elé is bátran állsz, amelyről tudod, hogy nem lesz kellemes, de most egyszerűen semmi sem érdekel. Biztos vagy magadban, büszke a gyermekedre, és tudod, hogy aki neked fontos, az melletted áll.

Milyen szülő leszel a héten? Szűz baba:
A hiszti és a sivalkodás távol áll tőle, de ezen a héten megmutatja, hogy erre is képes. Ha már tud beszélni, akkor a nem szócska többször hagyja el az ajkát, ha még nem beszél, akkor sivalkodással adja a szülők tudomására, hogy mit akar és mit nem. A Szűz babáknak ez a hét főként az akaratuk érvényesítéséről szól.

Szűz szülő:
Beszélj a szüleiddel, ők már átélték ugyanezt, amit most te a gyermekeddel. És most az is megtörténhet, ha nem voltál velük az utóbbi időben – vagy már régebb óta – lelkileg közelebbi kapcsolatban, ezek a beszélgetések most közel hoznak benneteket egymáshoz. Ezen a héten érzékenyen reagálhatsz az illatokra.

Milyen szülő leszel a héten? Mérleg baba:
Ha a Mérleg jegyében született baba kicsit nagyobbacska, akkor ezen a héten nem tűri az egyformaságot. És még az is lehet, hogy olyan dolgot tesz, amivel felborítja a szülők terveit, és a húsvéti ünnepek sem telnek ezért teljes zavartalanságban.

Mérleg szülő:
A héten megismerhetsz más szülőket, de az is lehet, hogy találkozol olyan ismerőssel vagy régen látott rokonnal, aki babát vár, és átadhatod a saját tapasztalataidat erről az időszakról. Örömmel fogja hallgatni, és hálás lesz mindazért, mit mondasz. Társad egy ötletét ne utasítsd el.

Milyen szülő leszel a héten? Skorpió baba:
A Skorpió jegyében született baba ezen a héten elemében lesz. Ha már tud kúszni, mászni vagy járni, akkor egyetlen perc nyugalma sem lesz a szülőknek, a nyomában kell lenni, mert olyan gyorssá válik, mint a villám. És ezen a héten nagyobb az esély arra, hogy kisebb sérülést szerezzen.

Skorpió szülő:
Felejtsd el a héten a mérleget, mármint ha nem a kicsi babádat akarod mérni, hanem saját pluszkilóidról van szó. Ezen a héten még ha egy-két napot böjtölnél, akkor sem olvadoznának a kilók, és te meg csak stresszelnéd magad miatta. Koncentrálj inkább arra, hogy a babáddal, és ha vannak nagyobb gyermekeid, azokkal foglalkozz, és mesélj neki a te gyerekkori húsvéti élményeidről.

Milyen szülő leszel a héten? Nyilas baba:
Teljes kényeztetésben lesz része, amit élvezni fog. Boldog az új játékoktól, hogy mindenki vele foglalkozik. Eddig még sohasem látott tárgy köti le figyelmének nagy részét, és hogy ezt megszerezze magának, ahhoz bizony erőfeszítéseket kell tennie. Ez most menni fog, mert a kitűzött célt el akarja érni.

Nyilas szülő:
A héten ragyogó formában leszel, amit használj ki. Új ismeretséget köthetsz, és elmagyarázhatsz, meggyőzhetsz bárkit bármiről. Nagyobbacska gyermekednek elmagyarázhatod, hogy mit miért tegyen, vagyis remek tanító leszel. Kicsi babádnak is új dolgokat mutathatsz meg, és rövidesen láthatod az eredményt, a fejlődését.

Milyen szülő leszel a héten? Bak baba:
Izgalmas lesz ez a hét is, mert megint találkozik azokkal az emberekkel, akikkel csak ritkán, általában ünnepnapokon. És újabb dolgokat fedez fel, és az ő fejlődése is örömmel tölti el a felnőtteket. Ha még nem tud beszélni, ezen a héten előfordulhat, hogy értelmesen kimondja az első szavakat.

Bak szülő:
Mozgalmas napok várnak rád, rengeteg minden történik. Találkozol új emberekkel, akikkel nagyon hamar lesz közös témátok, és remekül megértitek egymást. Talán egy ilyen találkozás egy új barátságnak a kezdete is lesz. Babádat, és ha van nagyobb gyermeked, őt is kényeztetni fogod.

Milyen szülő leszel a héten? Vízöntő baba:
A Vízöntő jegyében született babára ezen a héten a hevesség, lendületesség lesz a jellemző. A szülei számára furcsa, eddig még nem tapasztalt dolgokat produkál, és el sem tudják képzelni, hogy hol tanulhatta, láthatta mindezt. De aggodalomra semmi ok, hiszen ez is mutatja a fejlődését.

Vízöntő szülő:
Végre-valahára nem az anyagi gondok foglalkoztatnak, mert olyan helyzet alakul ki, amikor lesz mit a tejbe aprítanod. Esetleg ha korábban kölcsönt kellett valakitől kérned, most még azt is vissza tudod adni. Gyermeked miatt nem kell aggódnod, hanem inkább büszkének lenni az ügyességére.

Milyen szülő leszel a héten? Halak baba:
A Halak jegyében született babák ezen a héten olyan elevenek lesznek, hogy a szülőknek, nagyszülőknek szinte készültségben kell lenniük, ha a baba már menni tud. Az értékesebb vagy a veszélyes tárgyakat jó magasra kell tenni, vagy egyszerűen elzárni, így a Halak baba, aki a héten sok mindent meg akar ismerni, nem veszélyezteti saját magát.

Halak szülők:
Nagyon kedves vagy, és nagyon jó dolgokat mondasz egy olyan személynek, akinek erre most igazán nagy szüksége van. Néhány jó szó, és máris úgy érzi, hogy törődnek vele, hogy fontos valakinek, és ezért még hálás lesz neked. Ha nagyobb gyermeked is van, meglepetést készít elő neked.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top