Ezo

Heti horoszkóp április 25-től

Támadás a Plútó ellen! Még szerencse, hogy a Vénusz kvadrátja utána a Nap a Bika jegyéből trigonnal kapcsolódik a Plútóhoz, ami mégiscsak oldja a feszültséget.

Heti horoszkóp április 25-tőlKos:
Sajnos a régi kapcsolatoknak nem kedvez ez a hét sem. Akár a fejed tetejére is állhatsz, a partneredet nem tudod megváltoztatni, és bármennyit adsz magadból, nem tudsz segíteni a problémáján. Neki saját magával van gondja, az életével, amit talán nem így tervezett, ahogy alakult, és ezért talán téged hibáztat. Ne hagyd magad, próbálj meg beszélni vele, talán most képes lesz kiönteni a lelkét, és együtt megoldhatjátok a problémát. Anyagi ügyeid kedvezően alakulnak, és a munkában is a főnököddel jó viszonyt alakíthatsz ki.

Heti horoszkóp április 25-tőlBika:
Még az is megtörténhet, hogy kezedbe akad egy olyan könyv, amiben elképesztő dolgokat olvashatsz. Talán nem is tudtál róla, hogy létezik megszállottság, és meg vagy döbbenve, hogy az ezotériáról milyen sokat nem tudsz. Aztán rájössz valamire, éppen ennek a könyvnek a hatására, amolyan aha-élményed lesz, és kiderül, hogy annak, hogy egy korábbi ismerősödnek nem értetted a tetteit, mi volt az oka. És ne feledd, hogy a héten az ajándékoknak, még ha csekélyek is, nagyon nagy jelentőségük van. Vizsga, felvételi, utazás, jogi ügy megoldása fantasztikusan sikerül.

Heti horoszkóp április 25-tőlIkrek:
Még az is lehet, hogy ezen a héten félig szinglinek vallod magad. Ami igaz is, hiszen hol együtt vagytok, hol nem. És ez felbátorít téged arra, hogy olyasmit tegyél, ami rendkívül élvezetes, és ami sajnos kis csúsztatásra is fog késztetni. De nem érdekel, mert most igazán élvezni akarod az életet, különösen, hogy a sors új lehetőséggel talál meg, és végre vége lesz annak a szenvedős időszaknak, amelyben az elmúlt időszakban részed volt. Egy családi titok a tudomásodra jut; nehogy kifecsegd, mert baj lesz belőle.

Heti horoszkóp április 25-tőlRák:
Pénz áll a házhoz, aminek végre-valahára itt volt az ideje. Talán nem lehet azt mondani, hogy olyan nagyon szűkölködtél volna az elmúlt időben, de most megkapod azt az összeget, amivel már talán hónapok óta tartoztak neked. A munkában, a hétköznapjaidban is sok minden változik. Lehet, hogy éppen most szűnik meg egy feladatod, de aggodalomra semmi okod, mert nagyon gyorsan lesz helyette másik. Ha pedig a meglévő állásod marad, akkor ott lesznek nagy átalakulások, amelyek miatt izgulsz, de téged nem érint negatívan. Ez az életmódváltás, ami most történik az életedben, a lehető legjobbkor jön, még ha ebben a pillanatban nem is így érzékeled.

Heti horoszkóp április 25-tőlOroszlán:
A munkával nem lesz gond, mert még az is előfordulhat, hogy te leszel a főnök, vagy valami olyasmibe vágsz bele – esetleg nem teljes intenzitással –, amit élvezni fogsz. Értesz hozzá, új embereket ismerhetsz meg, és még jó pénzt is kereshetsz. Ráadásul még olyan előnyöket is élvezhetsz, hogy talán magad osztod be az idődet. Viszont nem vagy túl lelkes, ha tartós kapcsolatban élsz, ami érthető, hiszen nem tudtok normálisan kommunikálni, és ez kivételesen nem a te hibád, hanem az övé. Megint elkezd rettegni, hall valamit, és akkor elindul a vezérhangya, és olyasmiket képzel, aminek nálatok nincs valóságalapja. Ha teheted, ezen a héten ne utazz külföldre, ha vizsgázol, felvételizel, akkor ne bízz semmit a véletlenre.

Heti horoszkóp április 25-tőlSzűz:
Furcsa dolgokat produkál az élet, és ezt a héten észre is veheted. Talán ismét együtt kell dolgoznod azzal a személlyel, akivel kezdetben még kedveltétek is egymást. Aztán néhány hónapja egy furcsa helyzetnek köszönhetően a jó kapcsolatból inkább rossz kapcsolat lett, egy harmadik személynek köszönhetően. Ezen a héten még jobb, ha nem tisztázzátok a viszonyotokat, mert csak félreértés lehet belőle. Ha állásinterjúra mész, te vagy a hét legnagyobb mázlistája. A szerelemi életed sem mondható unalmasnak, egy újabb flört, amitől a meglévő még izgalmasabb lesz. Hiszed ezt te. De a párod vajon mit gondol?

Heti horoszkóp április 25-tőlMérleg:
Ennél bonyolultabb már nem is lehetne az életed, mint a héten. A régi párkapcsolatokban óriási a zűrzavar, nemcsak a kedvesed bizonytalan, azt sem tudja, hogy mi legyen, hogyan tovább, hanem a környezet is beleavatkozik az életetekbe, ami szintén nem tesz jót a kapcsolatnak. A lehető legjobb az, amit saját magadban elhatároztál, és ha úgy érzed, hogy ezzel tulajdonképpen mindenki szembemegy, akkor se változtass az elképzeléseden. Egy barátság tele van titkokkal, és nem oszthatod meg senkivel mindazt, amit pedig úgy elmondanál mindenkinek.

Heti horoszkóp április 25-tőlSkorpió:
A feletteseid elégedettek veled, viszont te egyre jobban utálod a munkádat. Ugyan ezt csak egy-két ember veszi észre, de a főnökeid nem, mert még dicséretben is részed lehet. De az biztos, hogy több olyan kolléga vesz körül, akiknek hálával tartozol, mert önként elvégeznek olyan feladatokat is, amelyeket neked kellene. Ha nincs munkád, akkor ezen a héten olyat találhatsz, ami nem neked való, de a kényszer rávisz arra, hogy elvállald. Közben sokat álmodozol, lehet, hogy egy olasz nyaralásról, vagy egy könyv-, esetleg filmélmény hatására máshol képzeled el, és máshogy az életed. A fura az, hogy ez nem is olyan soká, be fog következni.

Heti horoszkóp április 25-tőlNyilas:
Ez a pasi vagy csaj nem az, akire te vágysz, ez most már egészen biztos, úgy hogy nincs értelme harcolni, vagy még több energiát a kapcsolatba fektetni. Viszont a hétköznapjaid jól telnek, új lehetőségek bukkannak fel az életedben, amiket akár hobbiként is űzhetsz, akár elszórakoztatnak. Ezek a dolgok mind hozzájárulnak a szellemi fejlődésedhez. Ráadásul olyan tapasztalatokra teszel szert, amilyenre csak kevesen, és van valaki, aki nagyon ért ezekhez a nem teljesen e világi dolgokhoz, amit érdemes vele kivesézni. Ha munkahelyet váltasz, vagy ha átszervezés lesz, ennek köszönhetően több lesz a pénzed.

Heti horoszkóp április 25-tőlBak:
A héten hajlamos vagy azt képzelni, hogy te fújod a passzátszelet. Talán azért, mert a szerelemben olyan valakit sikerül elvarázsolnod, aki túl nagy falatnak számít a te köreidben, és ez az igazán nagy vad mégsem tud a bűvkörödből szabadulni. A családban kisebb-nagyobb felfordulás várható, talán a rokonok úgy viselkednek, ahogyan nem kellene. Ha netán már szülő vagy, akkor a gyermeked az, akire több gondot kell fordítanod, és megakadályoznod, hogy telebeszéljék a fejét olyasmivel, amivel nem kellene.

Heti horoszkóp április 25-tőlVízöntő:
Ha bulizol, akkor hiperfontos a dögös ruci, és az sem mindegy, hogy milyen italt szürcsölgetsz a buliban. Azért nem árt, ha tudod, hogy a pasiknál még mindig a kis fekete ruci, és a martinit kortyolgató csajok jönnek be, őket tartják szuperszexisnek és ellenállhatatlannak. Na és a sminkről se feledkezz meg: legyen a mottód ebben az esetben, hogy a kevesebb több! Arra ügyelj, hogy amihez nem értesz, arról ne mondj véleményt, és arról a témáról egyáltalán ne kezdeményezz beszélgetést. És fontos, hogy bármennyire a béke híve vagy, semmilyen veszekedőt ne akarj kibékíteni, mert nem fog sikerülni. Baráttal közös üzletet kötni vétek.

Heti horoszkóp április 25-tőlHalak:
Sokkal rafináltabb vagy a héten, mint bármikor. Ami nem csoda, hiszen pénzről, mégpedig sok pénzről van szó. Ezért aztán minden trükköt bevetsz, a másik vagy mások elkápráztatására, és annyira jól el tudsz bizonyos dolgokat játszani, hogy mindent elhisznek, amit csak mondasz. Ha tartós párkapcsolatban élsz, a héten a veszekedés ismét garantált, de ezzel már nem mond a heti horoszkóp sok újat. És persze mi lesz a fő téma? A pénz! Azért van olyan barátod, akivel normálisan meg tudod beszélni a problémáidat, és a tanácsait érdemes megfogadnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top