Ezo

Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?

A királyi esküvő szinte minden részletét ismerhetjük már, ezért annak jártunk utána, mire számíthatnak az ifjú házasok. A számmisztikust és az asztrológust faggattuk arról, boldog lesz-e a Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
Milyen sorsot kapott Kate Middleton Diana gyűrűjével

– Megújulást, stabilitást és erőt hoz Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője nemcsak az ifjú párnak, hanem akár az egész királyi családnak, legalábbis ezt ígérik a számok az esküvő napja alapján – magyarázza Schilling Péter, a szammisztika.com életvezetési tanácsadója.

A számok szerint: erős és diplomatikus lesz a házasság

– Az ifjú pár békét és kiegyensúlyozottságot visz majd magával mindenhová, erről árulkodik az esküvő napjában többször is megjelenő 2-es szám – folytatja a számmisztikus. – A velük kapcsolatba kerülő családtagok és emberek életébe megbékélést és nyugalmat hoznak majd. A 2-es szám egyébként Vilmos és Kate születési dátumában is fontos szerepet tölt be, ami azt jelenti, hogy alapvetően mindketten békeszerető és érzékeny emberek, így ez az erő különösen fontos szerepet tölt majd be mindkettejük életében. A 2-es szám a diplomácia egyik legfontosabb száma is, ezért könnyen lehet, hogy az ifjú pár méltóképpen folytatja majd Vilmos herceg édesanyjának, Lady Dianának az örökségét, aki rengeteg tett a jótékonyság és a diplomácia területén élete során.
Fontos szerepet játszik még a 11-es szám is, ami az esküvő napjában háromszor is megjelenik. Egyszer az évben, egyszer a nap számában (29->2+9=11) és a szertartás is 11 órakor kezdődik. A 11-es szám az erő száma. Megjelenése azt jelenti, hogy a pár nemcsak stabil és békés házasságnak néz elébe, hanem egy olyan pozitív kisugárzást is kap, ami a bennük lévő belső erőből táplálkozik. Ez az erő azt jelenti, hogy az emberek példaként tekintenek majd rájuk, és ez nemcsak a rangjukból következik, hanem a már említett belső erőből. Ez az erő nagyon komoly átalakulást is hozhat körülöttük, ami elmos maga körül minden idejétmúlt eszmét és helyet teremt a megújulásnak.

   Még több esküvő
 
Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
 Miben lesz Beckhamné és Vimos exe az esküvőn? Virágszirmokból készül a királyi konfetti Leharapja-e Vilmos herceg Kate fejéről a tiarát? 


A bolygók szerint: boldog és botrányos lesz a házasság

– Ha ránézünk a londoni csillagállásra az esküvő időpontjára, azonnal látszik, hogy az időpont kiválasztásakor valóban figyelembe vették a „királyi asztrológusok” tanácsát – mondja R. Kövér Balázs, asztrológus. – Az esküvő és ezzel együtt az abban a pillanatban megszülető házasság aszcendense Oroszlán. Ez a siker, a szerelem és természetesen a királyok jegye, ennél jobbat keresve sem találhatnánk Kate és Vilmos esküvőjének. Amik azonban igazán érdekesek, azok az ég tetején járó bolygók. A szertartás kezdetén a Jupiter és a Mars együttállása határozza meg a bolygóállást. A nagy szerencsebolygó és a harcias Mars együttes hatására Kate és Vilmos házassága nemcsak szerencsés lesz, de energiában és szenvedélyben sem lesz hiányuk. Arra is következtethetünk ebből az együttállásból, hogy a legnagyobb gondokat – csakúgy, mint Vilmos szüleinek kapcsolatában – a királyi ház merev előírásai és a fiatalos, modern gondolkodás összecsapása okozza majd a házasságban. Persze ezúttal a férj sokkal szenvedélyesebb és fiatalosabb, mint a feleség. A csillagok szerint pont Kate lesz az, aki segíti a herceget abban, hogy elfogadja a protokollszabályokat, és persze hogy királyként megváltoztassa majd ezeket.

Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?

Megnyugtató, hogy a szertartás végére a Nap kerül az ég tetejére, azaz a boldogító igen kimondásának pillanatában mintegy megoldódnak a feszültségek, és a boldogság, a siker és megelégedettség lesz úrrá a kapcsolaton. Az egyéb bolygók elemzéséből könnyen kiderül, hogy a frigy nemcsak az angolok, de az egész világ életére jelentős hatással lesz. Feltehetőleg Kate és Vilmos jótékonysági munkája, társadalmi szerepvállalása miatt fog rájuk figyelni a világ. Ugyanakkor sajnos nem állíthatjuk, hogy ez a házasság minden botrányt és meglepő fordulatot nélkülözni fog. Kate és Vilmos házasságában a csillagok szerint számíthatunk nyilvánosságra kerülő titkokra és botrányokra csakúgy, mint rosszindulatú pletykákra. Jó hír viszont a házaspárnak, hogy a gyermekáldásra sem kell sokat várniuk…

Ha kíváncsi vagy a királyi esküvő részleteire, gyere vissza holnap! Percről percre közvetítjük az eseményt, pont úgy, mintha te is ott lennél! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top