Ezo

Horoszkóp 2011 májusára

A hónapban a Neptunusz játssza a főszerepet a sok fényszög kapcsolatával, és sok-sok bonyodalommal.

Kos:
Májusi horoszkópSenkinek egyetlen vasat ne adj kölcsön. Ha ez már megtörtént, akkor sajnos számolnod kell azzal, hogy nem kapod vissza időre. Húzni és halasztani fogja a dolgot. Ha párkapcsolatban élsz, és már egy ideje nem működik közöttetek a dolog, de te mindig újabb és újabb esélyeket adtál magatoknak, akkor ennek most vége. Úgy érzed, nem bírod tovább cérnával. Készülj fel, hogy a szakítás nem lesz egyszerű: nem azok közé tartozik, amikor fogod a cókmókod és odébb állsz. A munkában, tanulásban viszont irigylésre méltóan sikeres leszel.

Bika:
Májusi horoszkópA munkahelyi barátságokban nincs most sok köszönet, mert valaki csalódást okoz, netán olyasmit tesz, amivel hátrányba kerülhetsz, vagy csak egyszerűen keveri a kártyát a hátad mögött. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, mert megtalálhatod a nagy Ő-t. Ha ezt már korábban megtaláltad, és a kapcsolatotok az utóbbi időben némi zavarral működött, akkor ez megszűnik. Elégedett leszel a pároddal, és azok a tulajdonságai, vagy viselkedése, amelyek az elmúlt hónapokban zavartak, most talán észre sem veszed. Különösen, hogy ebből neked is hasznod, mégpedig anyagi hasznod származik.

Ikrek:
Májusi horoszkópKissé feszültebb, idegesebb hónap következik, amikor sok minden miatt vagy izgatott. Változtatni akarsz az életeden, mert ahogy eddig éltél, az már nem elégít ki. Vagy talán nincsenek lehetőségeid, ezért még olyan kockázatot is képes vagy vállalni, ami miatt sokan őrültnek tartanak, de nincs más lehetőséged, mint előremenekülni. Baráti kapcsolataidban új szelek fújdogálnak, nem biztos, hogy meg kell bíznod egy olyan személyben, aki egészen elképesztő dolgokat vázol fel előtted. A szerelemben most nem leszel nyitott, különösen a korábbi negatív tapasztalataid hatására.

Rák:
Májusi horoszkópMég az is lehet, hogy a hónap elején utazni fogsz, és felkeresed azokat az embereket, akikkel régebben jóban voltál. De készülj fel arra, hogy szívességet kérhetnek tőled, és nagyon nehéz lesz visszautasítani, mert fontos neked az a személy, aki ezt kéri tőled. A szerelemben megbabonázott valaki, képtelen vagy a bűvköréből kivonni magad, és nem is akarod. Sőt, az is előfordulhat, hogy felmerül bennetek nem pusztán az összebútorozás, hanem a házasság, esetleg még a gyermekvállalás gondolata is. Pénzügyeid nem állnak valami fényesen, túlságosan jóhiszemű vagy, és ez lehet az oka annak, hogy talán belemész valami tuti kis vételbe, vagy lehetőségbe, és jól lehúznak.

Oroszlán:
Májusi horoszkópSzerelem terén talán sohasem érezted magad olyan jól, mint most. Ez a nagy egymásra találások, a vallomások és a nagy elhatározásoknak a hónapja. Olyan döntést hozol – főleg, ha párkapcsolatban élsz –, amely teljesen átalakítja a jövőképedet. Még az is lehet, hogy költözni fogsz, mert ha netán hiteled van, akkor sajnos ennek a fizetése akadályokba ütközik. Ráadásul sajnos nem úgy történt azzal a személlyel a találkozásod, akivel már egy ideje nem beszéltek, mint ahogy kellett volna, és tisztázni kellene a félreértéseket. És sajnos ő az a személy, akitől anyagi segítséget várhattál volna. Mindezek tetejébe a munkahelyeden is bizonytalan helyzet uralkodik, de te szilárdan állsz a vártán!

Szűz:
Májusi horoszkópHa úgy érzed, hogy elhallgatnak előled valamit, vagy egyszerűen kaotikus helyzet alakul ki a környezetedben, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy olyan személlyel ülsz le beszélgetni, aki képben van, és tudja, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy sikeres legyél. Ha szingli vagy, vagy legalábbis annak vallod magad, akkor ebben a hónapban jönnek-mennek a potenciális versenyzők, akik között akad olyan, akitől megvadulsz, és olyan is, akit csak akkor látnál szívesen újra, amikor a hátad közepét. Külföldi utazás vagy külföldi személlyel találkozás csalódást okoz, ezért jobb lenne, ha nem fűznél egyikhez sem túlságosan nagy reményeket.

Mérleg:
Májusi horoszkópNagyon jó lenne, ha odafigyelnél a munkádra – ha van –, mert sajnos elkövethetsz olyan hibákat, amelyeket a feletteseid alig várnak, és máris a helyedre ültethetnek valakit. És sajnos most az sem jön be, hogy nyíltan vállalod a véleményed, mert ez néhány embernek nem fog tetszeni, és szintén az utcán találhatod magad. Ha nincs munkád, akkor sajnos ebben a hónapban állandó feladatot nehezen találsz, viszont alkalmi munkát már könnyebben. A szerelemben pedig jól vésd az eszedbe, hogy akivel összejössz, az nem az otthoniaknak kell, hogy megfeleljen, hanem neked. Ha a régi próbálkozik, hajtsd el, mert nem kell ugyanabba a folyóba belépni, és azt a megaláztatást újra átélni, amin átmentél.

Skorpió:
Májusi horoszkópVágysz valaki után, akiről azt hiszed, hogy megfelel az ideálképednek. Ám sajnos rá kell jönnöd, mégpedig elég rövid idő alatt, hogy semmi nincs benne, ami érdekelne. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor a partnerednek egészségi problémái adódhatnak, ami miatt neked is izgulni kell, sőt még külön erőt is be kell fektetned, hogy elcipeld orvoshoz, és nyugtasd a kis drágát, hogy nem is olyan nagy a baj. A munkádat utálod, mint a bűnt, úgy teszel, mintha értenéd, amit várnak, kérnek tőled, de közben halvány sejtelmed sincs róla, hogyan is kellene elvégezni. És sajnos az is előfordulhat, hogy egy rosszakaródat megátkozol. Pontosan tudod, hogy fog az átkod, mert hiszen az ártatlanok – és ebben az ügyben te az vagy – átka a legerősebb.

Nyilas:
Májusi horoszkópMég az a csoda is megtörténhet, hogy a társaság, amelynek tagja vagy, bemutat neked valakit, és azonnal belé szeretsz. De azért jó lenne, ha nem zúgnának rögtön az esküvői harangok a füledben, mert lehet, hogy az illető foglalt, vagy nem bírja azt a tempót, amit te diktálsz. Mindenesetre a szerelemben szerencsés vagy, míg ha tartós párkapcsolatban élsz, a viták elkerülhetetlenek, de ki kerülhetne ki belőle győztesen? Csakis te! Ha válófélben vagy, semmilyen körülmények között ne fogadd vissza azt, aki elhagyott. Egyetlen szavát se hidd el, még amit kérdez, azt sem. Pénzügyeid ismét siralmasak, összébb kellene húzni a nadrágszíjat, és a munkát megbecsülni, ha még van…

Bak:
Májusi horoszkópEgy a lényeg, hogy ne képzeld ebben a hónapban atyaúristennek magad. Mert ebből sok jó nem fog kisülni. Ha egy kicsit szerényebben adod elő magad, akkor nemcsak munkát találsz, vagy a meglévő munkahelyen az átszervezések ellenére is fantasztikus helyzetbe kerülsz, amit talán még anyagilag is megjutalmaznak. Ha van pénzed, akkor azt ingatlanba fektesd. A szerelemben sajnos összefuthatsz egy hóhányóval, de nagyon hamar rájössz, hogy Andersen elbújhat mellette. Mivel elég józan vagy, nem hiszed el azt, amit ígér, viszont a szex őrületesen jó lesz vele.

Vízöntő:
Májusi horoszkópHa így haladsz, lassan a templom egere is jobban áll nálad anyagilag. Valahogy nincs érzéked a pénzhez, úgy átverhetnek, hogy akár sírógörcsöt is kaphatsz. De jobb lenne, ha inkább önkritikát gyakorolnál, és amikor befektetésről vagy vásárlásról van szó, akkor elhívnád valamelyik barinődet vagy az egyik ősödet, hogy adja áldását arra, amit szeretnél megvenni, mert az tényleg megéri az árát. A szerelemben mázlista vagy, kifoghatsz egy olyan pasit, aki a tenyerén fog hordozni, és minden nap tartogattok egymás számára valami meglepetést. Ha tartós kapcsolatban élsz, jó hangulatban telik ez a hónap.

Halak:
Májusi horoszkópHa tartós kapcsolatban élsz, társad olyan bejelentéssel állhat elő, aminek örülnöd kellene. Valamilyen szinten örülsz is, de közben azonnal jönnek az aggodalmaid, hogyan fogod ezt bírni, hiszen már így is valóságos rabszolgának érzed magad. De azért nem kell annyira sajnálni téged, mert megvannak a külön kis útjaid, amelyről nem tud senki – na esetleg csak néhányan –, és ez feltölt energiával és erőt ad. Egy baráti kapcsolatod, amelyben szerepet játszott a pénz, sajnos megszűnik, és ebből még lesz néhány kellemetlenséged. Természetesen nem azonnal, hanem apránként adagolva fogod kapni – de tudd, hogy nem a sors babrál ilyenkor ki veled. Hanem te tetted ezt, amikor átverted őt, és a viszonzás nem marad el…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top