Ezo

2011. májusi holdnaptár

Lesz egy péntek tizenharmadika, néhány zűrös éjszaka és pár telihold. Nézd meg, mi vár rád a holdnaptár szerint.

2011. májusi holdnaptárMájus 1.
Fogyó Hold a Kosban
Húzós lesz ez a vasárnap, mert az még hagyján, hogy a Hold éppen fogyatkozik, de közben szinte egész nap váltogatja a különböző bolygókkal való együttállását. És ez erősen rányomja bélyegét a hangulatodra. Még délelőtt úgy érzed, hogy nem tudsz megbeszélni semmit, vagy nem lesz olyan a hangnem, mint amilyet szeretnél. Délután már a Jupiterrel való együttállása szerencséssé tesz, bárhol vagy és bármit csinálsz. Aztán késő délután, amikor a Mars csatlakozik a Holdhoz, szenvedélyessé és hódítóvá tesz, vagy éppen kibírhatatlan perszónává.

Május 2.
Fogyó Hold a Bikában

Ragyogó ez a mai nap arra, hogy eldöntsd, hová mész nyaralni. Érdemes most állásinterjúra is menni, mert a fizetési igény megjelölésénél, amit beírsz, nagy esély van arra, hogy elfogadják és megadják. Ráadásul most érdemes beugranod egy speciális termékeket árusító boltba, mert olyan ajándékot vásárolhatsz, ami teljesen egyedi és friss. Talán éppen ezen a reggelen szállították.

Május 3.
Újhold a Bikában
Ha értekezleten kell részt venned, akkor ne csak arra ügyelj, hogy jól nézz ki, hogy a sminked tökéletes legyen, hanem arra is, hogy felkészült legyél, és amikor hozzá kell szólni a témához, akkor ne kukán ücsörögj, vagy csak a bólogass, hanem add elő a terveidet, amelyet már otthon legalább nagyjából kidolgoztál. Inkább a többiek szóljanak hozzá a te kezdeményezésedhez, a főnöködnél tuti lesz a siker.

2011. májusi holdnaptárMájus 4.
Növő Hold a Bikában
Kelj ma korán, és kicsit sétálj a munkába menet! Ha kocsival jársz, akkor tedd le az autót, és nézz körül gyalogosan a munkahelyed környékén! Ha korábban már beszereztél egy vadító, vadiúj fehérneműt, amit a kedvesed még nem látott, akkor a mai este alkalmas lesz arra, hogy megmutasd neki. Na persze nem a csomagolásból kivéve, hanem felvéve, és ne feledd az aranyigazságot: ezek azok a ruhadarabok – fehérneműk –, amelyek minél jobban állnak, annál kevesebb ideig lesznek rajtad…

Május 5–6.
Növő Hold az Ikrekben
Enni a kocsiban, vezetés közben éppen annyira veszélyes, mint fél kézzel telefonálni, csak az előbbit nem lehet betiltani. Ezért jó lenne, ha nem falatoznál és nem mobiloznál, ha vezetsz, mert még összetörheted magad, ráadásul megbírságolhatnak. Egyébként jó ez a két nap arra, hogy felhívd a legjobb barinőidet, és elcseveghetnétek egy olyan dologról, ami már napok óta foglalkoztat, de teljesen bizonytalan vagy, hogyan dönts. A döntés ideje pedig vészesen közeleg. Találkozhatsz a régi szerelmeddel is, de ne kezdd vele újra.

Május 7–9.
Növő Hold a Rákban
Pompás ez a hétvége arra, hogy alaposan körülnézz fürdőruhafronton, mert találhatsz egy igazán neked valót, és nem kell érte sokat fizetned. Beszerezheted a napozáshoz az elengedhetetlen kellékeket. Aztán a kertben vagy a balkonon is ápolhatnád a virágaidat, és valakivel megvitathatnád azt a nagy kérdést, hogy létezhet-e férfi és nő között barátság, és a barátság valóban át tud-e alakulni szerelemmé?

Május 10–11.

Növő Hold az Oroszlánban
Itt a lazulás és a vadulás ideje, amikor átlépheted a saját határaidat – persze nem máshol, mint az ágyban. Akár egyéjszakás kalandra készülsz, akár új a kapcsolatod, akár régi, tudd, hogy az illatok segítenek ellazulni. Hogy még kívánatosabb légy, ágyba bújás előtt fürödj meg orchidea-, vanília- vagy cseresznyevirág-aromás krémtusfürdővel. És tegyél fel olyan zenét, ami kellemes emlékeket ébreszt benned, mert a dalok segíthetnek diktálni a tempót, és abban is, hogy még szexisebbnek érezd magad. Pénzügyekben is mázlista vagy ezen a két napon, még az is lehet, hogy nem várt pénzösszeg áll a házhoz.

Május 12–13.
Növő Hold a Szűzben
Azért mert pénteken lesz 13-a, nem kell úgy viselkedned, mint aki elvesztette az eszét, és bizonyos dolgokat csak azért nem csinál meg, mert úgy hallotta, hogy e szerencsétlen napon minden balul sikerül. Inkább figyelj jobban a feladataidra, vagy ha suliba jársz, akkor a tanulmányaidra, és ne bízz semmit a véletlenre. A munkában pedig bármilyen kis hiba megbosszulja magát, és a felettesednek lehet, hogy éppen a leépítést tűzték ki célul. Ezért készségesnek, ötletesnek és jó munkaerőnek kell lenned, aki mindent elvállal, amire kérik.

2011. májusi holdnaptárMájus 14–15.
Növő Hold a Mérlegben
Kiváló ez a hétvége a nagy bulik megtartására. Akár te is szervezheted, lehetsz házigazda, istenien fogja érezni magát mindenki. És új oldaladról is megismerhetnek: kiváló szervező vagy. Ha te mész buliba, olyan valaki figyel fel rád, aki csak később jelentkezik, és nemcsak azért, mert tetszel neki, hanem lesz egy olyan fantasztikus ajánlata, amit képtelenség visszautasítani. Ha nem bulizol, akkor foglalkozz magaddal, menj futni vagy gyalogtúrázni, és esténként tegyél szépítő pakolást az arcodra, nyakadra.

Május 16.
Növő Hold a Skorpióban
Vegyél egy olyan könyvet, ami a megszállottsággal foglalkozik. A könyvesboltban az ezoterikus könyveknél keresd. Az olvasmányélmény hatására mélyen elgondolkodhatsz arról a másik világról, amelyet szerencsére nem látsz és nem hallasz. És az ezotériában való jártasságodat is csiszolhatod.

Május 17.
Telihold a Skorpióban
Idegesen kezdődik ez a nap. Ugyan nem hiszel az átkok erejében, és egyáltalában az átkozódásban, de azért mégis úgy érezheted, hogy lehet ebben az egészben valami. Több dolog nem úgy jön össze, ahogy kellene vagy ahogyan szeretnéd. Ráadásul hallasz egy hátborzongató történetet is, és amikor valaki kimondja az átok szót, akkor kezdesz el gondolkodni azon, hogy talán ez a mai nap is olyan elátkozott. Pedig nem! Csak telihold van, ami már önmagában nagy feszültséget okoz.

Május 18–19.
Fogyó Hold a Nyilasban
Több erővel és energiával rendelkezel ezen a két napon, és tele van a fejed jobbnál jobb ötletekkel. Ebből persze csak nagyon keveset tudsz megvalósítani, s hogy ne felejtsd el, írd fel őket. A konyhában is jeleskedhetsz valami új dologgal, például az édesburgonyát szeleteld föl, nyomj rá egy kis fokhagymát, szórd meg borssal és pirospaprikával, kend be végül olívaolajjal, és tedd a sütőbe.

Május 20–21.
Fogyó Hold a Bakban
Tudod, hogy a kalóriák nem ismerik az órát, sőt ha teljesen éhesen fekszel le, alvásproblémáid is lehetnek. Inkább arra figyelj, hogy ne egyél nehéz ételeket, különösen akkor, ha nem fogsz mozogni. A két nap valamelyikén aha-élményben lehet részed, amit nevezhetnénk megvilágosodásnak is, amikor hirtelen összeáll a kép, és rájössz valamire, amit esetleg korábban nem értettél.

Május 22–24
Fogyó Hold a Vízöntőben
Pompás lenne, ha a három nap valamelyikén elintéznéd a banki, vagy bármilyen anyagi jellegű ügyedet, mert gördülékenyen megy minden. A szerelemben pedig, ha valaki nagyon tetszik, akkor lehetőleg most vallj szint az érzéseidről, mert a próbálkozásod tuti bejön. Valakiről tudod, hogy nem mond igazat, kedved lenne leleplezni őt. De ne tedd, mert egyébként semmi közöd az egészhez, és szerezhetsz egy ellenséget.

2011. májusi holdnaptárMájus 25–26.
Fogyó Hold a Halakban
Váratlan dolgok történhetnek veled a mai napon. Még az is lehet, hogy az utcán szembejön veled a nagy Ő! De az is lehet, hogy a suliban vagy a munkahelyeden valakinek a hibáját neked kell kijavítani, amitől üvöltözni tudnál. De estére minden rendben lesz, mert a kedvesed, mire hazaérsz, megfőzi a kedvenc ételedet, még akkor is, ha amúgy inkább távol tartja magát a konyhától.

Május 27–29.
Fogyó Hold a Kosban
Itt az ideje, hogy legalább bejelentkezz a fogorvoshoz, és időt kérj, amikor átvizsgálhatnák a fogaidat, mert kiderülhet, hogy ugyan semmiféle problémád nincs velük, de már alakul egy kis lyuk vagy készülődik egy gyulladás. Könnyen vitába keveredhetsz, mégpedig valamilyen szexis témával kapcsolatban. Csak nyugodtan mondj ki mindent, amit a témáról gondolsz, de azt ne áruld el, hogy ez mind-mind a saját tapasztalatod…

Május 30–31.
Fogyó Hold a Bikában
Akár férfi, akár nő a főnököd, ha konfliktusod támad, vagy tisztázni kell egy kínos kérdést, a legjobb, ha a 15 óra körüli időpontot választod. Ugyanis addigra már a stresszhormon szintje lecsökken. Tehát főnökeidnél minden témába bátran belevághatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top