Ezo

Heti horoszkóp május 2-től

Nemcsak újhold lesz, hanem a Merkúr szorosan átöleli a Vénuszt, a Mars pedig lerohanja a Jupitert. A héten szem nem marad szárazon!

Heti horoszkóp május 2-tőlKos:
Félsz a változástól, nem is leplezed senki előtt. De hidd el, hogy ezután csak jó dolgok fognak történni veled. Muszáj megszabadulnod attól a személytől vagy attól a dologtól, amellyel már hosszabb ideje vagy együtt, vagy régóta csinálod, mert akár partnerkapcsolatról, akár tevékenységről van szó, nincs vele közös, boldogító jövőd. A munkában nem alakul minden az elvárásaid szerint, mert ugyan te értékeled, amit valaki mond vagy tesz, de sajnos a felettesed nem.

Heti horoszkóp május 2-tőlBika:
Barinőd olyan dolgokat árul el magáról, illetve az életéről, amely miatt teljesen kiakadsz. Illetve úgy vagy már ezzel, hogy régebb óta be kellett volna következnie mindannak, amiről most beszél. És valahogy nem akarod elhinni neki, amit mond. Mert már annyiszor mondta, és mégis mindig valahogy másként történtek a dolgok. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert lehet, hogy több pénz áll a házhoz, és ezt el akarod titkolni, hogy legyen egy kis tartalékod. De amilyen formában vagy a héten, lehet hogy elfelejted, hova rejted a pénzt.

Heti horoszkóp május 2-tőlIkrek:
Az elfuserált randi hete lehet a mostani, amikor találkozol egy olyan valakivel, akit nem ismersz – esetleg csak a netről –, és az idő, úgy érzed, hogy ólomlábakon jár, majd megőrülsz, csak mehess már, de a jólneveltséged az, ami visszatart attól, hogy azonnal eltűnj. Miután végigszenvedted az egészet, elhatározod, hogy soha többet, de te is tudod, hogy nem így lesz… A munkában vagy a suliban jól alakulnak a dolgok, mert az ismeretségeidnek köszönhetően lépéselőnybe kerülsz, és a főnöködnél vagy a tanárodnál a legjobb formádat hozhatod. Naná, tudod, mit kell tenni, és mikor.

Heti horoszkóp május 2-tőlRák:
Te aztán, kedves Rák, nem panaszkodhatsz, már ami a munkát (vagy tanulást) és a szerelmi ügyeket illeti. Valahogy a héten minden klappol. Ha nincs munkád, akkor olyat találsz, ami a kedvedre való lesz. Ha van, akkor a főnököddel remekül kijössz, olyan a jövőt érintő beszélgetésekbe mentek bele, amely miatt egészen más színben látod a világot. A szerelemben pedig eljön a dicsekvés ideje, fűnek-fának elmondod, hogy milyen óriási mázlista vagy, mert ő életed párja, talán még azt is megkockáztatod, hogy a lélektársad, akire az életben csak kevesen találnak rá. És hajlamos leszel olyanoknak is elzengedezni ezt, akiknek nem kellene.

Heti horoszkóp május 2-tőlOroszlán:
Már a nyaralást tervezgeted, vagy ha éppen jogi ügyed van, akkor ott keversz-kavarsz, mint egy fagylaltgép, nehogy véletlenül egyetlen forinttal is kevesebb jusson neked. Ha suliba jársz, akkor nem kell izgulnod, mert az oltári közhely nálad most tényleg igaznak bizonyul: a tudás hatalom! Vagyis minden olajozottan megy, akár zárthelyiről, felvételiről vagy egy új projekt előadásáról van szó. A szerelemben már nem ennyire tökéletes minden, kisebb veszekedések várhatók, talán megint elégedetlen vagy. És sajnos ami a szíveden, az a szádon, amiből baj lehet..

Heti horoszkóp május 2-tőlSzűz:
Őrületes pletyka jut a füledbe, és alig bírsz magaddal, hogy ezt nyomban tovább add. Amíg a hírt nem tudod tovább adni, addig a másodpercek óráknak tűnnek. Aztán amikor sikerül, akkor együtt tudsz borzongani, szörnyülködni másokkal is, és ez a lelkednek olyan jól esik. Ha orvosi vizsgálatra mész, semmi izgalom, mert lehet, hogy találnak valami icipici problémát, ami gyorsan kezelhető. Ha párkapcsolatban élsz, partnered szinte a tenyerén hordoz, ami most talán egy kicsit talán unalmas. Ez lehet az oka annak, hogy hirtelen azt veszed észre, mennyi jó pasi van körülötted…

Heti horoszkóp május 2-tőlMérleg:
Még az is megtörténhet, hogy a régi partnered visszasír téged. Homály borítja a szemét és az agyát is, hogy mit is tett veled, és olyan vastag lesz a bőr a képén, hogy képes lesz jelentkezni: felújítaná veled a kapcsolatot. Te pedig nem lehetsz olyan nagyon egyszerű, hogy ebbe bele is mész! Ha nyilvánosan kell szerepelned, akkor csúcsformában leszel, szinte inni fogják a szavaidat. A munkában is sikeres lehetsz, és előfordulhat, hogy valaki a talpadat fogja nyaldosni, ami most igen jólesik.

Heti horoszkóp május 2-tőlSkorpió:
A héten az agyad leginkább egy hatalmas szitára emlékeztet. Sok mindent elfelejtesz, vagy legalábbis szeretnél elfelejteni. De a munkahelyeden iszonyatosan sokat kell dolgoznod, és vannak pillanatok, amikor szinte kikapcsolsz. Sajnos előfordul, hogy éppen a legrosszabbkor, amikor neked kellene előadnod valamit. Viszont a szerelemben nem lehet okod panaszra, mert végre nem egy szexterminátorral hoz össze a sors, hanem olyasvalakivel, akit érdekel, hogy van a lelked. És ez a valaki most nagyon bejön neked. Ha párkapcsolatban élsz, partnered elvárja, hogy körülötte ugrálj.

Heti horoszkóp május 2-tőlNyilas:
Kétségeid támadnak arról, hogy vajon annak a munkának, amit végzel, milyen jövője van? Vagy egyáltalán hosszabb távon tervezhetsz-e, mert minden olyan bizonytalanná vált egyszer csak benned. Talán azért történik ez, mert körülötted sok változás zajlik, és a te életedben is elkezdődött már valami. Érzed, de még nem kristályosodott ki, hogy mi ez. Ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel egy hullámhosszon lesztek, ha gyerekről vagy egyéb közösen végezhető tevékenységekről van szó. Ha válófélben vagy, akkor lehet, hogy a kedvesed olyasmiket mond vagy kér, amit ha teljesítesz, többen azt gondolhatják, hogy elment az eszed.

Heti horoszkóp május 2-tőlBak:
Szuper a hét ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügy intézésére vagy az őseiddel való kommunikációra, mert biztos lehetsz benne, hogy a segítségedre lesznek mindenben. Érdekbarátságot is köthetsz, mert igazán nem érdekel az illető, de úgy vagy vele, hogy a remek kapcsolatai még jól jöhetnek neked, ezért aztán barátságos leszel vele. Sőt az is megtörténhet, hogy még az otthonodban is vendégül látod. A főnököd vagy a tanárod viszont ezen a héten sem lesz csúcsformában, ám mivel ők rangban feletted állnak, kénytelen leszel a nyűgjeikhez is jó képet vágni.

Heti horoszkóp május 2-tőlVízöntő:
A héten nagyon hasonlít a viselkedésed a sajtkukacéhoz. Annyit izegsz-mozogsz, állandóan kommunikálsz, intézkedsz, szervezkedsz, hogy az valami elképesztő. És találkozol azzal a személlyel, akivel talán együtt jártatok, és a te ötleted volt szüneteltetni a kapcsolatot – esetleg szakítani –, ám most mégis jól jönne vele egy randi. Így aztán könnyen előfordulhat, hogy amiről korábban azt mondtad, fehér, arról most az a véleményed, hogy fekete. Ezt leszámítva könnyű kijönni a héten veled, mert vidám és optimista vagy, a környezeted hangulatát feldobod.

Heti horoszkóp május 2-tőlHalak:
Három dologra van nagy szükséged a héten, és ezt a három dolgot meg is szerzed: pénzre, pénzre és pénzre! És végre nem fog nyomasztani az az adósság, ami miatt talán nem tudtál aludni már hónapok óta. Új lehetőségről is beszélnek a héten neked, ami szintén pénzt jelent. Viszont a családban, a rokonságodban nagyobb gondok merülnek fel, még az is előfordulhat, hogy valaki betegséggel küszködik, esetleg a szívedhez közel álló személyek a válás gondolatával foglalkoznak, ami megdöbbent, és megpróbálsz nekik segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top