Ezo

Hétvégi horoszkóp május 6-tól

Feszültségekkel teli hétvége vár sokakra, de szerencsére lesz olyan is, aki szerelmes hangulatba fog kerülni. Kattints a részletekért!

Hétvégi horoszkóp május 6-tólKOS: A péntek remek nap lesz a számodra, de szombat–vasárnap nézeteltérésekre kell számítanod. Amennyiben párkapcsolatban élsz, mindent kövess el, hogy semmiből se legyen vita! Ez a hétvége túlzás nélkül állítható, hogy szakítópróba lesz. Ha nincs még párod, akkor ez a nehéz égi konstelláció nem kedvez annak, hogy most találd meg. Jobb, ha ezt a „projektet” elhalasztod. Ettől függetlenül a családod, különös tekintettel az édesanyádra, nagyon várja, hogy kis időt szentelj rá. Nem kell minden percedet vele/velük töltened. De amikor ott vagy, legyél teljesen ott! Ne telefonálj, ne nézz tévét!Tested, lelked, szellemed legyen jelen. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz…

Hétvégi horoszkóp május 6-tólBIKA: Mivel nem vagy saját pénzed ellensége, okosan kell gazdálkodnod. A hétvége mindig jó ürügy arra, hogy többet vásárolj, de most vissza kéne fognod magad. A bolygók azt mutatják, hogy könnyen túlzásba kerülhetsz. Emögött biztosan jó szándék húzódik: a legfinomabbat akarod főzni, a legjobbat akarod adni. De nem mindig a drága a leghelyesebb választás. Neked remek a kézügyességed. Ezt kellene kamatoztatnod. Minden, amit meg tudsz csinálni te, az tiszta haszon. Közben örömödet is fogod lelni benne. Ne lepődj meg, ha segítőket, követőket is fogsz találni! A lelkesedésed magával ragadóvá tesz. Így nem csoda, hogy szeretnének utánozni a gyerekek, barátok, szomszédok.

Hétvégi horoszkóp május 6-tólIKREK: Pénteken az Ikrek Hold hatására fel leszel dobódva. 24 óra alatt annyi mindent fogsz elintézni és megoldani, amennyit máskor 72 óra alatt szoktál. Ettől még lelkesebb leszel, és este bulizni lesz kedved. Ne fogd vissza magad! Lesz időd és módod szombaton és vasárnap kipihenni magad. Sőt ezen a két napon a pihenés lesz a fő műsorszám. A bolygóállások azt mutatják, hogy le fogsz ereszteni. De ez nem rossz. Élvezni fogod a lustálkodást. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy muszáj egész nap feküdnöd. Neked mozgásban kell lenned, mert az éltet. Ennek tudatában kezdeményezhetsz vagy elfogadhatsz kulturális eseményre meghívást, legyen az mozi, koncert, színház, kiállítás.
 
Hétvégi horoszkóp május 6-tólRÁK: Nem lesz könnyű dolgod ezen a hétvégén. Annyi helyre kell teljesítened, megfelelned, hogy kérdés, marad-e időd magadra, és azokra a dolgokra, amiket szeretsz. Szombat–vasárnap a Rák Hold több negatív fényszöget fog kapni. Ez azt vetíti előre, hogy több negatív hatás fog érni. Az egyik, hogy a párod, vagy valaki, akit kiszemeltél, „leforrázhat”. A lelkesedésed olyan kritikát kap, ami kedvedet szegheti. Ne feledd, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni, és nem kell mindig mindent együtt csinálni! Lehet, hogy az a megoldás, ha te mész a saját utadon. Neked pl. fontos a családod, míg a másikat ez untathatja. Hallgass a szívedre, és tedd azt, ami neked jólesik, ami szerinted helyes!

Hétvégi horoszkóp május 6-tólOROSZLÁN: Nehéz lesz megértened azokat, akik túlreagálják a dolgokat ezen a hétvégén. Nem vagyunk egyformák. Tudod jól, hogy vannak, akik érzékenyebbek, sőt sértődékenyebbek. Nem azért viselkednek így, hogy téged bosszantsanak. Ezt is tudod, de ha morcos vagy, könnyen megfeledkezel erről. Saját érdekedben emlékeztesd magadat! Szerencsére lesz a közeledben valaki, aki finomságával nagy hatással lesz rád. Érdekes, hogy neki simán elnézel bármit. Lehet, hogy érzel valamit iránta? Legyél őszinte magaddal, legalább magadnak ne hazudj! Becsaphatsz másokat, de öngól, ha saját magadat megpróbálod. Hidd el, átlátszó vagy! Nemhiába a május a szerelem hava, téged sem hagy érzéketlenül…

Hétvégi horoszkóp május 6-tólSZŰZ: Van egy barátod vagy barátnőd, aki folyton tele van panasszal. Lehet, hogy nehéz az élete, de nem lesz sose könnyebb, ha állandóan kesereg. Ezen a hétvégén nehéz lesz elviselned őt. Megpróbálhatod kirángatni a gondok „mocsarából”, de ha nem engedi, akkor meg kell engedned neki, hogy ott „dagonyázzon”. Neked lesz jobb dolgod. Egy hóbortos ismerősöd hóbortos programra hív el. Ha elmész, tuti, hogy nem fogod megbánni, sőt olyan felszabadultan fogsz mulatni, mint már nagyon régen. Az ilyen bulik ráznak fel, és eszedbe juttatják, hogy az élet nemcsak robotból és gondokból áll, hanem szórakozás, tánc, játék és sok nevetés is. Ezt kéne megmutatni annak a kesergő barátodnak…

Hétvégi horoszkóp május 6-tólMÉRLEG: Úgy tűnik, hiába akarsz kimaradni a durciból, nem fog sikerülni. A párod, vagy egy szívedhez közel álló személy mindent el fog követni, hogy érezd magad felelősnek az ő rosszkedve miatt. Ez egy csapda. Látnád ezt, ha nem szeretnéd annyira. De mivel túl közel vagy hozzá, nehéz tisztán látnod. Ez nem lenne baj, ha nem az lenne a vége, hogy együtt szomorkodtok. Ezt elkerülendő mozduljatok ki! Menjetek sétálni, fagyizni, moziba, vagy bárhova, ahol élmények érnek! Ez az egyetlen esély, hogy ne egymást marjátok. Emellett a szüleid is igény tartanak becses társaságodra. Ez is azt mutatja, hogy mennyien szeretnek. Tehát nincs okod a reklamálásra. Népszerű vagy, és kész.

Hétvégi horoszkóp május 6-tólSKORPIÓ: Ne törődj senkivel és semmivel! Kisüt a nap: végre remek lesz kedved a mostani hétvégén. Lesznek, akik ezt elirigylik tőled. De nem szabad engedned, hogy elrontsák a kedvedet. Szerencsére lesznek olyanok is melletted, akik veled együtt tudnak örülni pl. a jó időnek, a napsütésnek, a virágzó fák illatának. A május az egyik legszebb hónap. Aki ezt nem látja, az vak. Még jó, hogy te nem vagy vak. Sőt te lehetsz a „vakvezető”. Ha engeded, hogy kiteljesedjen a derűd, akkor napocskaként fogod a derűt sugározni. Vigyázz, mert a mosoly fertőző! Minél több emberre rámosolyogsz, annál több fog visszamosolyogni. Ettől lesz ez egy feledhetetlen hétvége a számodra is.

Hétvégi horoszkóp május 6-tólNYILAS: A pénteked meglehetősen keszekusza lesz. Ennek fő okozója egy olyan ember lesz, aki tetszik neked. Valószínűleg ezt nem szabad kimutatnod, elárulnod neki. Pedig ki tudja, mi lenne ebből, ha szabad utat kapnátok. Szombattól nosztalgiás kedved lesz. Ha előveszed a gyerekkori képeket, akkor csak a szépre emlékezz! Annak semmi értelme, hogy elszomorodj! Mindemellett lesz ennek a hétvégének egy óriási csapdája: hangulatjavítóként hajlamos leszel összevissza vásárolni, pedig jól tudod, hogy a büdzséd véges. Ha magaddal viszel valakit, akkor talán könnyebb lesz lemondanod a drága önkényeztetésről. De ha tudsz jobb ellenszert, akkor vesd be azt! Ismered már magadat.

Hétvégi horoszkóp május 6-tólBAK: A szerelmed mindent el fog követni, hogy vele foglalkozz. Akkor is, ha ennek van „megtestesülése”, és akkor is, ha nincs. Vagyis ha van párod, akkor ő akarja magára vonni a figyelmedet, de ha még nincs párod, akkor az, aki szívesen lenne. Készülj fel arra, hogy bármilyen módszert képes lesz használni; hiszti, sírás, panaszkodás, önsajnálat. Garantált, hogy mindez bosszantani fog téged. Nem érted majd, hogy miért nem viselkedik „felnőtt” módjára. Ezzel nem kéne túl sokat foglalkoznod. Ha nem boldogulsz vele, akkor keresd azoknak a társaságát, akikkel lehet sokat nevetni! Mindemellett egy idős rokonod nagyon várja, hogy meglátogasd. Tegyél eleget ennek!

Hétvégi horoszkóp május 6-tólVÍZÖNTŐ: Óvatosan kell fogalmaznod ezen a hétvégén. Hiába érted te, hogy mit akarsz, úgy kell előadnod, hogy a másik, mások is értsék. Ez most nem lesz egyszerű. Sokat segít, ha egyes szám első személyben beszélsz. Abba nem lehet belekötni, hogy te mit gondolsz, mit érzel, mit szeretnél. Ezenkívül készülj fel rá, hogy egy hölgy ismerősöd olyasmit fog mesélni, ami hétpecsétes titok! Nagy megtiszteltetés, hogy bizalmába fogad. Lehet, hogy kissé meg fogsz botránkozni, de ez nem szabad, hogy látszódjon rajtad, és semmi esetre sem szabad elmondanod bárki másnak. A titoktartás kötelező a számodra, sőt ez egyfajta vizsga is. Emiatt tényleg diszkrétnek kell lenned.

Hétvégi horoszkóp május 6-tólHALAK: A mostani hétvége a gyerekekről fog szólni. Sok dolgod lesz velük. Számíts rá, hogy nem lesz könnyű velük bánni! Valahogy le kell foglalnod őket, máskülönben folyamatosan foglalkoztatni fognak. Ha nincsenek saját gyerekeid, akkor valahogy odakeveredik a közeledbe pár. A lényeg, hogy sehogyan sem kerülheted el őket. A másik kihívás: a saját-belső gyermeked megzabolázása. Amikor sóvárogsz valami után, amikor élményekre, kalandra vágysz, akkor a belső gyermeked „követelőzik”. Őt is ki kell elégítened, mert másképp nem fogod jól érezni magad a bőrödben. Egy mozi, egy kirándulás, egy biciklizés tökéletes erre. Főleg ha veszel magadnak valami finomat is, pl. pattogatott kukoricát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top