Ezo

Heti horoszkóp május 9-től

A nagy bolygóegyüttállások hete a mostani, amikor végre-valahára a nagy szerencse bolygójának nevezett Jupiter a Vénusszal és a Merkúrral is együtt áll. Vagyis sok jó dologban lehet részünk – csak vegyük észre!

Kos:
Heti horoszkóp május 9-tőlVarázslatos lesz ez a hét, hiszen a partnered többször bizonyítja, nemcsak szóban, hanem tettekben is, hogy tényleg te vagy számára az igazi. Közben talán a testvéreddel, vagy éppen egy kívülálló személlyel olyan beszélgetést folytatsz, amellyel végre rádöbbent téged, hogy amit eddig képzeltél, és ahogyan eddig viselkedtél, az egyáltalán nem helyes, és a problémákat – akár párkapcsolati, akár munkahelyi – saját magad generáltad. Ez a felismerés alapvetően változtat a viselkedéseden, és talán lemondasz egy olyan dologról, amit még a múlt héten kapkodva elkövettél volna.

Bika:
Heti horoszkóp május 9-tőlAzt, amit tudsz, azt a titkot, jól őrizd meg magadban, még a pasidnak vagy a legjobb barinődnek se mondd el, mert nagy gáz lesz belőle. Nemcsak saját magad alatt vágod a fát, hanem azt, akitől a hírt hallottad, szintén kellemetlen helyzetbe hozod. Titkos szerelmi viszonyba keveredsz, ha pedig már benne vagy, akkor élvezed a helyzetet, és még arra is képes vagy, hogy – persze – nagy titokban úgy rendezd a dolgokat, hogy a környék legnagyobb pletykafészke szerezzen róla tudomást. Ha vizsgázol, ne parázz, ugyan lesznek a tudásodban hiányosságok, de összességében jól szerepelsz.

Ikrek:
Heti horoszkóp május 9-tőlAz biztos, hogy egy pillanatra sem lájkolnád azt a pasit, akivel a héten összehoz a sors, és aki elkezd nyomulni rád. Ráadásul, ha szinte egész nap a neten lógsz, és a társkereső oldalakon böngészel, sajnos tudomásul kell venned, ez a hét nem kedvez neked, mert még egy jó szexpartnert sem találsz. Maximum egy önző fickót, aki csak saját magával van elfoglalva. Viszont szuper buliban vehetsz részt, istenien érezd majd magad, és egy emlék is eszedbe jut. Gyújts egy gyertyát ezért az emlékért, és gondold újra végig azt a szakaszt, amiben felemelő és fájdalmas események is történtek.

Rák:
Heti horoszkóp május 9-tőlVégre pénz áll a házhoz, persze nem annyi, mint amennyire számítottál, de ez is valami. Találkozol egy nagyon régen látott baráttal – akibe talán egykoron kicsit szerelmes is voltál, de hol van az már? –, és meglep, hogy mennyit változott, sajnos nem az előnyére. Talán még azt is észreveszed, hogy beteg, de erről ne szólj neki egyetlen szót sem. Szívességet is kérhetnek tőled ezen a héten, és te tegyél meg mindent, hogy ezt teljesíteni tudd. Ha vizsgázol, nincs miért izgulnod, ha dolgozol, a főnököddel most prímán kijössz.

Oroszlán:
Heti horoszkóp május 9-tőlTeljesen arra vagy hangolva a héten, hogy nyaralni menni, mégpedig vízpartra, és kalandozni, álmodozni, és a hétköznapok taposómalmából egy kicsit kiszakadni. És most úgy érzed, hogy a pénz is rendelkezésre áll, és remek tervet is tudnál készíteni, hogy hova menjetek a pároddal vagy a barátnőddel, sőt lesz valaki a családból, akit manipulálni tudsz, és ő még némi pénzmaggal ellát téged, ami szintén nem jönne rosszul, mert így a hiteledet is törleszteni tudod. Ha dolgozol, olyan dolgokkal kell megküzdened, amelyekre nem számítottál.

Szűz:
Heti horoszkóp május 9-tőlEgy utazás istenien sikerül, ha vizsgázol, felvételizel csúcsformában leszel. Ha a munkahelyeden kell valamit előadnod, akkor az a lehető legjobban megy, és kiderül rólad, hogy zseni vagy. Na, azért ne bízd el magad, mert lesz egy-két ember, akinek ez nem fog tetszeni, és esetleg több mindent megtesz azért, hogy keresztülhúzza a számításaidat. A pasiddal ezen a héten légy türelmesebb, és a csábítás művészetéből alkalmazhatnád a zuhanypózt, meglátod, minden kettőtök közötti gond egyszer csak elszáll.

Mérleg:
Heti horoszkóp május 9-tőlTolongás lesz körülötted, megjelenik az exed, aki nem akar mást, mint téged. Aztán ott vannak az új rajongók. Úgy látod, hogy nincsenek? Akkor vedd le azt a sötét szemüveget, és alaposabban nézz körül, máris látni fogod, hogy milyen népszerű vagy, és amit mondasz, azt többen készpénznek veszik. Ha van munkád, akkor a héten nagyon jó passzban leszel, a főnököd is értékeli a tehetséged. Ha nincs, akkor itt az ideje a keresésnek, és ha idényjellegű, akkor is mondj igent.


Skorpió:

Heti horoszkóp május 9-tőlTele vagy pénzzel? Nem? Akkor mi a bánatnak küldözgetsz méregdrága sms-eket különböző műsorokra, amiben szavazni kell? Vagy minek kell felhívnod olyan telefonszámot, ahol szinte aranyárban kerül egy perc, csak hogy megtudd a jövődet. Inkább fogd vissza magad, és koncentrálj a szerelemre. Arra a valakire, aki már nem mer feléd közeledni – pedig teljes szívéből imád téged –, mert fél, hogy megint csak játszol vele, ahogy nagyon sokáig ezt tetted vele.

Heti horoszkóp május 9-tőlNyilas:
Úgy fog az agyad, hogy senki sem versenyezhet veled ezen a héten az összes állatövi jegy közül. A munkában is megszáll az ihlet, és olyan dolgot találhatsz ki, amely miatt a felettesed, ha nem is foglalja aranyba a nevedet, de azért elismerésben lesz részed. Az expasid is színre lép, és olyan dolgokat mond el a mostani csajáról, amik teljesen kiborítanak. De nem juthatsz el odáig, hogy ezt meg is mutasd. Ingatlanügyben segédkezhetsz valakinek, aki közel áll hozzád.

Heti horoszkóp május 9-tőlBak:
Szexisnek kell lenned ezen a héten, ha el akarod csavarni annak a pasinak a fejét, akit már kinéztél magadnak. Ügyelj arra, hogy ne legyen fényes az arcod, ne legyen beszakadt a körmöd, diszkrét legyen az illatod. És persze egy diszkrét villantás a találkozás egyik pillanatában elmaradhatatlan. Úgy tűnik, hogy ezen a héten egy barinődnek köszönhetően sikerül nyárra egy külföldi munkát megcsípni. Az e heti megbeszélés eredményesnek bizonyul, de konkrétumot csak egy-két hét múlva tudsz. A vizsgázol, a szerencse istenasszonya a tenyerén hordoz.

Heti horoszkóp május 9-tőlVízöntő:
Nagyon rendes vagy néhány emberhez, de ennek azért ára van. Olyan dolgot kapsz tőlük, amelynek hasznát veheted. Nagyon sajnálod egy ismerősödet, akin nem tudsz segíteni, de amikor találkozol vele, akkor ne nevetve add elő, hogy na megint mi van nálatok?! Mert ha a saját portádon körülnézel, akkor ott is van elég cikis helyzet – elsősorban neked köszönhetően –, és a pasid szintén elmondta ezt valakinek, akit te is ismersz, csak ő van annyira diszkrét, hogy erről mélyen hallgat.

Heti horoszkóp május 9-tőlHalak:
Jól értesült vagy, és ez most megfizethetetlen. Vagy nagyon is megfizethető! Akinek elmondod, mit tudsz, az igen hálás lesz érte, mert lépéselőnybe kerül, és ezzel eléri, amit akar. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a héten a pároddal együtt olyan dolgot terveztek, amelyre hónapokkal ezelőtt talán még remény sem volt. De most itt az alkalom, ráadásul pénz is áll a házhoz, talán éppen egy rokon jóvoltából, és amit titokban kellene tartani, és az álom máris kivitelezhetővé válik. Ha vizsgázol, semmi okod az aggodalomra, mindent tudni fogsz. És a megérzéseidre hallgass!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top