Ezo

Találkozz a legismertebb angyalguruval!

Nemsokára hazánkba látogat a világ egyik legismertebb angyalmédiuma, dr. Doreen Virtue. Budapesti előadásán mindent megtudhatunk titokzatos égi segítőinkről.
Találkozz a legismertebb angyalguruval!
Hogyan kommunikálnak veled az angyalok – teszteld velünk!

Sokszor vagyunk úgy, hogy egy negatív élethelyzetből való kilábalást vagy egy pozitív fordulat bekövetkeztét őrangyalunknak köszönjük meg nagy hevesen, aki repked fölöttünk, vagy éppen a vállunkon üldögélve felügyeli, hogy rendben menjenek a dolgok. Őrangyalunk vigyáz ránk, és napi útmutatást nyújt, ha figyelünk rá. Dr. Doreen Virtue most személyesen is segítséget nyújt ahhoz, hogy meghalljuk az angyali üzeneteket!

Találkozz a legismertebb angyalguruval!Angyalterápia és angyalkommunikáció
A felhők fölött lakó égi segítőink, az angyalok világa leköltözik hozzánk, halandókhoz a Földre, legalábbis egy előadás erejéig. A tisztánlátó Doreen Virtue egyenesen Amerikából érkezik hozzánk, hogy segítsen a magyar olvasóinak is bepillantani ebbe a titokzatos világba. Az angyali üzeneteket tisztán átadó pszichoterapeuta az angyalterápiáról, az angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról és más pszichológiai témákról tart előadást hazánkban, míg fia, Charles Virtue nagy erejű üzeneteket ad át a résztvevőknek az élet céljáról és az angyalok segítségével végzett teremtésről.

Találkozz a legismertebb angyalguruval!Angyali könyvkedvezmény
Dr. Virtue egy keresztény spirituális gyógyító lányaként, egy négy generációra visszanyúló metafizikai hagyományokkal rendelkező családban nőtt fel angyalok és csodák között. Tisztánlátó képessége révén képes mások angyalaival kapcsolatba lépni, személyes találkozás vagy telefonbeszélgetések alkalmával. Magánpraxisában ötvözi a pszichológiát és a spirituális kommunikációt. Eddig 22 könyve jelent meg az elme-test-szellem témákban, melyek mind egy új világot mutatnak be az olvasóinak. Ebbe a listába tartoznak olyan könyvek, mint az „Angyali számok”, az „Isteni mágia”, az „Angyali üzenetek”, az „Istennők és angyalok”, valamint a „Napi útmutatás az angyalodtól”, melyek 35%-os kedvezménnyel kaphatók egészen május 11-ig, az előadás napjáig az Édesvíz Kiadó jóvoltából a jóskártyákkal együtt.

Egy szó szerint varázslatos napot és estét tölthetsz el az angyalokkal 2011. május 11-én, szerdán. Jegyeket az Édesvíz Kiadó webáruházában és a könyvesboltban lehet igényelni, bővebb információt pedig a www.edesviz.hu weboldalon lehet találni, vagy a következő telefonszámon kérni: (06-1) 320 3642.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top