Ezo

Mit kérhetsz a héten az angyalodtól?

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Mit kérhetsz a héten az angyalodtól?Kos – Gábriel arkangyal segít abban, hogy a változásokhoz könnyebben igazodj. És alkalmas lesz ez a hét arra, hogy jól képviseld a saját érdekeidet. Amikor pénzügyi megbeszélésre kerül sor, akkor hívd a védőangyalodat, hogy adjon kitartást és erőt az alkudozáshoz, hogy azt az összeget kapd meg, amit szeretnél.

Bika – Jofiel arkangyal melletted lesz, hogy egy hazug helyzetet, egy álnok személyt vagy egy megalázó helyzetet el tudj viselni, sőt ha a segítségét kéred, senki sem fogja észrevenni, hogy ami történt, mennyire megvisel. Jofieltől kérheted a héten, hogy legyen veled, ha tanulsz, vizsgázol, interjúra mész, szeretnél elhelyezkedni, netán hosszabb útra indulsz.

Ikrek – Chamuel arkangyalt kérd, hogy végre történjen előrelépés abban az ügyben, amely hosszabb ideje foglalkoztat. Segít abban, hogy felvedd a kapcsolatot azzal a személlyel, akit te bántottál meg, és akivel a beszélgetés hiányzik. És kérhetnéd, hogy légy érzelmileg erősebb, főleg ha olyan dolog jut a füledbe, ami a régi kapcsolatodról szól.

Rák – Muriel arkangyalod közbenjárását kell kérned, hogy megússz egy bírságot, hogy ne kövess el olyan dolgokat, amelyek miatt mélyen a pénztárcádba kelljen nyúlnod. Hogy ne légy figyelmetlen másokkal szemben, és ne tartsd vissza az érzéseidet, merd nyíltan vállalni, akár világgá kiáltani, ha szerelmes vagy!

Oroszlán – Mihály arkangyal segít abban, hogy ne szakadj bele a munkába. Ha hirtelen sokat vállaltál, akkor kérd a segítségét, hogy könnyebben menjenek a dolgok. És ami ennél is fontosabb, hogyha új helyzetbe kerültél, és olyan emberekkel kell együtt dolgoznod vagy lenned, akiket valaki miatt nem a jó oldalukról ismertél, és esetleg a titkaikat is tudtad, kérd az arkangyalt, bármilyen szituáció adódik, segítsen féken tartani a beszélőkédet.

Mit kérhetsz a héten az angyalodtól?Szűz – Raziel arkangyal az oltalmazód, ezen a héten a vizsgákat, felvételiket, nehéz helyzetből való könnyebb szabadulást, külföldi utazást teszi neked gondtalanná, persze csak akkor, ha ezt kéred. És ha még nem vagy szerelmes, vagy szakítottatok, akkor most minden adott, hogy belebonyolódj egy őrült szenvedélybe – kérd, hogy azért helyén legyen az eszed is…

Mérleg – Haniel arkangyal segítségét kérd, hogy akár te, akár az, akit nagyon szeretsz, kimásszon egy betegségből vagy reménytelennek látszó anyagi helyzetből. Kérd, hogy tegye könnyűvé számodra bizonyos dolgok elengedését, hogy igazodni tudj a felgyorsult változásokhoz, és hogy a keménységet oldja a szívedről.

Skorpió – Rafael arkangyal segítségét kérheted, hogy a héten gördülékenyen menjen a kommunikáció, amennyiben elő kell adnod valamit, azt a leghitelesebben tudd megtenni; hogy ne válj függővé a kedvenc sorozatodtól; és hogy a neked kedves Rafael, aki a gyógyításért is felel, a közeledben betegséggel küszködővel legyen.

Nyilas – Zadkiel arkangyalt kérd, hogy legyen veled. Hogy ne fogj mellé, például amikor valakit annyira szimpatikusnak találsz, hogy szeretnél rajta segíteni. Kérd, hogy mutassa meg, az illető valójában milyen, bízhatsz-e benne, számíthatsz-e rá, és segíthetsz-e rajta. Zadkielt kérned sem kell, pénzügyekben segít most neked.

Bak – Cassiel arkangyal, akit a türelem angyalaként is szoktak nevezni. És lám, a te türelmednek is beérik a gyümölcse, Cassiel melletted van, amikor egy jó lehetőség bukkan fel, de te nem tudod eldönteni, hogy igent vagy nemet mondj. És Cassiel is „benne” van abban, hogy egy barátod segítségével jó nyári munkát találj.

Vízöntő – Uriel arkangyalt muszáj lesz hívnod, mert valaki be akar csapni, és hogy az értéktárgyaidtól nehogy megszabadítsanak. Vagyis hogy észnél légy, és egyetlen pillanatra se  kalandozz el. És egy orvosi vizsgálat megejtésénél is veled lesz, nem kell félned.

Halak – Asariel arkangyalod veled van, ha hívod olyan nehéz helyzetekben, amikor félsz, mert talán a szemébe kell nézned egy olyan személynek, akivel nem voltál igazán fair. Nagy lesz a kísértés, hogy ne mondj igazat, ami később megbosszulná magát, ezért Asarielt hívd gondolatban, amikor egy ilyen szituációban nyakig benne vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top