Ezo

Hétvégi horoszkóp május 13-tól

A Bikák kimondottan jó hétvége előtt állnak, a Szüzeknek pedig pénz ütheti a markukat. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár az elkövetkező pár napban.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólKOS: Péntek 13-mal indul ez a hétvége. Kérdés, hogy babonás vagy-e, és ha igen, mennyire. Az tuti, hogy péntek este elindul egy olyan nehéz széria, ami végigkíséri az egész hétvégédet. Ez elsősorban a szerelmi kapcsolatodat viseli meg. Ha van már párod, akkor garantált, hogy lesz feszültség közöttetek. Úgy tűnik, hogy most ő lesz az, aki érzékenyebb. Vagyis, ha békét szeretnél, akkor neked kell visszafogottnak lenned. Amennyiben még keresed a párodat, most le kell állnod az intenzív keresgéléssel. Ugyanis az égen megjelenő negatív kölcsönhatások nem támogatnak abban, hogy egymás karjaiba omoljatok. Közben az is látszik, hogy minden kapcsolatod kissé döcögősebb lesz, mint máskor.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólBIKA: Pénteken még remek passzban leszel, de azután leeresztesz. Minden jel arra mutat, hogy az egész heti fáradtság most jön ki rajtad. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor receptre kéne neked felírni a pihenést. Ha van kedved, lustálkodhatsz az ágyban. De ha úgy esik jobban, akkor menj ki a kertbe vagy a természetbe! Mindegy, hogy mit csinálsz, csak az számít, hogy a lemerült „aksid” feltöltődjön. Valójában a hétvége erre való, de gyakran jársz úgy, hogy a heti lemaradást ilyenkor akarod behozni. Mindemellett megtudhatsz valami titkot. Uralkodj magadon, hogy ne látszódjon rajtad a megrökönyödés! Ugyanis ezzel „elriasztod” az illetőt: nem mesél el mindent. És akkor nem tudsz segíteni.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólIKREK: Fantasztikusan jó formában leszel egész hétvégén. Pénteken, 13-án próbára teheted a szerencsédet. Épp annyian félnek a péntek 13-ától, mint amennyien azt gondolják, ez egy szerencsés nap. Ha te az utóbbiakhoz tartozol, akkor pénz állhat a házhoz. De jobb, ha játéknak fogod fel. Mert így szélesebbre tárod az ajtódat, vagyis nagyobb esélyt adsz a szerencsének. Emellett szükséged lesz valami kalandra. Ez olyan erős igény lesz, mint az evés vagy légzés. Menj át gyerekbe, és élvezd az életet! Bármit megtehetsz: elmehetsz biciklizni, táncolni, kirándulni, vidámparkba stb. Olyasmit kellene választanod, amit gyerekkorodban nagyon szerettél. Ez az, ami jól fog esni testednek, lelkednek.
 
Hétvégi horoszkóp május 13-tólRÁK: Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Különösen akkor, ha mindenkinek meg akarsz felelni. Most a családod lesz a legnagyobb nyűg. Máskor se könnyű velük, de most aztán pláne nem. Ötletesnek kell lenned, hogy ezt a rossz irányt valahogy eltérítsd. Mert előre tudható, hogy ha nem történik valami szokatlan, akkor tuti, hogy összeveszés, sőt sírás lesz belőle. Mindent másképp csinálj, mint máskor! Ha eddig otthon ebédeltetek, akkor menjetek el otthonról! Ha mindig a szülőknél unatkoztok, akkor most ti hívjátok át őket! És ami még ennél is fontosabb, hogy legyen időd magadra is! Vonulj el, és legyél kettesben önmagaddal! Sétálj, olvass, szaunázz, vagy csinálj bármit, ami csak rólad szól!

Hétvégi horoszkóp május 13-tólOROSZLÁN: Ha jót akarsz magadnak, akkor olyan helyre utazz el ezen a hétvégén, ahol nem beszélik a te nyelvedet! Ezzel talán kivédheted a kommunikációs csapdákat. Ugyanis ez a pár nap tele lesz jobbnál jobb alkalmakkal arra, hogy összevesszél a környezeted bármelyik tagjával. Persze egy heves vitához két ember kell. Ha te nem leszel partner, akkor minden rendben lesz. A másik téma, ami veszélyt tartogat: a közlekedés. Óvatosan kell mozognod otthon és az úton is. A bolygóállások azt mutatják, hogy a felelősségvállalás elkerülhetetlen. Persze rajtad áll, hogy ez nyomaszt-e, vagy sem. A te stílusod a könnyedség. Inkább ebbe az irányba mozdulj el, és jól fogod érezni magad a bőrödben!

Hétvégi horoszkóp május 13-tólSZŰZ: Péntek 13-a pénzügyek terén nem sok szerencsét hoz neked. Jobban tennéd, ha a szerencsédet más témában tennéd próbára. Meglátod, a kapcsolataid sokkal jobban fognak működni, mint korábban. Fontos a pénz, de vannak fontosabb dolgok. Ez kicsit a közhelyek hétvégéje lesz: minden, amit nap mint nap hallasz és jó esetben vallasz, most ott lesz előtted. Pl. egy barát remekül fog „vizsgázni”. Tudtad, hogy számíthatsz rá, de azt nem, hogy ő szavak nélkül is érzi, érti, hogy mire van szükséged. A másik kellemes meglepetés az egyik szomszédod, akiről kiderül, hogy hasonló témák érdeklik, mint téged. Pedig erről sosem beszélgettetek. Úgy tűnik, hogy ennek eljött az ideje.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólMÉRLEG: Ez a hétvége meg fog tanítani arra, hogy hogyan legyél egészségesen önző. Muszáj magadra is gondolnod. Nem lehet folyton, hétvégén is másokat szolgálni. Mikor jössz te? Mikor képviseled magadat? „Most, vagy soha!” Az a jó hír, hogy lesz a közeledben valaki, aki segít neked. Csak az a kérdés, hogy engeded-e. Neked is jobb lenne, ha hagynád, hogy kényeztessen valaki. Nem kell félned, hogy túl nagy lesz az ára, hiszen mindenki azt gondol, amit akar. És te meg azt teszel, amit te akarsz. Nincs ebben semmi inkorrekt. Az is aktuális, hogy eldöntsd, egyedül akarsz-e élni, vagy kettesben. Ha ez megvan, lépéseket kell tenned abban az irányban. Hiszen más nem teheti helyetted.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólSKORPIÓ: Minden jel, illetve bolygó arra mutat, hogy ezen a hétvégén ki kell vonnod magad a „forgalomból”. Pontosabban fel kell ismerned az igényt magadban arra, hogy egyedül legyél kicsit. Muszáj rendezned a „soraidat”, a gondolataidat, hogy ne kattanj ki, és hogy feltöltődve kezdhesd a következő hetet. Mindemellett titkos viszonyba keveredhetsz, ha nem vigyázol. A titkos azt jelenti, hogy te, vagy a másik nem vállalhatja fel a kapcsolatotokat. Előre látható, hogy ez fájdalmat fog okozni valakinek. Pont ezért okosabb, ha kitérsz. De lesz ennél még meredekebb is: valaki valamit úgy mesél el neked, hogy nincs tisztában vele, hogy te is érintett vagy a témában. Nem kell felvilágosítanod.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólNYILAS: Most fog igazán jól jönni az a „gyógyíthatatlan” derűlátás, amivel te megszülettél. Szerencsére sosem „gyógyulsz” ki belőle. Ennek most egy barátod, a gyereked, vagy a kedvesed lesz a legfőbb élvezője. Számítanod kell egy olyan szituációra, amikor a számodra fontos ember frusztrált, ingerült és sértődött lesz rád és az egész világra. Ha te elkezded kioktatni, akkor az csak olaj lesz a tűzre. Hallgass a szívedre, és inkább öleld meg! Belülről mérhetetlen szeretet fog elárasztani téged és őt is. Mondhatod, hogy drukkolsz neki, de több kijelentő mondat ne hagyja el a szádat! Csak így lesz esélyetek arra, hogy béke és harmónia legyen köztetek. Ez lesz a kapcsolatotok fordulópontja.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólBAK: Péntek 13-a rá fogja nyomni a bélyegét az egész hétvégédre. Nem azért, mert ez egy szerencsétlen szám vagy nap, hanem azért, mert most nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy te előre elképzelted. De attól, hogy más lesz, mint te szeretnéd, még lehet jó, sőt jobb. Kérdés, hogy te hogyan fogod fel, hogyan éled meg. Ha vannak gyerekek a közeledben, akkor róluk vehetsz példát, ők önfeledten képesek örülni minden apróságnak. Igaz, hogy teljes elánnal képesek hisztizni azért, amit akarnak, ez utóbbi azonban nem minta. Szombaton és vasárnap vigyáznod kell a testi épségedre. Háztartási baleset veszélye látszik. Legyél óvatos a konyhában, a fürdőszobában, a kertben, és mindenhol!

Hétvégi horoszkóp május 13-tólVÍZÖNTŐ: Bár az égen kisebb „háború” lesz, te jól fogod érezni magad a bőrödben. Ez csak annak köszönhető, hogy alapvetően nyitott és előítélet-mentes vagy. Nem is gondolod, hogy ez a párosítás milyen ritka. Pedig hidd el, hogy amit te tudsz, amit te nyújtasz, ahogy te szemléled a világot, az egyedülálló! Emiatt megismételhetetlen csoda vagy. Erre fog rávilágítani egy extrém helyzet. Valaki bajba kerül, vagy valami hirtelen megváltozik, és neked kell helyt állnod. Az egész olyan lesz, mint egy filmjelenet. Nem is érted először, hogy hogyan csöppentél bele. De a végén jót nevethetsz. Főleg, ha megmentetted azt, akit kellett, és legyőzted a gonoszt. És nem fordítva.

Hétvégi horoszkóp május 13-tólHALAK: Ez a hétvége pénzügyi téren fog „vizsgáztatni”. Most aztán tényleg kiderül, hogy tudsz-e bánni a pénzzel. Rengeteg csapda lesz: költhetnél erre, meg arra. Jobbnál jobb akciókkal fognak bombázni. Egyszóval a kísértés ott leselkedik rád minden „sarkon”. Amennyiben sikerül a józan eszedet megőrizned, akkor el tudod kerülni, hogy többet pénzt adj ki, mint szeretnél. Emellett kínos lesz, ha egyik barátod kölcsönkér tőled. Pont most, amikor észnél kell lenned, és minden forintot megfognod. De azt is értened kell, hogy nem örömében kér kölcsön, hanem azért, mert nem lát más megoldást. Ennek tudatában is mondhatsz nemet. Erre gondolj, és könnyebb lesz dönteni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top