nlc.hu
Ezo
Heti horoszkóp május 16-tól

Heti horoszkóp május 16-tól

Ugyan teliholddal kezdődik a hét, de a bolygócsoportosulás a Bikában és jó fényszögei a Plútóhoz jó dolgokat is ígérnek. Ezért még akkor se keseredj el, ha a hét eleje nem indul túl jól! Kattints a részletekért!

Kos:
A szerelem területén nagy az esélye az átverésnek, ezért jól tennéd, ha nem hinnél el mindent el. Vagy az még jobb lenne, ha nem indítanád el a fantáziádat, és olyasmiket képzelnél róla, aminek semmi köze a valósághoz. A munkában kisebb csoda is történhet, mert előfordulhat, hogy amit elvettek tőled, azt most visszakapod, és az anyagiak miatt sem kell idegeskedned. A régi párkapcsolatokra nem jellemző a felhőtlen boldogság, de legalább ezen a héten nyugi lesz, igaz, ez köszönhető a te türelmednek, a pénznek, és hogy képes vagy elfogadni tőle azt is, amit korábban nem.

Bika:
Talán soha nem voltál ennyire tisztában a saját érdekeiddel, mint most. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és azzal is tisztában vagy, hogy mi a családod érdeke. Ám ha családról, rokonokról van szó, akkor ezen a héten belekerülhetsz egy hazugnak nevezhető helyzetbe, és rosszul érzed miatta magad. Ha vizsgázol, figyelj mindenre, mert ugyan jó szellemi formában vagy, de valamit elnézhetsz vagy félreérthetsz, és ez bosszantó lehet. Ha nyitott vagy az ezotériára, különleges élményben lesz részed a héten.

Ikrek:
Ami másnak kellemetlen, egyenesen pech, az most neked nagyon jól jön. És szinte semmit sem kell tenned azért, hogy ezt a lehetőséget megkapd, a tiéd legyen, csak az a lényeg, hogy ki tudd használni. Akár tanulmányokat folytatsz, akár dolgozol, ezen a héten érdemes lenne belekezdeni egy tanfolyamba, akár nyelv-, autóvezetés-, főző- vagy bármilyenbe, mert nagyon gyorsan tanulsz, és sokkal hamarabb veszed hasznát ennek a tudásnak, mint gondolod. Viszont Murphy törvénye is érvényben lesz a héten, ami el tud romlani, az el is fog.

Rák:
Napsugaras boldogság lesz jellemző rád a héten, hiszen olyan emberekkel találkozol, akiktől tanulsz, akik jó hírekkel örvendeztetnek meg, akik miatt a szürke, nehézségekkel teli hétköznapok is vidámabbak és kellemesebbek. Csak a pénzügyeid miatt aggodalmaskodsz többet, főleg hogy a pénzedért nem azt kapod, ami járna, vagy egyszerűen veszélyben van az összeg, amiért megdolgoztál. Aztán egy váratlan lehetőség is adódik, ami a könyvelésed bevétel oldalát fogja növelni. A szerelem vagy egy kedves kis személyre való várakozás elvarázsol.

Oroszlán:

Kicsit beképzelt vagy és nagyképű – gondolják ezt rólad a környezetedben, ám ez nem így van, hanem csak egy kissé fáradt vagy, és ez az oka annak, hogy másként viselkedsz, mint ahogy azt megszokták. De nem kötöd senkinek az orrára, és valahogy az sem érdekel, hogy mit gondolnak rólad. A munkában érdekes helyzet alakul ki, jó lehetőségek, amelyek pénzt hoznak, viszont ha elvállalod, akkor valamiről le kell mondanod. És ez igaz akkor is, ha van munkád, vagy ha nincs munkád. Ha egy főnökbe vagy szerelmes, és ezt eddig nem tudta, a héten rájöhet érzéseidre.

Szűz:
Ezen a héten fontos megbeszélésre kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja a jövődet. Ezért rendkívül hajlékonynak, alkalmazkodónak és elfogadónak kell lenned, mert ha nem így teszel, előfordulhat, hogy saját magad alatt vágod a fát. És nem is gondolod, hogy éppen ez a megbeszélés lesz az, ahol ha nem bólogatsz, akkor rövid idő után akár ki is rúghatnak. Szerelmed vagy partnereid, ha egyszerre több ágyban űzöd kisded játékaid, meglepetéssel szolgálnak, ami egy kicsit bizarrnak tűnik a számodra, miközben igazgatja a fantáziádat… Ha nincs társad, akkor a netes társkeresőn feltűnhet valaki.

Mérleg:
Még az is megtörténhet, hogy ezt a hetet nehezebben viseled, mint a többit. Talán egészségi problémáid is adódhatnak, sőt még az is kiderülhet, hogy tulajdonképpen frontérzékeny vagy. Ha megbeszélésen veszel részt, akkor aha-élményben lesz részed, amikor valaki egy témát érint, és esetleg nemtetszését fejezi ki, akkor te pontosan tudni fogod, hogy honnan fúj a szél. Vagyis miért mondja, mi vagy ki van a negatív mondatai mögött. Persze nem kell erről neked egy szót sem szólnod, még a legjobb barátnődnek vagy kolléganődnek sem, csak gondolkodj el a dolgon, és ha rajtad múlik, változtass.

Skorpió:
Próbálsz a héten diplomatikus lenni, de ez nem mindig sikerül. Nem baj, te ilyen vagy, és aki ezt nem fogadja el, az az ő baja, mert téged ez egyáltalán nem fog idegesíteni. Viszont az már idegesít, hogy a munkahelyeden vagy a suliban olyan téma van, amihez nem tudsz hozzászólni, mert vagy nem foglalkoztál vele eleget, vagy sokat foglalkoztál vele, de mégsem érted. Kérj segítséget, meglátod, menni fog. Most lehetőséged nyílik rá, hogy segíts a barátnődnek, aki önzetlen volt veled. Tedd meg, mert örökké hálás lesz érte neked. A szerelmedre ne légy féltékeny, ne rendezz nagyjelenetet.

Nyilas:
Sok szaladgálnivalód, intéznivalód és munkád lesz a héten. Még az is megtörténhet, hogy rengeteg emberrel kell találkoznod, akik között lesz olyan, akinek kimondottan örülsz, és lesz olyan, aki idegesít. Ha vizsgázol, fel a fejjel, most jól mennek a dolgok, és még az is eszedbe fog jutni, ami nem kell. A szerelemben nem vagy a topon, mert aki van, vagy aki szeretne veled járni, tulajdonképpen idegesít. És úgy tűnik, hogy ezen a héten jobb, ha nem próbálkozol azzal, akit te szeretnél, mert semmi nem jön be neki, ami veled kapcsolatos…

Bak:
Merő jóindulatból adsz tanácsokat valakinek, aki végtelen nagy ostobaságot követett el korábban. És tulajdonképpen magadban egy kicsit kárörvendsz is, hiszen olyan nagyon jól ment neki, annyira futott vele a szekér, és most egy ilyen banális dolgon elcsúszik! Micsoda hiba! Ne félj, most nem lesz veled sem lekezelő, sem lenéző, hanem barátkozni akar, és őszintén, hiszen meg van szeppenve. Viszont te nyomulsz, ha szerelemről van szó, mert olyasvalakivel jöhetsz össze, aki számodra rendkívül értékes, talán úgy érzed, mintha a duálpárod lenne. Ha már összejöttél vele, akkor a héten értékeld a figyelmességét.

Vízöntő:
A pénz körül forog minden ezen a héten ismét. Fennáll a lehetősége annak, hogy valaki csak hiteget, vagy nem annyit ad, amennyi járna. És az is, hogyha kinyitod a szád, és a sarkadra állsz, akkor megkapod azt, ami téged illet. Ha párkapcsolatban élsz, ezen a héten jó lesz, ha nagyobb figyelmet fordítasz a kedvesedre, ugyanis ő most sokkal érzékenyebb, és a héten több félreérthető szituációba kerülhetsz, amiből óriási féltékenységi jelenetek adódhatnak. A munkahelyeden idegesítő hírek kezdenek keringeni.

Halak:
Jó heted lesz, a barátaiddal tölthetsz több időt. Nagyon jó híreket hallasz, ezektől még jobb lesz a kedved. A szerelemben összejöhetsz egy olyan személlyel, akit fantasztikusnak tartasz, és szinte már attól elalélsz, ahogy beleszól a mobiljába. A munkában is sikeres leszel, köszönhető ez nagyban annak, hogy beéred kevés pénzzel, és persze a kapcsolataidnak, akik hozzásegítenek a feladatokhoz. Ha tanulsz, jó passzban leszel, ha sportolsz, az erőnléteddel nem lesz gond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top