Ezo

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólKos – Gábriel arkangyal segítségét kérheted a következő napokban, hogy szabadítson meg attól, hogy állandóan azon gyötörd magad, valami miért nem sikerül. És könnyen megtörténhet, hogy megint veszítesz valamit, akár munkát, akár barátságot; kérd, hogy könnyebben fel tudd dolgozni.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólBika – Jofiel arkangyal akkor is veled lesz a héten, ha nem is gondolsz rá. És megment, illetve olyan sugallatot küld, amit talán észre sem veszel, és mégis e szerint cselekszel. Például alaposan nyitva tartod a szemed, és elkerülhetsz egy kellemetlen, megalázó helyzetet. Ráadásul ha szerelmes vagy, és ő még nem tud róla, akkor, akkor ezen a héten kérheted, hogy vegyen észre.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólIkrek – Chamuel arkangyalt kérd, hogy legyen veled a héten, mert esetleg olyan megbeszélésre, vagy vizsgára, felvételire, állásinterjúra kell menned, ahol nagyon jól kell szerepelned, és az ő támogatásával a szimpátiát is azonnal felkeltheted. És támogasson abban, hogy ne menj bele egy olyan viszonyba, ami amúgy is kilátástalan.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tól
Rák – Muriel arkangyalt
hívd segítségül, hogy egy hosszú barátság ne érjen véget, és hogy amit a barátod kért tőled, sikerüljön teljesíteni. Kérd, hogy megóvjon a csalódástól, és hogy ne félj attól, ha esetleg orvosi ellenőrzésre van szükséged, hogy mindent rendben találjanak.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólOroszlán – Mihály arkangyal a segítségedre van abban, hogy ne képzeld magad nélkülözhetetlennek, és bármilyen dicsőséget értél el, ez ne szálljon a fejedbe. Mert ismered a mondást, nincs veszélyesebb, mint a diadal, amely elvakít, elaltatja a figyelmet, gyengíti a védekezést, csalóka biztonságba ringat.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólSzűz – Raziel arkangyalt kérd, hogy segítsen, és ellent tudj állni annak, hogy amikor a tanárod vagy a felettesed kritikát gyakorol, akkor ne szólj semmit, hanem adj neki igazat. És kérd, hogy segítsen azt a hibát helyrehozni, amit valakivel szemben elkövettél, mert még nem tudod, de rövidesen baj lesz.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólMérleg – Haniel arkangyal veled van a héten, és az otthoni ügyekben segít, ha voltak vitás kérdések vagy nehéz helyzetek, akkor most minden rendben menjen. Sajnos a munkahelyeden vagy a suliban nem állsz túl jól, tanárod vagy felettesed úgy érzi, alkalmatlan vagy egy feladat megoldására. Amikor erre sor kerül, akkor elengedhetetlen az arkangyalod hívása.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólSkorpió – Rafael arkangyal megóv attól, hogy olyan dolgokat csinálj, a héten, ami miatt aztán kellemetlen helyzetbe kerülsz. Kérd a segítségét, hogy legyen veled, amikor késésben vagy egy fontos megbeszélésről, hogy időben odaérj. És veled lesz akkor is, amikor kritikát kell gyakorolnod, mert minden szavad igaz lesz.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólNyilas – Zadkiel arkangyal veled van, és oltalmaz, azért történik veled olyan sok jó dolog a héten. A szavak embere leszel, és meg tudsz mindenkit győzni a saját igazadról. Kérd Zadkiel segítségét akkor, amikor utazol és lerobban a kocsid, vagy kerékcserére kerülne sor, mert menni fog minden, mint a karikacsapás.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólBak – Cassiel arkangyalod veled van, hogy jól menjenek a suliban vagy a munkahelyen a dolgok. Kreativitást várnak el tőled, és olyan ötletekkel állsz elő, hogy mindenki zavarban van, mert ezt nem képzelték rólad. Kérd Cassielt, ha a régi szerelmed jelentkezik, ne engedj a kérésének.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólVízöntő – Uriel arkangyalnak sokat köszönhetsz a héten, mert ha nem hívod, akkor is láthatatlanul ott van melletted, és megóv attól, hogy olyat tegyél, amit nem kellene. Hogy például lemondj egy olyan személyről, akit igazán és őszintén szeretsz. Lemondj a boldogságról, valaki nyugalma kedvéért.

Kérj az őrangyalodtól – angyalhoroszkóp május 18-tólHalak – Asariel arkangyalt kell hívnod a héten, mert ugyan nem érzed rosszul magad, de a szerelmi életed romokban hever. Kérd a segítségét, hogy végre-valahára találj olyan valakit, akit nemcsak te szeretsz, hanem aki viszonozza az érzéseidet. És akkor is hívd, amikor a munkában azt hiszed, minden rendben, és kiderül, becsúszott egy gikszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top