Ezo

Mi vár rád júniusban?

A holdfogyatkozást leszámítva, alapvetően nem lesz rossz ez a hónap, hiszen a Jupiter jó fényszögben csatlakozik a Plútóhoz, valamint a kis szerencse és a nagy szerencsétlenség bolygója támogatják egymást, amiből csak jó dolgok történhetnek.

Kos:
Június havi horoszkópMunkában nem lesz hiány, annak ellenére, hogy átszervezések várhatók, még mindig előnyös helyzetben vagy. Csak a makacsságodat kell a hónap közepéig leküzdeni, utána minden könnyebben megy. A párkapcsolatodnak nagyon jót tesznek a bevételek, és még az is előfordulhat, hogy a hónap végén olyan szilárd lesz a viszonyotok, amilyenre még nem volt példa. A hónap második felétől a remek taktikusok közé tartozol, akik ügyesen tudnak manipulálni – pedig ez alapvetően nem jellemző rád –, de most így érheted el a céljaidat.

Bika:
Június havi horoszkópMinden a pénz körül forog, és meg is szerzed, mindazt, amire szükséged van. Még az is lehet, ha diák vagy, akkor olyan nyári munkát sikerül kifognod, hogy a többiek nem is tudják, honnan van neked ilyen szerencséd? Talán Fortuna a tenyerén hordoz? Igen, ebben a hónapban még az is előfordulhat, hogy a szerencse egyetlen percre sem hagy el. Több időt fogsz tölteni a barátokkal, bulizol, és olyan partikon veszel részt, amelyek beindítják ezt az őrült nyarat.

Ikrek:
Június havi horoszkópEz a te hónapod, szexis vagy, és ellenállhatatlanul vonzó, ami azt jelenti, hogy találkozol valakivel, aki icipicit emlékeztet a régire, akibe ha nem is halálosan, de őrülten szerelmes voltál. És talán olyan dolgokat is megtettél miatta, a szerelméért, amit azóta is bánsz. Ám ebben a hónapban a sors a nyerő lapokat a te kezedbe tette le, csak élni tudj vele. A munkában is szerencsés változások várhatók, még az is lehet, hogy olyan munkát sikerül megcsípned, amely miatt bizonytalan vagy, de aztán eszedbe jutnak korábban szerzett tapasztalatok, amiről akkor azt hitted, nem lesz rá szükséged, és most hasznosíthatod.

Rák:
Június havi horoszkópHa utazol, azt nagyon jól teszed, mert pompásan fogod érezni magad. De ha még vizsgázol, vagy elhatároztad, hogy beiratkozol valamiféle fejlesztő táborba, akkor az is remek döntésnek bizonyul. Hiszen sikeres leszel, vagy nagyon jól érzed majd magad benne, és a későbbiekben nagy hasznát veheted. Ám a baráti kapcsolataidra ebben a hónapban ne nagyon építs, mert olyan dolgot várnak el tőled, amit nem tudsz teljesíteni. Sajnos ezt akkor, amikor megkértek rá, nem mondtad el így, aztán most nehéz helyzet elé kerülsz. A szerelemben egyre mélyebbek az érzéseid, a kapcsolatból összebútorozás lehet.

Oroszlán:
Június havi horoszkópCsodás lesz ez a hónap, boldognak érzed magad, ami nem csoda, hiszen sok öröm és újdonság kér helyet az életedben. A párkapcsolat teljesen megváltoztat, béke, nyugalom és szeretet jellemez benneteket, talán azért, mert olyan dolog történik, amelyről még korai beszélni, és amivel a környezeteteket meglephetitek. Baráti kapcsolataidban is rengeteg vidám esemény történik, talán még ünnepelni is fognak téged valamiért. A munkában szerencsés változások történnek; a lehetősége ugyan már korábban a levegőben lógott, de most kapsz igazi megerősítést. Ami aggaszt, hiába akarsz, nem tudsz hatást gyakorolni valakire vagy valamire.

Szűz:
Június havi horoszkópA munkában sikeres leszel. Ha nincs munkád, de szeretnél elhelyezkedni, lehetőséged nyílik erre, sőt akár válogathatsz is közöttük. A felettesed elismerését is kivívhatod, és az is megtörténhet, hogy új feladattal bíznak meg, aminek igazán örülni fogsz. Habár jobban szeretnél most talán lustálkodni, de ez nem ennek az ideje. Ha peres ügyed van, amiről te azt állítod, hogy csak egy kis tyúkper, akkor olyan mázlista vagy, hogy sikerül megállapodni, és neked ez egy fillér veszteségedbe sem fog kerülni. Viszont a hétköznapok során olyan meglepő dolgot tapasztalsz, hogy igazán nem is tudod, hova tenni az egészet. Fordulj egy olyan emberhez, aki okkult területeken járatos, mert vele meg tudod beszélni az élményeidet.

Mérleg:
Június havi horoszkópMicsoda hónap! Igazán felszabadultnak érezed magad, hiszen egy olyan személlyel nem kell találkoznod, legalább egy vagy két hétig, aki szívja a véredet, és aki miatt olyan helyzetekbe kerülsz, hogy megkérdőjelezed mindazt, amiben eddig biztos voltál. A szerelemben furcsa érzések rohannak meg, mert találkozhatsz a régivel, akivel furcsa körülmények között szakítottál, és aki miatt annyit szenvedtél. Ne reménykedj benne, hogy a kapcsolat újra kezdődhet, légy szilárd és magabiztos, ha egyszer már ezek a dolgok megtörténtek, és te újra beadod a derekad, akkor biztos lehetsz benne, hogy néhány hónap múlva ismét előfordulnak.

Skorpió:
Június havi horoszkópMég az is lehet, hogy az egészségeddel leszel elfoglalva, vagy ha nem a sajátoddal, akkor olyan személyével, aki közel áll hozzád, de semmi ok az aggodalomra, mert nincs komoly baj. Vagy ha probléma adódik, az igen könnyen orvosolható. Az ezotéria, az okkultizmus iránt is igen nagy érdeklődést mutatsz, ami jó, mert sokkal jobban megérthetsz helyzeteket, mint eddig. Baráti kapcsolataid akadoznak, talán azért, mert nem vagy teljesen őszinte, pedig korábban az voltál. És talán azért, mert elfogadtál olyan dolgot, amit nem kellett volna. A párkapcsolatodra a langyos állóvíz lesz a jellemző, míg a szerelmi életedre inkább az egyéjszakás kalandok.

Nyilas:
Június havi horoszkópMég a hónap első napjaiban iszonyatos tempót diktálsz magadnak a munkában, de minden menni fog, mint a karikacsapás. Aztán a hónap második felében minden változik, elengedheted magad és lazíthatsz. És közben már egész hónapban azon jár az eszed, hogyan is lehetne összehozni egy csapatot, akikkel akár sportolhatnál, vagy akikkel valamilyen közös tevékenységet űzhetnétek, és amelyben hiszed, és tudod, hogy óriási sikereket érhetnétek el. Pénzügyeid biztató képet mutatnak, ugyan lesznek kiadásaid, de bevételeid is. És előfordul, hogy onnan jön most a pénz, ahonnan nem is számítasz rá. A szerelemben továbbra sincs nagy szerencséd, ráadásul ebben a hónap közepén kifoghatsz valakit, akitől nehéz lesz megszabadulni.

Bak:
Június havi horoszkópA szerelem sötét verem, amibe te most beleesel. És úgy érzed, hogy megfogtad ezzel a személlyel az isten lábát. Előfordulhat, hogy a kapcsolatot egy ideig titokban kell tartani, különösen, ha egy olyan személytől csábítottad el, vagy csábult el a drága, akit jól ismersz, már-már barátinak is nevezhető közöttetek a viszony. Ám sajnos erről a kapcsolatról később ki fog derülni, hogy nem olyan, mint amilyennek gondoltad. Ha nyilvánosság előtt kell szerepelned, nagyon jól megy minden, és nemcsak örülni, hanem dicsekedni is fogsz a sikereiddel. Ez az időszak alkalmas arra, hogy a munkahelyeden vagy a suliban barátságokat köss, de arra is, hogy egy kellemetlen ügyet bravúrosan kimagyarázz.

Vízöntő:
Június havi horoszkópNagyon jót fog tenni neked, ha ebben a hónapban elmész nyaralni. Ugyanis tökéletesen fel tudsz töltődni, és ha ezt az állandó partnereddel teszed, akkor közelebb kerültök egymáshoz, és komoly elhatározásra juttok, ami még erősebbé teszi a kapcsolatotokat. Viszont a munkahelyeden furcsa dolgok történnek, és te is csak meglepetten állsz, amikor valakiről kiderül valami turpisság. És rájössz arra, hogy túlságosan naiv vagy, és nem jól ismered az embereket. Az otthonodban nyugalom honol, és ha új a kecód, akkor őrülten büszke vagy rá.

Halak:
Június havi horoszkópCsúcsformában vagy ebben a hónapban, hiszen annyi, de annyi jó dolog történik veled. Ráadásul ha ingatlannal kapcsolatos gondjaid voltak, akkor ezek most megoldódnak. A munkában is átütő sikerekre számíthatsz, igaz, hogy nem lesz annyi pénzed, mint amennyit dolgozol, de ne búslakodj, mert most az a fontos, hogy valahova betedd a lábad, megismerjenek, és meglátod, utána fogsz majd anyagilag aratni. A szerelemben a hónap közepi teljes holdfogyatkozás miatt előfordulhat, hogy éppen a munkád, vagy a suli során jössz össze valakivel. A kapcsolat megszakad, hogy majd újra kezdődhessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top