Ezo

Heti horoszkóp június 6-tól

A Jupiter és a Neptunusz pontos szextilje arra utal, hogy ezen a héten még az álmok is valóra válhatnak.

Heti horoszkóp június 6-tólKos:
Olyan emberekkel találkozol a héten, akikkel öröm lesz társalogni, akikre felnézel, mert valami olyat tudnak, amit te csodálsz. A szerelemben is szerencséd van, akár új, akár régi a kapcsolatod, boldognak és elégedettnek érzed magad. Ha vizsgázol, felvételizel, csúcsformában leszel, csak semmi izgalom. Anyagi ügyek miatt viszont bosszankodhatsz, pontosabban olyan hétköznapi apróságok, amelyek miatt vagy elkésel, vagy rossz helyre mész, amelyek időt, energiát és némi pénzt is rabolnak tőled.

Heti horoszkóp június 6-tólBika:
Rettenetesen várod már azt, amit a múlt héten valaki titokban mondott neked. Ezen a héten azonban már történik egy olyan esemény – csak figyelj! –, amely arra utal, hogy a változás, amit vársz, és amiről a múlt héten hallottál, rövidesen bekövetkezik. Ez neked anyagilag óriási előrelépést jelent, és az sem utolsó, hogy aki szemtelenül viselkedett veled, az kamatostul fogja visszakapni – na nem tőled! –, hanem a sorstól mindazt, amit ellened tett, és amit miatt talán hónapokig ki voltál borulva. A szerelmi életedben, ha lassan is, de végre pozitív változások indulnak el, de ezzel nem kell nyomban eldicsekedni.

Heti horoszkóp június 6-tólIkrek:
Ez a te heted, semmi kétség. Szellemileg nem lesz senki, aki felvehetné veled a versenyt. A héten nemcsak helyén lesz az eszed, hanem némi kis pofátlanság is társul mindehhez, ezért aztán nyugodtan vágj bele olyan dolgokba is, amelyekben korábban elutasítottak, vagy éppen leégetted magad miatta. Most sikert sikerre fogsz halmozni. És a szerelmi életben is változás történik, mert felbukkanhat valaki, aki egészen megnyerő, és nem is képzelted volna, hogy vannak még ilyenek pasik, akik olyan dolgokat vállalnak be, amely valóságos hőstettnek számít.

Heti horoszkóp június 6-tólRák:
Hát az a fene nagy boldogság, amely eddig jellemezte a szerelmi életedet, ezen a héten kis gellert kap, és előfordulhat, hogy éppen az exed lesz az, aki gondoskodik róla, hogy a szerelmi életedben, amelyről talán ódákat is tudnál írni, most nem működik olyan hevesen és szenvedélyesen, mint eddig. Ha buliztok, és ott lesz a régi kedvesed is, akkor pedig nagyobb csetepaté várható; ez a környezetetekben igen népszerűvé tesz benneteket, hiszen mindenki vevő egy kis ingyencirkuszra. Egy barát csalódást okoz, de nem ez lesz az első és az utolsó sem.

Heti horoszkóp június 6-tólOroszlán:
Kemény leszel, mint a vídia. Igen erősen és határozottan fogod elmondani a véleményed. Módszeres és alapos gondolkodás jellemez, nem fogsz elveszni a részletekben, mindenre kitérsz, és képes leszel arra, hogy átlásd az egész helyzetet, és össze is foglald a mondandód. Mindezt azért teszed, mert tudod, hogy most van erre szükség, ugyanis a dolgok nem folytatódhatnak a régi kerékvágásban. A szerelemben olyan boldog vagy, hogy talán fülig ér a szád, és ha még csemetéd is van, akkor ő teljesen az ujja köré csavar.

Heti horoszkóp június 6-tólSzűz:
Használd bátran ki még azt a kis időt, amit abban a helyzetben tölthetsz, amiben most vagy. Mindent, amihez hozzá tudsz jutni, azt bátran vedd el, mond ki a véleményedet is. Mert előfordulhat, hogy néhány hét vagy hónap után már nem lesz erre alkalmad. És ha nagyon biztosnak érzed a munkádat, nem árt, ha újat keresel, sőt elkezdesz már olyan kapcsolatokat építgetni, hogy amikor süllyed a hajó, akkor te gyorsan át tudj lépni egy másik jó helyre.

Heti horoszkóp június 6-tólMérleg:
Új jövő képe alakul ki benned, mert érzed, hogy változni fog az életed. Ne ragaszkodj az eddig megszokott dolgokhoz, hanem légy bátor. Semmi merevség, csak és kizárólag az alkalmazkodás lehet az, amivel előbbre juthatsz. A héten olyan kritika érhet, amely miatt egy barát vállán jól kisírhatod magad. Ha ő az ellenkező nemhez tartozik, jobb ha tudod, érzelmileg sokkal jobban kötődik hozzád, mint gondolod. Ha most utazol külföldre, akkor a lehető legjobban teszed, istenien fogod érezni magad. Ha vizsgázol, ne parázz, király leszel.

Heti horoszkóp június 6-tólSkorpió:
Rövidesen nagy változás várható a munkában, és amit annyira utáltál, vagy aki annyiszor megalázott, azzal nem kell már foglalkoznod, vagy egy levegőt szívnod. És ez olyan fantasztikus lehetőségeket tartogat a számodra, amelyet egykor talán kiejtettél a szádon, hogy milyen jó lenne, ha így lenne. És lám, az álom rövidesen valóra válik. A szerelemben az egyéjszakás kalandok jönnek be. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor viszonyotokat egy régi szerelmed – amiből esetleg nem alakult ki semmi, amolyan plátói rajongás volt inkább – próbálja megzavarni azzal, hogy keres.

Heti horoszkóp június 6-tólNyilas:
Nálatok a családban mindig történik valami. Ezen a héten is még mindig azon rágódsz, amit a múlt héten tudtál meg, így aztán jobbnál jobb ötletek pattannak ki, nemcsak a te, hanem mindazok fejéből, akiknek elmeséled a szitut. Persze nem kéne világgá kiáltani, hogy mi van a házatok táján, mert minden változni fog, és nem úgy, ahogy most gondolod. Egy baráti kapcsolatod tovább erősödik, és a párkapcsolatodban is a partnered azt teszi, amit mondasz. Csak ne vidd a héten túlzásba a sportolást, mert sérülés veszélye fennállhat.

Heti horoszkóp június 6-tólBak:
A héten nem kell paráznod, ha még vannak vizsgáid, vagy szeretnél elhelyezkedni, de eddig csak ígéretek hangzottak el, mert ezen a héten végre történik valami érdemleges. Talán még azt is megtudod, hogy hova kellene a te segítő kezed, vagy éppen az eszed, s ezzel kereshetnél nem is kevés pénzt, amiből valóra válthatod azt az álmodat, amelyet talán már tavasz óta dédelgetsz. A szerelemben van valaki, aki lenyűgöz, leginkább az esze és humora az, amire vevő vagy, de a külseje, valamint a szokásai kissé elgondolkodtatnak. Ne vacillálj, ha úgy adódik, ugorj fejest a kapcsolatba.

Heti horoszkóp június 6-tólVízöntő:
Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ahogy a pénz- és az ingatlannal kapcsolatos ügyek alakulnak. Vagy ha a családban történnek olyan változások, amelyek miatt eddig nem láttad pontosan, hogyan is fognak majd alakulni a dolgok. A héten a sors megmutatja neked, hogy a számodra legkedvezőbben. És a szerelemben is boldognak érezheted magad, mert ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed a héten olyan dolgokkal áll elő, amellyel nem akar mást, mint felfrissíteni a viszonyotokat, amely újra lángoló lehet.

Heti horoszkóp június 6-tólHalak:
Régi álmodat teljesítette a sors, amitől vannak, akik majd megpukkadnak. Nem baj, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Csak arra vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, mert támadások érhetnek, és azt se felejtsd el, hogy ami ma felér egy győzelemmel és diadalmassá tesz, az lehetséges, hogy éppen a küszöbön álló változásoknak köszönhetően holnap egyenlő lesz a bukással. Ezért csak óvatosan. Ismered a mondást: élni és élni hagyni! A szerelemben a megérzéseid a héten megcsalnak, ne hallgass rájuk.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top