Ezo

Angyalhoroszkóp június 8-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp június 8-tólKos – Gábriel arkangyal kérd a segítségét, ha le akarsz szokni valamiről, mert ezen a héten sikerülhet. Gábriel veled lesz, hogy ne ess túlzásokba, hogy ne vegyél semmit készpénznek, és ha a szerelemben csalódás ér, akkor azt könnyen fel tudd dolgozni, és hogy a munkában olyan eredményt érj el, ami miatt végre-valahára dicséretben részesítsenek.

Angyalhoroszkóp június 8-tólBika – Jofiel arkangyal megakadályoz abban, hogy érdekből tegyél meg valamit, és a saját hasznodra gondolj, amely per pillanat nagyon jól jön. De aztán később ebből konfliktusaid lehetnek, és talán a legjobb barátodat veszíted el. Ha párkapcsolatban élsz, Jofiel megakadályoz abban, hogy összevesszetek.

Angyalhoroszkóp június 8-tólIkrek – Chamule arkangyal minden léptedet kíséri ezen a héten, és boldog lehetsz, mert a dolgaid nagyon jól alakulnak. Különösen ha a családdal, a hozzátartozókkal kapcsolatban voltak aggodalmaid, akkor minden jóra fordul, és te majd kicsattansz a boldogságtól.

Angyalhoroszkóp június 8-tólRák – Muriel arkangyalt kérd, hogy a szerelemben ne érjen csalódás, ha ez elkerülhetetlen, mert annyira szerettél, és azt hitted, hogy ő álmaid hercege/hercegnője, akkor lépj tovább. És gondolj arra, hogy ez is egy tanulsággal több. Kérd tőle, hogy a pénzt, ami jár neked, végre megkapd.

Angyalhoroszkóp június 8-tólOroszlán – Mihály arkangyalt nem is kell kérned, mert ott lesz melletted, és belevágsz egy olyan dologba vagy olyan üzletbe, munkába, ami miatt kétségeid voltak. De most olyan jelet küld neked, hogy egészen egyértelmű, nem tehetsz mást, mint fejest ugorsz az egészbe.

Angyalhoroszkóp június 8-tólSzűz – Raziel arkangyal, a lélekvezetőd ott van melletted, és az ő sugalmazásának köszönheted, hogy lesz pénzed, és a munkában is csúcsformában leszel. Viszont muszáj lesz a segítségét kérned, ha vizsgázol vagy utazol, mert peches leszel, ha olyan kísértésnek leszel kitéve, aminek nem szabad engedned, különben borulhat a párkapcsolatod.

Angyalhoroszkóp június 8-tólMérleg – Haniel arkangyalt kell hívnod, hogy a könnyeidet letörölje egy olyan szerelmi kapcsolat miatt, amelyben te mindent adtál, és ő kihasznált téged. És miután szakítottatok, nem tudsz másra gondolni, csak rá, különösen, hogy még a szakítás után is pimaszul viselkedik veled, amit tapasztalhatsz valamelyik közösségi portálon.

Angyalhoroszkóp június 8-tólSkorpió – Rafael arkangyalt hívd, mert szükséged lesz rá, hogy a partnered, akinek nincs valami jó kedve, és nincs jó passzban, nyíljon meg előtted, és tárja végre fel, hogy mi bántja. Ha nincs partnered, akkor egy régi szerelmeddel találkozhatsz, és minden esély megvan arra, hogy újrakezd vele. Rafael segít, hogy józan maradj, és most te diktáld a feltételeket.

Angyalhoroszkóp június 8-tólNyilas – Zadkiel arkangyal vigyáz rád, még akkor is, ha csetepaté alakul ki az otthonodban, és természetesen ki másnak lesz igaza, mint neked. Megfordul a fejedben, hogy kinőtted már ezt a kapcsolatot, amiben élsz. Ha így van, akkor Zadkielt kérd, hozzon össze azzal, akiről álmodsz, akire vágysz.

Angyalhoroszkóp június 8-tólBak – Cassiel arkangyal megóv attól, hogy belemenj egy olyan szerelmi kapcsolatba, ami megalázó lehet, és amelyben kihasználhatnak. Ez ugyan nálad általában elképzelhetetlen, de most olyan helyzet alakul ki, amikor sajnos ez valóra válhat. Kérd Cassielt, hogy olyan nyári munkát találj, amiből a későbbiekben is profitálhatsz.

Angyalhoroszkóp június 8-tólVízöntő – Uriel arkangyal megóv a ballépésektől és attól, hogy amikor találkozol valakivel, akinek nagyon akarsz imponálni, akkor elkezd a szokásos vakítást, amiből sok jó dolog eddig még soha nem sült ki. Hívd őt, ha meglátsz valamit, ami nagyon tetszik, de nem tudod eldönteni, hogy megvedd vagy sem. Ő olyan jelet küld, ami egyértelmű lesz, és dönteni tudsz.

Angyalhoroszkóp június 8-tólHalak – Asariel arkangyalod mindenben a segítségedre lesz, hogy az álmaid valóra váljanak. És ez igaz is, mert imádni fognak, népszerűbb leszel, mint valaha, és rajongótáborod olyan széles lesz, hogy ember legyen a talpán, aki képes lesz utánozni. És Asarielnek mondj köszönetet, amikor valami különpénz üti a markod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top