Ezo

Hétvégi horoszkóp június 17-től

A hétvége a nyugalom, a család és a pihenés jegyében zajlik, hiszen a csillagok most ezeket a hagyományos kikapcsolódási formákat támogatják. A Bikák ezt álmodozva élik meg, a Rákok a testvérükkel pihennek, a Szüzek állatok közelségére vágynak, a Halak pedig ismét az ezotériával foglalkoznak.

KOS
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlA hét végére kicsit talán magányos harcosnak érzed magad. Amazonnak, vagy trák harcosnak, aki egyedül küzd a nemes és jó ügyért. Sőt, mi több! A jó ügyekért, mert kapásból legalább három olyan dolgot tudnál mondani, ami – érzésed szerint – csak neked fontos. A hétvégén is csak akkor oldódik benned ez az elkülönültség érzés, ha belátod, hogy a világ nem osztható fel két részre: az „én és ti” nézőpont helyett át kéne adnod magad a „mi” érzésének! Ha sikerül feloldódnod a „mindenki egy” érzésében, szombaton kellemes nyári flörtök  várnak rád. Vigyázat, ez nemcsak az egyedülálló Kosokra lesz igaz! Vasárnap pedig a sportolásban jeleskedsz: most érdemes elindulnod bármilyen vizes vagy labdás sportversenyen, mert jó helyezést érhetsz el!
Hétvégi strand tipp: Még akkor is használj erős fényvédőt, ha felhős az ég vagy barna a bőröd, mivel most könnyebben leéghetsz!

BIKA
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlÁlmodozós, álmatag és álmoskás lesz a Bikák hétvégéje. Kicsit energiaszegénynek és enerváltnak érezheted magad ezekben a napokban. Erről több bolygó együttes hatása tehet, az asztrológiai üzenet pedig egyértelmű: vegyél vissza a túlzásba vitt rohanásból, a mesterségesen felpörgetett életmódból. Jól tennéd, ha szombaton és vasárnap kihagynád a kávét és inkább egy kis friss levegővel, nagy úszással vagy meditációval élénkítenéd magadat! Szombaton házimunkával „gyötröd” magad, pedig nem haladsz vele olyan hatékonyan, mint máskor. A megoldás az, ha bevonod a család apraját és nagyját, segítsenek ők is! Vasárnap remekül megy a sütés-főzés, most próbálj ki ismeretlen recepteket!
Hétvégi strand tipp: Szombaton és vasárnap is a kisebb strandokon érzed jól magad, de a legjobb ezen a hétvégén számodra egy felfújható medence lenne a kertedben vagy a teraszon!

IKREK
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlTalán úgy érzed, kimaradsz valamiből a hétvégén. Mintha előjönne belőled az örök elégedetlenkedő, akinek semmi sem elég jó és akinek mindig több, szebb, nagyobb kell mindenből. Szombaton kissé kótyagos leszel délelőtt, délutánra viszont már teljes erőbedobással szervezed a pároddal és a gyerekekkel közös programokat. A te célod az, hogy mindenki jól érezze magát, de közben ne felejtsd el, hogy ők nem mindig arra vágynak, mint te! A vasárnap a nyugalom jegyében telik, kertészkedsz, szöszmötölsz, olvasgatsz – legalábbis, ha hagynak. Ez a nap ugyanis „a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz”. Fűnyírózó szomszéd, a falat most fúró mesteremberek és ricsajozó gyerekek keltenek zajokat körülötted.
Hétvégi strand tipp: Csendes strandot válassz, amennyire csak lehetséges. A hekkel és a főtt kukoricával is legyél óvatos, nehogy elcsapd a hasadat!

RÁK
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlHelló hétvége, helló nyár, helló tesó! A Rákokat a bolygók egész hétvégén testvérek és unokatestvérek boldog és zajos gyűrűjében mutatják, de azért azon sem szabad meglepődnöd, ha rég nem látott osztálytársaid kerülnek elő a semmiből. Szombaton elsősorban az előbb elsorolt személyek szerelmi élete, magánügyeinek kibeszélése és megbeszélése lesz a legfőbb tevékenységed. Persze lehet, hogy a sokadik sztori meghallgatása után egy kissé már unatkozni fogsz, ezért azt javaslom este ne egy szappanoperát akarj megnézni a tévében, mert úgy fogod érezni, hogy a napod folytatódik… Vasárnap internetes és e-mailes ügyek kötik le a figyelmedet, talán a blogoddal foglalkozol vagy új internetes naplót indítasz? Esetleg komment háborúba keveredsz.
Hétvégi strand tipp: Idézd fel a gyermekkori strandélményeidet: vattacukor, kakaós palacsinta, hinta, homokvárépítés – próbálj ki mindent, amit akkor szerettél!

OROSZLÁN
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlHa egy szóval kellene jellemeznem az oroszlánok hétvégéjét, azt mondanám: nyújtózkodás. Olyan lesz ugyanis ez a két nap, mint egy jóleső, pihentető alvás után az erőt gyűjtő nyújtózkodás. S hogy milyen álomból ébredsz? Ahogy a pénteki csillagállásokra tekintek, azt kell, hogy mondjam: szép álomból, méghozzá pozitív meglepetésekkel teli álomból. Szombaton még a pénteki mosolyok és huncut nevetés bujkálnak az arcodon. Ezen a napon elkezdődhet egy párkapcsolat vagy magasabb szintre léphet a már meglévő. Eljegyzés, esküvő, vagy csak egy kettesben töltött délután – így vagy úgy, de a szombat a szerelem napja. Vasárnap pedig irány a napozás, hiszen a napsugarak most új erővel töltenek fel!
Hétvégi strand tipp: Pakolj figyelmesen, nehogy szeleburdiságodban otthon felejts valamit. A kihagyásra esélyes tárgyak listája: A párod újságja, a gyerek cumija és a napszemüveged.

SZŰZ

Hétvégi horoszkóp június 17-tőlJó hírekkel kezdődik a hétvége. Persze ezeket éppúgy megkaphatod pénteken, mint szombat reggel a lényeg, hogy szombatra már túl leszel a hangulatot megalapozó információkon. Mivel mostanában túlhajtod magad a munkahelyeden (vagy legalábbis többet dolgozol, mint amennyit kellene) jó lenne még pénteken megfogadnod, hogy a hétvégén tényleg lazítasz. A szombat az aktív pihenésé: anélkül, hogy tippeket adnék, azt javaslom, hogy mindenképp mozogj, amennyit csak tudsz! Ehhez nem kell elmenned otthonról, a ház körül is találsz megfelelő elfoglaltságokat. Vasárnap az állatok nyugtatnak meg és kapcsolnak ki: igyekezz minél több kutyát és macskát megsimogatni. Persze a legjobb, ha van saját simogatni való kedvenced.
Hétvégi strand tipp: Sellőlánynak érzed magad a strandon, ha új bikinit villantasz a medenceparton. A hétvége pont alkalmas egy bikinivásárlásra!

MÉRLEG
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlA mérlegek hétvégéje a gondolkodás jegyében telik. Vigyázz, mert ha túlagyalod a pénteki problémáidat, könnyen a fejedre nőhetnek. Egyszerűen el kellene engedned az egész heti eseményeket és egy nagy levegővel belevetned magadat a hétvégébe! Szombaton anyukád és apukád lesznek a napod főszereplői. Mellettük jellemző még ere a napra, hogy egy jármű okoz neked bosszúságot, ezért ha utaznál, még pénteken érdemes mindent leellenőrizned, hogy rendben legyen! A vasárnapod a sikeres kommunikáció jegyében zajlik, ma szinte bárkivel megérteted magad, még külföldön is. Sőt, most érdemes óvatosan szóba hoznod azokat a témákat amiket egész héten nem tudtál megbeszélni a pároddal!
Hétvégi strand tipp: Az úszás most nemcsak felfrissít, de meg is szépít. Ha nem tudsz úszni egy aquafitnesz órán használhatod ki a víz gyógyító-szépítő erejét!

SKORPIÓ
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlHa már végigdolgoztad a hetet megérdemelsz egy kis pihenést! Úgy, ahogy neked jó. Ezt azért tartom fontosnak leszögezni, mert a csillagok szerint a környezetedben mindenkinek lesz egy remek ötlete arra, hogy hogyan kellene kikapcsolódnod. Mindenesetre mielőtt fölösleges veszekedésekbe mennél bele, szépen köszönd meg a javaslatokat és óvatosan jelezd, hogy ez mégiscsak a te hétvégéd. Épp azért, hogy ne álljak be az ötletemberek sorába most nem adok javaslatot, hogy mit csinálj, inkább csak sorolom, hogy kik és mik lesznek fontosak neked szombaton és vasárnap: a párod, az édesanyád, a főnököd (?!), a kiskutyád, a mosogatás, a titkok kiderítése, az eredmények elismerése, a vonatozás vagy az autózás, illetve a biciklizés.
Hétvégi strand tipp: Ne felejtsd el, hogy napozás közben fontosabb a megfelelő vízutánpótlás, mint máskor! Ne próbáld kávéval vagy alkohollal oltani a szomjadat.

NYILAS
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlPénteken rengeteg új élmény, új benyomás ér és egy titokra is fény derült, így a szombatod kellemes, örömteli várakozásban telik. Tudni illik, arra vársz, hogy mi fog történni veled még! Ez a hétvége azonban nem a váratlan és meglepő fordulatokkal, sokkal inkább a csendes nyugalommal írja majd be magát a naptáradba. Épp ezért ne akarj túl sok mindent tenni és túl sok mindent teljesíteni. Egyszerűen csak hagyd csordogálni az eseményeket. Szombaton madarat lehetne veled fogatni, annyira jókedvű leszel. Ez a nap alkalmas arra is, hogy meglátogass egy jósnőt vagy egy asztrológust. A Vasárnap pedig az egyszerűség jegyében telik: egyszerű ételek és egyszerű programok tesznek téged boldoggá a hétvége második napján.
Hétvégi strand tipp: Ne menj túlzottan hangos és hivalkodó aquaparkokba, a legközelebbi uszodában vagy tóparton most jobban érzed magad. Ez utóbbi esetben ne felejtsd otthon a piknikkosaradat!

BAK
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlÁllj a tükör elé, nézz bele és mosolyogj magadra! A hétvégén az önértékeléseddel és az önbizalmaddal kell majd dolgoznod, amire a legjobb módszer, ha a tükörképednek sorolod el azokat a pozitív tulajdonságokat, amiket szeretsz magadban! Szombaton valaki olyan igazságokat mond el neked, amelyeket nem szívesen hallasz és amelyeket eddig szerettél volna a szőnyeg alá seperni. Ne félj szembesülni ezekkel a tényekkel, és bocsáss meg annak akinek kell. A vasárnap kevésbé lesz konfliktusos, de akkor is felszínre kerülhet egy-két eddig elrejtett titok a családi vacsoránál. Ha nagy bejelentésre készülsz, azt inkább halaszd el, ha pedig vigasztalnod kell valakit, azt szívből tedd!
Hétvégi strand tipp: A legjobb napozóágyra vágysz ha egész nap a strandon vagy, de lehet, hogy azt most egy másik család szerzi meg. Türelem, délutánra neked is lesz ugyanolyan jó helyed!

VÍZÖNTŐ
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlMostanában több szükséged van a pozitív megerősítésre, mint máskor, épp ezért szögezzük le, hogy ez a hétvége jó lesz és nyugodt. A szombat az önépítés jegyében telik: tanfolyamokon, önismereti tréningeken vagy őszinte, problémafeltáró baráti beszélgetéseken veszel részt. Ha nem tudsz ilyen eseményről, akkor sem kell aggódnod, a csillagok utadba teszik azt az embert, aki őszinte és nagy elbeszélgetésre hív. Emellett gyerekeiddel töltöd a hétvége első napját, még az is lehet, hogy egy kis vidámparkozás lesz a program. Ez esetben bátran ülj fel a hullámvasútra! Vasárnap pedig a nőiséged kiteljesítésén a sor: otthoni szépítkezés, szőrtelenítés, bőrradírozás és hidratálás szerepel a teendők között. Van is miért szépítkezned, hiszen sok Vízöntőnek lesz randija vagy flörtje vasárnap!
Hétvégi strand tipp: Akár meg is nyerheted a strand szépe választást, ha indulsz rajta. Ha nincs párod, most a strandon flörtölhetsz, ha pedig van… nos akkor is lesz aki veled szemezne.

HALAK
Hétvégi horoszkóp június 17-tőlSokféle programterv van a fejedben pénteken arról, hogy milyen legyen a szombat. Egy kis munkát is hozol a hétvégére és van benned némi aggodalom is a pénzügyeiddel kapcsolatban. Pedig ezen a hétvégén elengedhetnéd ezeket a görcsöket, mert váratlan helyről kaphatsz pénzt vagy anyagi segítséget. Ami pedig a munkát illeti, az szombaton még belefér, de a vasárnap legyen a családé és régi-új legkedvesebb tevékenységedé, az ezotériáé! Szombaton otthon ülős lesz a hangulatod, erre készülj fel akkor, amikor programot szervezel, vasárnap azonban sok Halak kel útra. A hétvége utolsó napján egyébként egy váratlan felismerés és egy pozitív fordulat is vár rád, egy barátnőd pedig szokatlan történetet mesél el neked.
Hétvégi strand tipp: A vízben feltöltődhetsz energiával, ezért még akkor is menj pancsolni, ha nincs hozzá nagy kedved. Ha valaki véletlenül neked úszik a vízben, mosolyogj rá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top