Ezo

Nagy nyaraláshoroszkóp

Hova menjen nyaralni a Vízöntő? Hol érzi jól magát a Bak? Hol kapcsolódhat ki a Bika? A Kosok csak a tengerparton érzik jól magukat? Nagy nyaralási horoszkópunkból nemcsak az derül ki, melyik jegy szülötteinek hol érdemes nyaralniuk az idén, de az is, hogyan élhetik túl a munkával töltött nyári napokat.

KOS
Nagy nyaraláshoroszkópA szerelemről és a szépségről fog szólni a Kosok nyara. Ha nyaralóhelyet kell választanod, az idén azokat az úti célokat részesíted előnyben, ahol sokan vannak. Valahogy most nem zavar annyira a zsúfolt Balaton-part, sem a teljesen megtelt adriai strandok. Ha csak lehet, a barátaiddal egy helyre menj nyaralni, mivel a pihenés közben erősödni fog benned a társas kapcsolatok igénye. Emiatt az egész nyaralást végigbeszélgeted, és most még a koldusoknak is szívesebben adsz.
Ha munkával töltöd a nyarat, számíthatsz rá, hogy te kapod a legnagyobb odafigyelést igénylő feladatokat. Ez azt jelzi, hogy főnökeid megbíznak benned, és elismerik szaktudásodat. Az idén egyébként is sokkal több elismerésre számíthatsz a nyári hónapokban.

BIKA
Nagy nyaraláshoroszkópMagadhoz képest nagy lendülettel és nagy tervekkel veted bele magad a nyárba. Talán már évek óta nem akartál annyira utazni, mint ezen a nyáron. Szerencsére a csillagok is megtámogatják utazási terveidet: olyan országokba is eljuthatsz most, amelyekről csak titkon álmodtál eddig. Érdemes az utazás mellett a nyelvtanulásra is időt szánnod a nyári hónapokban, mert különösen fogékony leszel az idegen nyelvekre, a kiejtésed pedig sokat javulhat júliusban.
Ha munkával töltöd a nyarat, elképzelhető, hogy előadásokat vagy prezentációkat kell majd tartanod a kollégáidnak. Szerencsére most a szereplés is jobban megy, mint máskor. Ha meg akarod valamiről győzni a főnöködet, ne levelet írj neki, hanem kérj személyes beszélgetést!

IKREK
Nagy nyaraláshoroszkópMivel tudom, hogy nagyon szeretnéd tudni, hova érdemes az idén nyaralni utaznod, elárulom: a nyár elején a gasztronómiailag érdekes úti célokra fogsz vágyni, a végén viszont a napsütéses órák száma alapján választasz szívesebben. Ez a nyár a családról szól, ezért mindenképp oda menjetek nyaralni, ahol együtt lehet a család apraja-nagyja. Azért néhány napot lophatsz magadnak kettesben a pároddal – főleg az augusztus lesz erre alkalmas.
Ha munkával töltöd a nyarat, akkor kellemes meglepetések érhetnek az irodában. Főleg azok az Ikrek számíthatnak jelentős javulásra, akik már egy ideje nyűgnek érzik a feladataikat, és nem is értik, hogyan kerültek erre a munkahelyre. Ők most értékes megbízásokat kaphatnak, de csak ha kimaradnak a munkahelyi intrikákból!

RÁK
Nagy nyaraláshoroszkópVáltozatos nyaruk lesz a Rákoknak, akikben legalább két nyaralási szempont hadakozik egymással: egyfelől szeretnének eleget tenni az ideális családi nyaralásról alkotott elképzeléseiknek, másfelől kicsit szeretnének elvonulni a hétköznapoktól. Ebben csak az a nehéz, hogy amíg viszed magaddal a családot, addig úgy érzed, a nyaralás is csak egy hétköznap. Amit emiatt mindenképp ki kell hagynod, az a kempingezés. Olyan nyaralóhelyet válasszatok, ahol nem neked kell a reggelit elkészítened!
Ha munkával töltöd a nyarat, tanulj meg itthon nyaralni. Sok Rák fog azzal szembesülni az idén, hogy meg kell tanulnia magára is időt szakítani a hétköznapokban is. Szaladj az események elébe, és iratkozz be egy jógaterembe, vagy vegyél egy uszodabérletet. A lényeg, hogy adj magadnak legalább egy órát, ami csak a tiéd!

OROSZLÁN
Nagy nyaraláshoroszkópNyáron vagy igazán elemedben, és nemcsak azért, mert ekkor van a születésnapod, de azért is, mert ilyenkor a napsugarak feltöltenek energiával. Olyan helyre menj nyaralni, ahol szinte egész nap fekhetsz a tengerparton. A vízi sportokkal most legyél óvatos, hiszen ezekben nem tudod hozni az önmagad által elvárt eredményeket. Nem is csoda, hiszen ha a teljesítménykényszer hajt, amikor versenybe szállsz, mindent könnyebben elrontasz. Ahelyett, hogy győzni akarjál, akarj inkább játszani!
Ha munkával töltöd a nyarat, te leszel az évszak dolgozója. No persze csak akkor, ha megkeresed a munkában azokat az apró mozzanatokat, amelyek szórakoztatnak. Ezek nélkül üres versengésbe csaphatnak át az értekezletek, és hajlamos leszel egész nap a tengerpartra vágyni.

SZŰZ

Nagy nyaraláshoroszkópAz idei nyaralásod helyszíne legyen valami más, valami szokatlan, valami nem túl turistacsalogató. Ez a nyár egyébként is a szokatlan események jegyében telik. Lehet, hogy veszel egy biciklit, vagy görkorin rovod az utcákat, esetleg hatalmas túrákat teszel. Mindenesetre most csak az újdonságok tudnak szórakoztatni, és persze az, ha messze elkerülnek a munkahelyi intrikák. Éppen ezért bárhol is nyaralsz, mindenképp kapcsold ki a telefonodat, különben utolérnek a feladatok!
Ha munkával töltöd a nyarat, akkor Sztahanov is megirigyelné a nyári teljesítményedet. Talán a szabadságon lévő kollégáidat is neked kell helyettesítened? Talán annyira élvezed a munkát, hogy túlvállalod magad, mindenesetre el kéne gondolkodnod azon, hogy csökkentened kellene a vállalásaidat!

MÉRLEG
Nagy nyaraláshoroszkópAnnyit dolgoztál az elmúlt hónapokban, hogy most már igazán megérdemelsz egy kis lazítást! Ezt azért kell leszögeznünk, mert a nyár elején elgondolkodhatsz azon, hogy a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban kéne megúsznod a nyaralás témakörét. A nyár végére azonban rájössz, hogy érdemes még a nyaralás után egy last minute utószezonos utat lekötnöd, ráadásul ebben a csillagok is támogatni fognak, és olyan ajánlatokhoz vezetnek el, amelyek bőven beleférnek a költségvetésedbe!
Ha munkával töltöd a nyarat, akkor is érdemes egy őszi last minute útban gondolkodnod, de érdemes a hétvégéidet is kirándulással töltened. A munkahelyeden a nyári hónapokat most a karrierépítésre használhatod: ha előléptetésre vársz, azt augusztusban vagy szeptemberben megkaphatod.

SKORPIÓ
Nagy nyaraláshoroszkópSzerencsére már régóta motoszkál benned a gondolat, hogy hova kéne menned nyaralni. Az idei nyár kiválóan alkalmas lesz arra, hogy megvalósítsd egy gyerekkori álmodat. Tudod, hol szerettél volna nyaralni gyerekkorodban? Ha igen, nézd meg gyorsan, milyen utazási iroda vinne el oda! Ez az időszak egyébkén is a kimaradt élmények bepótolásáról szól a Skorpiók életében, ezért semmilyen bulimeghívásra, hétvégi utazásra vagy kerti partira se mondj nemet!
Ha munkával töltöd a nyarat, akkor az eddigi elmaradásaid pótlására adnak lehetőséget a csillagok. Amíg a kollégák szabadságra járnak, vagy csak pihegnek a kánikulában, te könnyedén pótolod a lemaradásaidat és teljesíted a nyári feladatokat!

NYILAS
Nagy nyaraláshoroszkópKedved lenne felnőtt táborokban és kurzusokon tölteni a nyaradat. Úgy érzed, eljött az ideje, hogy elvégezz valamilyen régóta halogatott tanfolyamot vagy letegyél egy nyelvvizsgát. Igazad van, a nyáron a csillagok segítenek abban, hogy tudást gyűjts, de ez nem ok arra, hogy kihagyd a nyaralást! Ragaszkodj a jól bevált családi recepthez és oda menjetek, ahova minden évben. Az újítást hagyd meg jövőre!
Ha munkával töltöd a nyarat, a kollégák gyakran kérnek majd tőled tanácsot. Akár munkaügyben, akár magánügyben szorulnak a segítségedre, add meg nekik, amit kérnek. Ezáltal nemcsak ők kerülhetnek el nehéz pillanatokat, de te is jó pontokat gyűjtesz a karmádnak!

BAK
Nagy nyaraláshoroszkópSzellemek járta várkastélyok, misztikus helyek és vadregényes tájak… Ilyesmikre vágysz az idén nyáron. Most úgy kéne nyaralóhelyet választanod, hogy megismered a hely legendáját, mitológiáját. A legjobb, ha kellő mennyiségű múzeumlátogatást és más kulturális élményt is betervezel, mert finoman fogalmazva nem a te műfajod lesz a tengerparton heverészés. Annál még a sportolást, a kertészkedést és a munkát is jobban élvezed idén nyáron.
Ha munkával töltöd a nyarat, szinte észre sem fogod venni, hogy kint süt a Nap. Most ugyanis remekül el tudsz merülni a feladataidban, és még élvezed is, ahogyan megoldod azokat. Ha főnök vagy, akkor a legfontosabb, legnehezebb projekteket mindenképp tartsd a saját kezedben, ha pedig beosztottként szeretnél bizonyítani, akkor bátran bevállalhatod a legnehezebb munkát is.

VÍZÖNTŐ
Nagy nyaraláshoroszkópSportolni vágynak nyáron a Vízöntők. Jó, nem mondom, biztosan van olyan közületek, aki csak a tengerparti séta című mozgásformát fogja gyakorolni, de a Vízöntők többsége ennél jóval több sportot bevállal. Érdemes mindenféle extrém vízi sportokat kipróbálnod. Egyébként is a szabadban érzed majd jól magad, ezért ha itthon is töltöd a nyarat, akkor is menj ki a kertbe, vagy sétálj a napsütésben. A legjobb az lenne, ha biciklivel járnál autó helyett!
Ha munkával töltöd a nyarat, akkor bizony elég nagy erőfeszítésedbe fog telni, hogy a papírmunkára koncentrálj. Ehelyett inkább olyan feladatokat kérj, amiket álmodozás közben, automatikusan is el tudsz végezni. A munkanapok végén pedig olvasgatással kapcsolódj ki a hajtásból!

HALAK
Nagy nyaraláshoroszkópTalán még nem tudod, miből jön össze a vakációd, és a nyár elején pénzügyi gondokra hivatkozva ki is hagynád az egészet. Ne legyél ennyire negatív! A nyár közepén egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Talán egy olcsó utat találsz, talán egy váratlan pénzösszeg segít, talán csak rájössz, máshogyan is spórolhatsz, nemcsak a nyaralás kihagyásával. Mindenesetre a nyár második felét – Halakhoz méltóan – vízben vagy vízparton töltheted!
Ha munkával töltöd a nyarat, érdemes lenne tengerparti képekkel körbevenned magadat a munkahelyeden. Ezek mellé írd fel, hogy mi mindent szeretnél elérni a munkában, mert a teremtő erőd megnövekszik a nyár közepén, és akkor minden előre rögzített munkahelyi célkitűzésedet teljesítheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top