Ezo

Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégén

A Bikák feledékenyek lesznek, az Oroszlánok családi körben érzik jól magukat, a Skorpiók megtanulnak nemet mondani, a Vízöntők nosztalgiáznak. Hétvégi horoszkópunkból az is kiderül, milyen veszteségekre és nyereségekre készülhetünk föl a következő napokban.

KOS
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénA tesód szombaton átugrik hozzád, és ott is ragad. Közben a szomszéd félóránként átcsönget valamiért, és a közelben valaki felváltva tart fűnyíró- és fúrógépkoncertet. Ha pedig mindez nem lenne elég, a párod is ezt a hétvégét szemeli ki ahhoz, hogy a „fejeden ugráljon”, a szüleid pedig úgy érzik, hogy eljött a nagy megbeszélések ideje. Tulajdonképpen ha a francia filmgyártásban dolgoznál forgatókönyvíróként, akkor örülnél is ennek a felfordulásnak, így azonban, hogy egy nyugodt hétvégére vágyó Kos vagy, inkább idegesít az események alakulása.
A hétvége vesztesége: Kevesebb leszel egy illúzióval.
A hétvége nyeresége:  Rengeteget fejlesztheted az önuralmadat.

BIKA
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénSzombat reggel azzal a bizonytalan tudattal ébredsz, hogy elfelejtettél valami nagyon fontosat. Hogy mit is? Hát ugye ha most megmondom, akkor máris nem felejted el. Na jó, annyit segítek, hogy a kedvenc hétvégi elfoglaltságodhoz kell még valamit beszerezned. Emellett ne felejtsd el feladni a lottódat – ezen a hétvégén még nyerhetsz is egy keveset. Ha még tart a vizsgaidőszakod, vasárnap kétszer annyit tudsz bemagolni, mint más napokon – ezt vedd figyelembe. Egyébként pedig a vasárnapot töltsd családi körben, és bátran vedd ki a részed az ebédfőzésből!
A hétvége vesztesége: Tönkremehet egy bútor, vagy eltörhet egy nipp.
A hétvége nyeresége: Vasárnap jobban fog az agyad, és tiszta gondolataid támadnak minden ügyedben!

IKREK
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénEz a hétvége a karmikus találkozások jegyében zajlik. Csak úgy rajzanak körülötted a lehetséges lélektársak, ide értve a már meglévő párkapcsolatodat és néhány új jelöltet is. Ha a pároddal boldog a kapcsolatotok, akkor nincs semmi vész, ha azonban már csak a megszokás tart össze benneteket, akkor most könnyen elcsábulhat valamelyikőtök. Ha még a kapcsolat elején jártok, nem lesz baj – ez esetben a vasárnap estét mindenképp töltsétek együtt egy romantikus randevún. Ha pedig egyedül vagy, akkor most becsöngethet hozzád a nagy szerelem. Ráadásul a csöngetést majdnem szó szerint kell értened.
A hétvége vesztesége: Véget érhet egy barátságod.
A hétvége nyeresége: Elkezdődhet egy új (munka)kapcsolat.

RÁK
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénBoldog születésnapot, kedves Rákok! Jól teszitek, ha ezen a hétvégén ünneplitek a születésnapotokat, a bolygók ugyanis fergeteges bulit jeleznek nektek. Azért annyira ne legyen fergeteg a parti, hogy meggondolatlanságot csináltok, ugyanis a csillagok szerint azok a Rákok, akik gyermekre vágynak, könnyen teherbe eshetnek ezen a hétvégén. És talán azok is, akik csak meggondolatlanok. Egyébként szombat este sokkal nagyobb lesz a kisugárzásod, mint gondolod, ezért az ellenkező nem képviselői nagy örömmel rajzanak körbe. A vasárnap a pihenésé és a regenerálódásé. Jól fog jönni egy bőrradír és egy hidratáló maszk!
A hétvége vesztesége: Ha nem vigyázol, búcsút mondhatsz a diétádnak.
A hétvége nyeresége: Sokkal kevesebb pénzt fogsz költeni, mint tervezted.

OROSZLÁN
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénCsaládi körben töltöd a hétvégét? Helyes. Most ugyanis a családodból nyerheted a legtöbb jó impulzust. Ihlettel, új ötletekkel és energiával töltenek fel. Igaz, ha túltöltekezel, egy idő után előjöhetnek a kellemetlen családi pletykák is, ezt mindenképp előzd meg azzal, hogy ügyesen irányítod a beszélgetéseket. Ha építkezel (vagy építkezést tervezel), a szombat alkalmas a munkálatok megtervezésére, de a konkrét megvalósítással várjatok még pár napot. A vasárnap pedig az extrém ötletek és extrém kalandok jegyében telik.
A hétvége vesztesége: Ha nem vigyázol, könnyen leéghet a bőröd!
A hétvége nyeresége: Tanulsz valami nagyon hasznosat, amit már a jövő héten kipróbálhatsz a  gyakorlatban.

SZŰZ
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénFalra mászol a hétvégén, átvitt és szó szerinti értelemben is. Átvitt értelemben azért, mert az időjárás változása elkeserít. Arra vágysz, hogy egy igazi nyaralós, nyári hétvégét tölthess a vízparton, de ehhez nem lesz a legalkalmasabb az idő. Szó szerint pedig azért, mert úgy döntesz, mindenképpen valamilyen új impulzusra, újfajta programra van szükséged. A falmászás ideális lehet, csakúgy, mint a bikram jóga. Szombaton a fergeteges bulik helyett inkább beszélgetésre vágysz, vasárnap pedig spirituális élményeket keresel. Érdemes lenne ezotériáról olvasnod ezen a napon.
A hétvége vesztesége: Vigyázz, nehogy elhagyd a jegyzeteidet vagy a naptáradat!
A hétvége nyeresége: Pénzt találhatsz az utcán vagy otthon, ott, ahol nem is számítasz rá!

MÉRLEG
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénKikapcsolódásra vágysz. Nincs ebben sem furcsa, a héten kihajtottad magad. Szombaton még pörögni fogsz, de estére lenyugodnak a kedélyek és még egy váratlan program is várhat rád, ahol talán valaki olyannal találkozol, aki meghatározhatja az egész nyaradat. Elképzelhető, hogy külföldi lesz az illető, ezért figyelj és járj nyitott szemmel. Vasárnap szerelmes hangulatban leszel és alig várod, hogy visszatérjen a hőség.
A hétvége vesztesége:
A kimerültség miatt ingerültebb leszel, és sokakat megbánthatsz.
A hétvége nyeresége: Megtalálhatsz valakit, akit már régóta keresel.

SKORPIÓ
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénSokan, sok mindenért tartoznak neked hálával és köszönettel. Valaki azt akarja meghálálni hétvégén, hogy tanítottad, más azt, hogy gondoskodtál róla és talán főztél is neki, egy harmadik személy pedig azt akarja megköszönni, hogy olyan tanácsot adtál, ami sohasem évül el. A hálát nemcsak kifejezni kell megtanulni, de elfogadni is. Most ez utóbbit kell megtanulnod és gyakorolnod: fogadd el mások köszönetét úgy, hogy a jótetteidért nem vársz cserébe jutalmat. Egyszerűen csak örülj azzal együtt, akinek segítettél. Vasárnap nem kell mindenre igent mondanod, bátran húzd meg a határaidat!
A hétvége vesztesége: Kitörhet rajtad az allergia, vagy megfázhatsz.
A hétvége nyeresége: Szerezhetsz egy új barátot vagy egy új háziállatot!

NYILAS
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénKezdődjön a fesztiválszezon! – kiáltják szombaton a Nyilasok, és belevetik magukat a nyárba. Mondjuk az idő nem biztos, hogy támogatja terveidet, te mégis kerti grillezésben és szabadtéri koncertekben, kávéházi teraszokon elfogyasztott fagylaltkelyhekben gondolkodsz. Most hétvégén egyébként hajlamos leszel másokat az irányításod alá vonni, és ha nem sikerülne az egész baráti körödet megmozgatnod, az elég érzékenyen érintene. Pedig vasárnap lehet, hogy nem lesz mindenki lelkes az ötleteid hallatán. Épp ezért jól tennéd, ha ezt a napot csak a szerelmeddel vagy a legjobb barátoddal kettesben töltenéd.
A hétvége vesztesége: Most könnyen megszabadulhatsz egy függőségedtől.
A hétvége nyeresége: Ugyanaz, mint a veszteség, hiszen ha megszabadulsz egy régi szokásodtól, azzal előrébb lépsz.

BAK
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénMegvan benned a vágy, hogy egy teljesen „unalmas” hagyományos hétvégét szervezz magadnak: sok alvással, sok játszóterezéssel a gyerekekkel és sok romantikus andalgással a pároddal. Szép dolog a tervezgetés, de ezen a hétvégén a csillagok arra kérnek majd, hogy gyakorold a spontaneitást. Erre egyébként is egész héten kaptál „felkéréseket”, amiket most már tényleg el kéne fogadnod. Szombaton bátran rendezd át az előre eltervezett kánikulaprogramot az időközben felbukkanó újdonságoknak megfelelően. Vasárnap pedig bátran dobd el egy az egyben a terveidet!
A hétvége vesztesége: Az előre összeállított órarendet el kell felejtened.
A hétvége nyeresége: Találhatsz magadnak egy teljesen új hobbit.

VÍZÖNTŐ
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénTedd le a heti gondokat és a napi görcsöket, hétvégén merj jókedvű és boldog lenni! Szombaton beindul a nosztalgia-hétvége: régi osztálytársak és gyerekkori barátnők találkoznak veled még akkor is, ha nem így tervezted a programodat. A legjobb az lenne, ha hazalátogatnál a szüleidhez, vagy ha meglátogatnád a már említett gyerekkori barátnőket. Vasárnapra maradhat egy kis munkád, amit érdemes délelőtt elvégezni, hogy a délutánt olyan nagyon fontos programoknak szentelhesd, mint az alvás és a nosztalgiázás. Az egész hétvégédre jellemző lesz ugyanis egyfajta kifáradt, szomorkás, múltba révedő hangulat.
A hétvége vesztesége: Megtudhatsz magadról egy pletykát, amire nem voltál kíváncsi.
A hétvége nyeresége: Elindul benned egy új gondolat, ami csak a jövő héten bontakozik ki.

HALAK
Nagy veszteségek és nagy nyereségek várnak ránk a hétvégénTalán ezt a hétvégét is a szerelmed nélkül kell töltened? Úgy tűnik, hogy csak vasárnap tudtok közös programot csinálni, és akkor is csak estefelé. Szombatra maradhat egy kis munkád, de ez nem baj, mert ezen a napon úgyis kreatívabb és ügyesebb leszel, mint a héten bármikor. Ha utaznál a hétvégén, azt szombaton tedd, amikor jobban rá leszel hangolódva a kirándulásra és az emberekkel is szívesebben beszélgetsz. Vasárnap a lustálkodáshoz jön meg a kedved. Ezen a napon a gyerekek töltenek fel energiával, de csak akkor, ha nem kell túl sokat szaladgálnod velük.
A hétvége vesztesége: Egy barátod megmutatja az igazi arcát, és ez nem fog tetszeni neked.
A hétvége nyeresége: Kiderül, hogy remek bébiszitter vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top