Ezo

Heti horoszkóp június 27-től

Karmikus kereszt formáció jön létre a héten, ezért sokkal nagyobb óvatosságra van szükség, mint korábban, és mindez arra is utal, hogy valamiről önként le kell mondanod, hogy ne az élet mondasson le róla.

Heti horoszkóp június 27-tőlKos:  
Van valaki a környezetedben, aki a kisbicskát is kinyitja a zsebedben, annyira szemtelen, annyira pofátlan és annyira tudatlan, de már félistennek képzeli magát azzal a mogyorószemnyi tudásával. Ne idegeskedj ez miatt, mert csak a saját erődet fogod ezzel pazarolni. Csinálj úgy, mintha észre sem vennéd, mert ez jó nagy pofon lesz a számára. A héten a karmikus kereszt lemondásra kényszerít: talán az lenne a legjobb, ha egy bulit kihagynál, ami pedig oly csábító, és annyira ígéretes, mert ott lesz az a valaki, akivel azt hiszed, hogy az élet fenékig tejföl lenne.

Heti horoszkóp június 27-tőlBika:
Semmi aggodalom, minden rendben lesz, ha nem veted el a sulykot a párkapcsolatodban, és kellőképpen tudsz mosolyogni a munkahelyeden. A hétköznapokban légy figyelmes, mert nagyon érdekes dolgokat vehetsz észre, és ha még ehhez szemfülesség is társul, akkor ebből akár pénzt is csinálhatsz. Amit nem kell senki orrára kötni, inkább legyen egy kis dugipénzed, mert eljön az idő, amikor szükséged lesz rá. A héten létrejött karmikus kereszt arra ösztönöz, hogy mondj le egy fantasztikus hír továbbadásáról, mert így elkerülheted, hogy pletykába keveredj, vagy megbízhatatlannak tartsanak.

Heti horoszkóp június 27-tőlIkrek:
Az lenne a legjobb, ha elmennél nyaralni, mert pompásan fogod érezni magad. Ráadásul ha a kedveseddel mész, akkor elkerülhetővé válik a számonkérés vagy a veszekedés olyan dolgok miatt, amelyet ő akar, te pedig nem. A nyaralás boldogságban telik, csak vigyél magaddal több pénzt, mint amennyit terveztél, nehogy zavarba kerülj, és meg kelljen vonnod magatoktól valami igazán csúcs dolgot. Ha itthon maradsz, akkor a szerelmi életedben óriási feszültségre számíthatsz, amelyet aztán kibékülés követ. De rossz szájíz mindkettőtökben marad. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele vagy aggodalommal, és erődön felül vállalsz, hogy segítségére légy.

Heti horoszkóp június 27-tőlRák:
A karmikus kereszt az égen azt üzeni neked ezen a héten, hogy a pénz ne legyen annyira fontos. Nem feltétlenül kell neked új cuccokat vásárolni, vagy mindenből vadonatújat beszerezni, mondj le erről. Ha lehet, fogd vissza a költekezést, ne kérj kölcsön senkitől semmit. Ha önként adnak, akkor azt bátran fogadd el, mert szívből teszik ezt. És ha párkapcsolatban élsz, akkor ne erőltesd rá a kedvesedre az akaratodat, mert ebből semmi jó nem fog születni. Ha bánatos vagy valami vagy valaki miatt, akkor a közeledben lesz az a személy, aki megvigasztal, olyan dolgokat mond, ami nemcsak a bánatot feledteti, hanem új reményt is ad.

Heti horoszkóp június 27-tőlOroszlán:
A karmikus kereszt azt üzeni, hogy mondj le egy utazásról vagy nyerészkedésről. Mert ezek azok, amelyekben megütheted a bokádat. Egy barátság új lendületet kap, különösen egy olyan, akivel régen találkoztál, és akinek az elbeszéléséből új távlatok nyílhatnak meg előtted. Ha szülő vagy, gyermeked boldogsága és öröme miatt olyan dologra is képes vagy, amit sohasem gondoltál volna magadról, hogy megteszed. A munkában talán úgy tűnt, hogy bitang szerencséd van, de sajnos változik minden, és ami korábban a lehető legjobbnak tűnt, arról most kiderül, hogy mégsem az. Ne keseredj, te a legrosszabb helyzetből is jól jössz ki.

Heti horoszkóp június 27-tőlSzűz:
A karmikus kereszt sok mindenről lemondathat, de az lenne a legjobb, ha egy barátságról – amely talán a régi munkahelyedhez, vagy a sulidhoz köt – lemondanál, mert sajnos ezen a héten kiderülhet, hogy azok a tanácsok, amit a csajokkal tartott összejöveteleken kapsz, a lehető legrosszabbak. És ha eddig eszerint cselekedtél, akkor még az is megtörténhet, hogy mindennek most ihatod a levét. Ha buliba hívnak a héten, akkor ne mondj nemet, mert istenien fogod érezni magad, és előfordulhat, hogy olyan valakit ismersz meg, aki miatt képes leszel a régi, talán már unalmasnak is mondható szerelmedet is felrúgni.

Heti horoszkóp június 27-tőlMérleg:
Nem lesz sétagalopp ez a hét, pontosan érzed ezt már a zsigereidben. De te is tudod, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Egy régi szerelmi kapcsolattól nem tudsz szabadulni, pedig muszáj lenne, mert ha újra kezded vele, még több szenvedés vár rád, mint korábban. A karmikus kereszt a héten az égen azt üzeni, hogyha van munkád, akkor ne ragaszkodj foggal és körömmel ahhoz, amit csinálsz. Fogadd el azt az ajánlatot, amit a feletteseid kínálnak, ugyanis ha nem teszed, akkor csak és kizárólag te járhatsz rosszul.

Heti horoszkóp június 27-tőlSkorpió:
A karmikus kereszt az üzeni számodra a héten, hogy nem érdemes felvenni a kesztyűt egy olyan személlyel szemben, aki a hátad mögött fúr, vagy csupa rosszindulattal van irántad. Mondj le arról, hogy bosszút állj rajta vagy vitába szállj vele. Inkább koncentrálj az új lehetőségre, és vesd bele magad a munkába. Ha túl vagy egy rövid nyaraláson, akkor lesz erőd bőven, és elérheted vagy elvégezheted azt, amit a főnökeid elvárnak tőled. Ha most mész nyaralni, vagy csak egyszerűen otthon múlatod az időt, akkor is remekül érzed majd magad.

Heti horoszkóp június 27-tőlNyilas:
A karmikus kereszt arra késztet, hogy önként mondj le ezen a héten egy olyan dologról, ami fontos lenne a számodra, de nagyobb fizikai megterheléssel járna. Pihenj és lazíts, különben a sors fog olyan helyzetet teremteni, hogy erre kényszerülsz, de hozzá egészségi probléma is társulhat. A szerelmeddel, ha összekötöd az életed vagy összebútorozol, akkor nem ártana, ha előre tisztáznátok – bármennyire kínosnak tartod is – az anyagiakat. Ki mit hoz a kapcsolatba, mert ebből aztán később nem lesz vita. Ingatlanügyben nagy mázlid van, egy családtag pedig olyan vallomást tesz, amely boldoggá tesz.

Heti horoszkóp június 27-tőlBak:
A karmikus kereszt az égen azt mondja számodra, hogy mondj le a héten az akaratod mindenáron megvalósításáról, és hogy tűzön-vízen keresztül végigvidd azt, amire hirtelen rájössz, hogyha megvalósulna, talán nem is lenne olyan jó neked. Ha még csak az álmodozásnál vagy egy lépéssel előbbre jársz, és az ismerkedés fázisában tart egy kapcsolat, akkor a héten nem ér csalódás, mert a partneredről olyan dolgokat tudsz meg, amelyek boldoggá tesznek. A rokonaid között viszont van egy olyan személy, aki teljesen kikészíti az egész családot, ezért lesz robbanásveszélyes a hangulat otthon.

Heti horoszkóp június 27-tőlVízöntő:
Lesz bőven tennivalód ezen a héten, és mindezt azért teszed, hogy a bankszámládon ez pozitív formában megmutatkozzon. Persze erről nem kell tudnia mindenkinek a munkahelyeden, hogy te külön utakon is jársz, mert ez irigységet szülhet. A karmikus kereszt az égen a héten arról kíván lemondatni, hogy úgy száguldozz az utakon, mintha Forma–1-es autóversenyző lennél. Valamint arról is, hogy olyan dolgokról tarts mesedélutánt, amelyek nem tartoznak igazán senkire, és amivel megbánthatod a kedvesedet vagy az állandó partneredet.

Heti horoszkóp június 27-tőlHalak:
A karmikus kereszt a héten arra akar rávenni, hogy ne hazudj. Főleg ne nagy nyilvánosság előtt, mert vannak, akik tudják, hogy nagyon sok dologban lódítasz, és ez ki fog derülni. És amikor kiderül – hiszen tudod, egyszer minden kiderül –, akkor leszel csak igazán nagy bajban. Most még nem látod, mert azt hiszed, hogy minden remekül megy, de sajnos neked is tudnod kell, hogy ez nem így van. Egy barátság éppen a pénz miatt véget érhet, még akkor is, ha sikerül rendezni. Ám az állandó partnereddel – ha van – tökéletesen megértitek egymást, míg a szerelemben viharos napok tombolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top