Ezo

Változások hétvégéje jön!

A Halak kibékül egy ellenségével, a Nyilasra zsebtolvajok leselkedek, a Mérleg az elveszett harmóniát keresi, a Szűz vonzóbb, mint valaha, a Rák pedig beleszerethet egy rosszfiúba. A hétvégén szinte mindenki levetkőzi unalmas és megszokott szerepeit!

KOS
Változások hétvégéje jön!Csak a zene, csak a tánc érdekli a Kosokat ezen a hétvégén. Persze hogy ezt ki miként éli meg, az nagyban függ majd az életkorától is. A gyerekek például boldogan éneklik a Csip- csip csókát, a fiatalok fesztiváloznak, az idősebbek talán csak rádiót hallgatnak… A lényeg, hogy minden Kosnak fontossá válnak a hangok ezekben a napokban. Szombaton vigyázz jobban az egészségedre, mert könnyen megfázhatsz egy hirtelen jött záporban, és az egész hétvégédet elronthatja, ha többcsomagnyi papír zsebkendőre lesz szükséged!
Fesztiváltipp: Óvatosan a fesztiválkajákkal, elronthatod a gyomrodat!

BIKA
Változások hétvégéje jön!Ez a hétvége a leginkább a lassúság és az idegeskedés jegyében telik a Bikáknak. Sajnos most bárki és bármi képes lesz feszültséget kelteni benned. A csillagok szerint most érzékenyebb a lelked, mint ami egészséges lenne. Szombaton a családod vagy a kedvesed lehet a feszültségforrás, vasárnap azonban már a barátaid is az agyadra mehetnek. Mi a megoldás? Semmiképp sem az, hogy bezárkózol otthon a szobádban, inkább próbáld meg tudatosan kezelni a feszültséget! A hétvége nem alkalmas az életmódváltásra – hiszen ez is csak feszültebbé tenne – és az újdonságok kipróbálására sem. Aki viszont most indul nyaralni, annak jó hírünk van: a kezdeti problémák után minden elsimul és jól végződik!
Fesztiváltipp: Nézz körül valamelyik kézművessátorban, mert most könnyen találhatsz magadnak szép tárgyakat!

IKREK
Változások hétvégéje jön!Végre eljött a te időd, kedves Ikrek! A szombaton jegyet váltó Merkúr hatására energikusabb, sikeresebb és szerelmesebb lehetsz. Ebből amit szombaton észreveszel, az egy nagy adag lelkesedés lesz, ami délelőtt támad fel benned, és nemcsak, hogy a hétvégén, de még hetekig kitart. Kis üröm az örömben, hogy ugyanezen a napon a lelkesedésed nem feltétlenül vezet még célra: ma bizony többször nekifogsz a szombatra betervezett ügyeid elintézésének: folyton otthon felejtesz valamit és kénytelen leszel többször nekifutni szinte mindennek. Vasárnap már szerencsésnek mondhatod magad (legalábbis a szombatinál) ekkor végre nem kell mindent folyton elölről kezdened.
Fesztiváltipp: Olyan koncertet válassz, amin táncolhatsz is, mert nagy lesz a mozgásigényed egész hétvégén!

RÁK
Változások hétvégéje jön!A feszültségek elengedése és a heti stressz levezetése lesz a hétvégéd legfőbb feladata, legalábbis, ha dolgoztál a héten. Ha azon szerencsés Rákok közé tartozol, akik a születésnapjukra hivatkozva ezen a héten vették ki a nyári szabadságukat, akkor a hétvégére már rég túl vagy a feszültségelengedési projekten. Persze ekkor sem tétlenkedsz: egy évtizedes barátságod fűződhet szorosabbra ezen a hétvégén. Szombaton mindenképp a barátnőid és a barátságaid kerülnek a középpontba, míg a vasárnap egy új szerelem ígéretét tartogatja neked. Vigyázat, a csábító egy igazi rosszfiú, aki feldúlhatja az életedet!
Fesztiváltipp: Óvatosan a röviditalokkal, mert most könnyebben a fejedbe száll az alkohol, mint gondolod.

OROSZLÁN
Változások hétvégéje jön!Kezdjük az óvatosságra intő jelekkel: ebben a pár napban apró balesetek leselkednek rád, főleg az éles tárgyakkal kell vigyáznod. Mondhatni: kés, villa, olló, hétvégén Oroszlán kezébe nem való! A figyelmeztetés után pedig nézzük az élet napos oldalát: tetőzik benned a romantikára való hajlamod, ami azért jó, mert a párodra is sikerül ráragasztanod ezt az érzést. Mindezzel együtt szombaton a leginkább szerelmes pillanatokra vágysz, vasárnap azonban egyedül is jól érezheted magadat. Ezen a napon anyukáddal is érdemes beszélgetned, van valami, ami kikívánkozik belőle.
Fesztiváltipp: Mutasd meg, hogyan mulat egy igazi Oroszlán: te leszel a társaság motorja és a programok legfőbb szervezője.

SZŰZ
Változások hétvégéje jön!Pénteken annak ellenére szivárognak be a tudatodba a fontos feladatok, hogy a legszívesebben már be sem mennél dolgozni. A hétvégéd ezt leszámítva ragyogó lesz, ami számos apró – de igen fontos – mozzanatnak köszönhető. Egyrészt most rád ragyog a szerencse csillaga, és ha nyitott szemmel jársz, valami értékeset találhatsz a porban. Másrészt abban a pillanatban, hogy pénteken magadra csukod az iroda ajtaját, kipihentté válsz. Harmadrészt a kisugárzásodat is megnövelik a bolygók: most szinte mindenki felfigyel rád, és azt tudakolják, mi a titkod, s ki a plasztikai sebészed. Ne áruld el!
Fesztiváltipp: Fedezz fel magadnak új előadókat, csupa számodra ismeretlen fellépő koncertjén szórakozol igazán jól.

MÉRLEG
Változások hétvégéje jön!Kicsit eleged van már az életmódváltást és fogyókúrát ajánlgató női magazinokból. (Ide értve a horoszkópokat is.) Épp ezért hagyjuk most a diétát, helyette beszéljünk arról, ami a hétvégén igazán fontos lesz számodra: az érzelmeidről. Kissé nyűgösebb vagy a szokásosnál, és péntekre úgy érzed, hogy valaki ellopta a kiegyensúlyozottságodat. A szombat leginkább ennek a visszaszerzéséről szól majd, de ha túl görcsösen akarod a harmóniát, az természeténél fogva csak egyre messzebb kerül tőled. Vasárnapra talán belátod, hogy ez teljesen meddő próbálkozás, és jobb, ha hagyod, hogy az események a saját útjukon haladjanak természetes végkifejletük felé.
Fesztiváltipp: Figyeld  meg mi most a divat fesztiválozáshoz – remek divatötleteket leshetsz el, amiket munkaruhaként is hasznosíthatsz.

SKORPIÓ
Változások hétvégéje jön!A hétvégi jelszó: divat. Talán azért, mert most lesz időd divatmagazinokat lapozgatni, vagy azért, mert egy barátnőd meglep egy remek bolt címével, de minden esetre rád tör a vásárlási és birtoklási vágy. Két választási lehetőséged is van: elnyomod vagy kiéled. Ha az előbbit választod, akkor elég sok felgyülemlett feszültség keletkezhet benned, ezért jobb lenne mégiscsak vásárolnod valamit. Az is jó, ha egy új piacot fedezel fel Ez esetben még az is lehet, hogy úgy elégíted ki a shoppingvágyadat, hogy a heti nagy bevásárlásra kicsivel kevesebbet költesz, mint szoktál. Szombaton a vásárlás mellett a szerelmeddel leszel elfoglalva, míg vasárnap már a hétfői munkán jár az eszed.
Fesztiváltipp: Vegyél egy-egy apró ajándékot a barátaidnak és akár a közeli munkatársaidnak is, hogy ők is átérezhessék a fesztiválhangulatot.
 

NYILAS
Változások hétvégéje jön!Te már a múlt héten is fesztiválokról álmodtál, ezen a hétvégén pedig végképp mehetnéked van. Ennek megfelelően a legtöbb Nyilas útra is kel a hétvégén. Útközben vigyázz a holmidra, mert a zsebtolvajok könnyen felfigyelhetnek rád, mint könnyű célpontra. Jól teszed, ha a pénzedet sem tartod egy helyen a táskádban, és a kulcsaidra is vigyázz jobban, mint máskor. Szombaton egyébként a zsebeseket leszámítva minden szempontból sima útra számíthatsz, míg vasárnap jobban oda kell figyelned: ekkor ugyanis már el is tévedhetsz. Ha úgy döntesz, hogy inkább mégiscsak otthon maradsz, akkor kidolgozhatod a lakásátalakítási terveidet.
Fesztiváltipp: Ne tedd a zsebedbe a pénztárcádat, és a legjobb az lenne, ha a párod kezelné a pénzeteket, mert nemcsak a zsebesek leselkednek rá, de te is felesleges kiadásokba vered magad.

BAK
Változások hétvégéje jön!Ez lesz az a hétvége, amikor megbotlasz a saját lábadban is. A csillagok arra figyelmeztetnek, hogy szórakozott és figyelmetlen leszel mindkét nap, de főleg a szombat „lesz erős” a botladozások szempontjából. Vasárnapra javul a helyzet valamelyest, de jól teszed, ha óvatos maradsz. Szombaton érzelmileg is kissé sérülékenyebb vagy, mint szoktál, aminek most talán az az oka, hogy a napokig, hetekig elfojtott feszültségek most bukkannak ki belőled. Vasárnap szerencsére megnevettet a párod, és ha már vannak gyerekeid, ők is mosolyt csalnak az arcodra, így aztán végül mégiscsak pozitív hangulatban zárod a hétvégét.
Fesztiváltipp: Sokáig azt hihetted, hogy nem szereted a fesztiválokat, most megváltozik a véleményed, ezért mondj igent, bárhova is hívnak.

VÍZÖNTŐ
Változások hétvégéje jön!Szeretnél újjászületni ezen a hétvégén, mert úgy érzed, végleg pontot tehetsz az elmúlt nehéz időszakra. Vegyél egy mély levegőt, és vesd bele magad abba az új életbe, amit élni szeretnél! Ez a hétvége ugyanis kifejezetten alkalmas a halogatás nélküli változtatásokhoz és a nagy tervek megvalósításához. Az egyedülálló Vízöntők szombaton az internetes párkeresésben lehetnek sikeresek, míg akik már megtalálták a társukat, a közös programok megszervezésében és lebonyolításában jeleskednek. A vasárnap a klasszikus családi összejövetelek ideje: főzd te a húslevest!
Fesztiváltipp: Kevés pénzből is tudsz jól fesztiválozni, hidd el, be tudod osztani a keretet úgy, hogy mindenre jusson.

HALAK
Változások hétvégéje jön!Olyan lesz a hétvégéd, mint amilyennek szeretnéd. Ez volt a jó hír, most pedig jöjjön a rossz: sajnos kénytelen leszel egy kicsit a munkáddal is foglalkozni, mert megint nem sikerült úgy ügyeskedned, hogy megúszd a hétvégi túlórát vagy műszakot. A szombati napod egyébként az érzelmek elengedéséről szól: megszabadulhatsz egy félelmedtől, hiszen egy ellenségeddel sikerül akaratlanul is kibékülnöd. Vasárnap egy külföldön élő barátod vagy barátnőd kerül elő váratlanul és még az is lehet, hogy meghív magához vakációzni. Mondj igent, még akkor is, ha vannak félelmeid az utazással kapcsolatban!
Fesztiváltipp: Kitörhet rajtad a tömegundor, ezért ne a legnagyobb színpad előtti legnagyobb tumultusba vesd bele magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top