Ezo

Heti horoszkóp július 4-től

Végre több jó fényszög lesz a héten, ami arra utal, hogy az életet egy kicsit könnyebbnek érezzük még akkor is, ha közben a világban történnek olyan dolgok, amelyek elszomorítóak.

Kos:
Heti horoszkóp július 4-tőlMegtalálod a hangot azokkal az emberekkel, akikre neked van szükséged, mégpedig a munkádhoz vagy valamilyen cél elérése érdekében. Ráadásul pénzügyekben is óriási szerencséd lesz. Ha nem játszol semmiféle szerencsejátékot, ezen a héten ne hagyd ki, mert pénz állhat a házhoz, amiért végre nem kell megdolgozni. A régi párkapcsolatokra alapvetően a harmónia a jellemző, habár a hét közepén váratlanul történik valami, ami miatt ha nem vagy toleráns, mosolyszünet lehet közöttetek.

Heti horoszkóp július 4-tőlBika:
Az lenne a legjobb, ha most utaznál el valahova, mert nagyon jól éreznéd magad, ráadásul ha szingli vagy, összejöhetsz egy olyan partnerrel, akivel nyerő párost alkothattok. Ha foglalt vagy, akkor a párkapcsolatodra kisebb árnyék vetülhet, talán éppen a munkahelyeden, vagy még a sulihoz kapcsolódóan történnek olyan dolgok, amelyek miatt keserű a szád íze, és amikor elmeséled az eseményeket a kedvesednek, lehet, hogy nem ad neked igazat, ami miatt robbanni tudnál. Ám ha figyelmesen végighallgatod őt, rájössz, mit kell tenned, hogy a nehéz helyzetből a legjobban gyere ki.

Heti horoszkóp július 4-tőlIkrek:
Még az is lehet, hogy vendéged érkezik ezen a héten, akit kellőképpen körülugrálhatsz, és mindenféle földi jóval kényeztetheted. Ha a vendéged már itt van, akkor előfordulhat, hogy most adsz bele apait-anyait, hogy igazán jól érezze magát. De nem bánod, szívből teszed, mert vagy szereted őt, vagy tudod, hogy ezt vissza fogod majd kapni tőle, méghozzá kamatostul. Egy baráti kapcsolat viszont furcsa fordulatot vesz; megtörténhet, hogy vársz tőle valamit, sőt ő tett neked ígéretet, de nem váltja be, és ez nem feszültséget, nem vitát gerjeszt, hanem a viszonyotok csendes megszűnését hozza, amitől fáj a lelked.

Heti horoszkóp július 4-tőlRák:
Anyagi ügyeid ugyan ezen a héten nem igazán mutatnak olyan nagyon erősen javuló tendenciát, viszont a munkában remek lehetőség adódik. És ha ezt elvállalod, akkor a későbbiekben ennek nemcsak anyagi haszna lesz, hanem olyan embereket ismerhetsz meg, akik a segítségedre lesznek olyan dolgokban, amelyek a boldogulásodat jelentik. Ezen a héten talán nagyobb érdeklődést mutatsz az ezotéria iránt, előfordulhat, hogy olyan személlyel találkoztál az elmúlt napokban, vagy olyasvalamit olvastál, ami felkeltette az érdeklődésedet.

Heti horoszkóp július 4-tőlOroszlán:
Ragaszkodsz ahhoz, amit elképzeltél, és meg is tudod valósítani, mert a csillagok a segítségedre vannak, mégpedig olyan módon, hogy olyan embereket hoznak az utadba, akik azt teszik önként, amit te szeretnél. Sőt még az is lehet, hogy a gondolataidat is ki fogják találni, hogy mit tehetnének érted. Amennyiben partnerkapcsolatban élsz, akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod a partneredre, mert előfordulhat, hogy nem érzi jól magát, vagy van valamilyen problémája, ami miatt lelkileg gyötrődik. Kommunikálj erről vele, megnyílik, és a te tanácsaidnak hasznát veszi.

Heti horoszkóp július 4-tőlSzűz:
Anyagi ügyekben nem állsz rosszul, ugyan senki sem fog összetéveszteni Krőzus reinkarnációjával, de az biztos, hogy most nem kell kölcsönt kérned. Viszont ne is adj senkinek, mert sajnos nem lehetsz biztos benne, hogy vissza is kapod. A munkahelyeden feszült helyzet alakult ki, még az is megtörténhet, hogy pozícióharcra kerül sor, és neked olyan támogatóid vannak, vagy legalább egy támogatód, akinek a segítségével biztosnak érezheted az állásod, vagy azt, amit szeretnél megszerezni. Az e heti bulit, főleg a hétvégit ne hagyd ki.

Heti horoszkóp július 4-tőlMérleg:
Sajnos a héten sokkal makacsabb vagy, mint ahogy ezt az utóbbi időben már megmutattad. Ez lehet az oka annak, hogy feszültséget okoz benned az a tanács, amit kapsz, és a saját elképzeléseid. Azt hiszed, hogy adhatsz még egy esélyt, illetve, hogy kaphatsz még egy esélyt. De ez nem így van, le kell zárni bizonyos dolgokat. Tudod, hogy ami történt, azon már nem tudsz változtatni, nem is érdemes szépítgetni, hanem végérvényesen befejezni, és új fejezetet kezdeni az életedben. Ha nyaralsz, istenien fogod érezni magad, a boldogság kék madara a válladon pihen.

Heti horoszkóp július 4-tőlSkorpió:
Még az is előfordulhat, hogy ezen a héten nem tudsz tolerálni egy olyan ügyet, amelyben pedig igen jó lenne, ha megértő módon és visszafogottan viselkednél. Ez csak a javadat szolgálná, és a későbbiekben élvezhetned ennek minden előnyét. Ha külföldre utazol, akkor kösd meg az összes létező biztosítást, és ha egzotikus helyre készülsz, akkor nem árt, ha beadatod magadnak valamennyi szükséges vagy ajánlott védőoltást. Elgondolkodhatnál azon – bár nyár van, és esetleg lógatod a lábad –, hogy belekezdhetnél valami új dolognak a tanulásába. Ugyanis amit most elhatározol, az később könnyen és jól megy majd.

Heti horoszkóp július 4-tőlNyilas:
Pénzügyi és szerelmi feszültség egyaránt jellemzi ezt a hetet. Még az is lehet, hogy féltékenység gyötör valaki miatt, miközben nyilvánosan eljátszod ennek az ellenkezőjét, csakhogy lesz egy-két elejtett mondatod, amiből szinte mindenki tudni fogja – mármint azok, akik a közeledben vannak –, hogy miről is van igazán szó, és hogy nem veszed a dolgokat olyan könnyedén és megértően, mint ahogy azt mutatod. Közlekedéskor légy figyelmesebb. Ha már megtörtént a baj, akkor előfordulhat, hogy rendkívül rafinált személlyel hoz össze a sors, aki – bár nem te vagy a hibás – megpróbálja rád kenni az egészet.

BHeti horoszkóp július 4-tőlak:
Hidd már el, hogy önmagadért is szerethetnek. Ne kérdőjelezd meg a kedvesed viselkedését, és ne teremts olyan helyzeteket, amivel elbizonytalaníthatod őt. Ha nincs partnered, akkor pedig félre a mogorva viselkedéssel, és ne hangoztasd azt, hogy mindenáron meg akarod tartani a függetlenségedet, mert ennek semmi értelme. Főleg azért, mert közben a lelked mélyén arra vágysz, hogy jöjjön már valaki, akit szerethetsz, aki viszontszeret, és aki végre nem lesz unalmas az ágyban.

Heti horoszkóp július 4-tőlVízöntő:
A munkahelyeden nem alakul minden a terveid szerint, előfordulhat, hogy fizetésképtelenség következik be. De az is, hogy nem kapod meg azt, amit megígértek, és ez csalódottá tesz. Ráadásul a kollégáid között is vannak olyanok, akik irigyek rád, ezért aztán sok mindent titokban kell megtenned, ami nehéz, hiszen mindig akad majd valaki, aki figyel. A párkapcsolatodban nyugalom lesz, ám ez is inkább neked köszönhető, mert toleráns vagy. Lesznek olyan helyzetek, amikor már a nyelved hegyén van egy csípős válasz, de mivel gyorsan forognak az agytekervényeid, időben le tudod állítani magad.

Heti horoszkóp július 4-tőlHalak:
Szinte fürdesz a sikerben! Az elmúlt héten olyan népszerű voltál, talán egy bulin, hogy ezen a héten rengetegen keresik a társaságod. És nemcsak a társaságod, hanem a tudásod, a kedvességed, a sármod az, ami teljesen elvarázsol mindenkit. Valami olyasmit tudsz, ami több embert érdekel, és ha ezt jól kamatoztatod, akkor prímán megélhetsz belőle. Különösen hogy a munkahelyeden rövidesen átszervezések lesznek, és nem biztos, hogy a te helyed továbbra is megmarad, vagy a te személyedre igényt tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top