Ezo

“Egyetlen asztrológusban sem csalódtam”

Cseke Katinka nagy népszerűségnek örvend többek közt a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. Ráadásul szereti az asztrológiát, főleg azután, hogy amit eddig az asztrológusok mondtak neki, mind beigazolódott.

Pontosan olyan, mint a horoszkópja, egyszerre naiv, segítőkész, túlságosan jóhiszemű, amit biztosan már sokan kihasználtak, ugyanakkor nagyszájú, és kész minden új dologba belevágni. Igazán nem fél semmitől, és amit a horoszkópja elárul, hisz a sorsban, az asztrológiában, és őrülten szerelmes.

Izing Klára: Mikor voltál először asztrológusnál?

Cseke Katinka: Huszonhét éves koromban, amikor még igazából azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák a csillagfejtés tudományát. Akkor végeztem el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, és mindjárt lekerültem a Szolnoki Szigligeti Színházba, ahol Schwajda György volt az igazgató. A színházban a táncosok asztrológiai képleteket csináltattak maguknak, és mivel kíváncsi ember vagyok, engem is érdekelt, én is nyomban elkészíttettem. Aztán Hernádi Judit bejött az öltözőmbe, a képletemre nézett, és azt mondta: tíz év korkülönbség lesz a férjed és közted. Majd nevetve megkérdezte: te szereted az ilyen idősebb pasikat? Azt válaszoltam, hogy nem feltétlenül. De visszakanyarodva a színház asztrológusához, ő azt mondta, hogy két év múlva megismerem a férjemet. És ő volt az, aki előre figyelmeztetett, hogy mindig nálam fiatalabb férfiak vonzódnak hozzám, és én is hozzájuk, és azt, hogy lányregénybe illő kalandjaim lesznek, amit majd mesélhetek az unokáimnak. Mert nem az a fajta vagyok, aki diszkóban ismerkedik, amit aztán hosszú együttjárás követ, végül gyűrűt váltunk. És az asztrológusnak mindenben igaza volt! Két év múlva valóban megismertem egy nálam kilenc évvel fiatalabb férfit, a férjemet.

I. K.: Milyen volt ez a kapcsolat?

CS. K.: Vegyesnek nevezhető, voltak érdekes dolgok. Például amikor kimondtuk hétfőn, hogy jó lenne, ha gyerekünk születne, akkor csütörtökön már megfogant a baba. Aztán még érdekesebb, hogy amikor megszültem a kislányomat, akkor olyan aha-élményem volt, vagyis hirtelen rádöbbentem, hogy nekem azért kellett a férjemmel találkoznom, és az volt vele a feladatom, hogy világra hozzam a gyermekünket, de semmi más. Vagyis egy lélek le akart születni hozzánk. Végül a férjemmel elváltak útjaink.

I. K.: Azóta jártál asztrológusnál?

CS. K.: Hát persze, többször is. A legutolsó, akinél voltam, prana nadival is foglalkozik, mesteri fokozata van. Ő mondta, hogy 2011-ben ugyanolyan bolygóvisszatéréseket lát a horoszkópomban, mint amikor Norberttel, a férjemmel összeházasodtam, és megszületett a kislányom. Ez 2009-ben volt, és a csodálkozástól majdnem elakadt a szavam, mert akkor már két éve egyedül voltam, a szerelem pedig messzire került. Ezért többször rákérdeztem, hogy ez lehetséges? Amire azt válaszolta, hogy igen. Szerinted is? Hiszen te is elkészítetted a képletemet.

I. K.: Igen, a 2010-es évben látszik a nagy szerelem, amelyből úgy tűnik, hogy házasság lehetséges. És a 2011-es szolárévben, amely általában a születésnap előtt kezdődik el valamivel – mindenkinél változó, hogy mennyi idővel korábban –, valóban lehetőség van a házasságra és a gyerek szülésére.

CS. K.: Ez pontosan igaz, 2010-ben kimentem három barátnőmmel Egyiptomba nyaralni, és ott ismertem meg a Tunéziából származó Hassine-t, aki a szállodában animátorként dolgozott. Egyáltalán nem érdekelt, hiába tett meg mindent, hogy felhívja magára a figyelmemet, elutasító voltam vele. Aztán egyszer álltunk a medence szélén, és a szemünk egymásba mélyedt, és valami nagyon furcsa érzés járta át a lelkem. Hassine-t pedig az ájulás kerülgette. De ezután sem törődtem vele, miközben lógtak rajta az orosz és a belga nők, ő csak velem akart foglalkozni. Aztán amikor hazaindultunk, kérte a telefonszámomat, amit nem adtam meg. Majd amikor felszálltunk a repülőgépre, és elhagytuk Egyiptomot, hirtelen úgy éreztem, megszakad a szívem. És nem értettem, hogy miért? Hiszen nem is tetszett nekem ez a férfi. Aztán egy hét múlva visszamentem a kislányommal ugyanabba a szállodába, Hassine teljes döbbenetére. Három napig eljátszottam vele megint ugyanazt, hogy nem érdekel. És a harmadik nap elbúcsúzott a barátaitól, és elment. Én pedig akkor jöttem rá, hogy ugyanolyan szerelmes vagyok belé, mint ő, belém.

Cseke Katinkával folytatott interjú további részleteit a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb, 2011. június 21. számában tovább olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top