Ezo

A csillagok előre jelezték a halálát

Érezte a veszélyt. Mintha előre tudta volna, mi vár rá, mi van neki megírva a csillagokban. Wouter Weylandt, hivatásos belga kerékpáros május 9-én az olaszországi Passo del Bocco közelében szenvedett halálos balesetet.

A csillagok előre jelezték a halálát„Feszült vagyok, nagyon ideges, veszélyes az útvonal, aggódom” – ezt az SMS üzenetet küldte menedzserének Wouter Weylandt röviddel az 1909 óta évente megrendezett, legendás olaszországi kerékpáros körverseny, a Giro’d Italia rajtja előtt. Most már valószínűleg sohasem fog kiderülni, mi járt akkor a belga kerekes fejében. Az viszont beigazolódott, hogy nem ok nélkül félt. Kívülállók, amatőr biciklisek számára felfoghatatlan, elérhetetlennek hitt tempóban, csaknem 80 kilométeres sebességgel bukott, s másodperceken belül meg is halt, hiába érkezett oda szinte az esés pillanatában az orvosi segítség. Csapat- és sporttársain, a sportszerető közvéleményen, a családján kívül leginkább kedvesét, Anne Sophie-t érinti a tragédia.

Az ezoterikus kérdése

Ugyanis Wouters barátnője első gyermekükkel volt várandós a tragédia idején. Az ezotéria tanai szerint a lélek maga választja a szülőpárt, akikhez érkezni szeretne. Vajon Wouters gyermekének – nyersen fogalmazva – az apa génjeire volt szüksége, de más apára, aki majd felnevelje?
Amíg a gyermek meg nem születik, nem tudhatjuk, ugyanis az ezotéria tanai azt is kimondják, ha változás áll be a születni készülő lélek földi körülményeiben, akkor esetleg nem választja a világrajövetelt… Erre rövidesen megkapjuk a választ, mégpedig szeptemberben, a papírforma szerint ugyanis Wouters születésnapja körül kell világra jönnie a kislánynak.

Az Uránusz üzenete

A csillagok előre jelezték a halálátWouters szeptember hónap szülötte, a Mérleg jegyében látta meg a napvilágot a belgiumi Genk városában. Születési horoszkópjának vizsgálata azt mutatja, hogy négy bolygónak – Plútó, Vénusz, Hold és a Szaturnusz – a Skorpió jegyében létrejövő együttállása, valamint a sorsbolygóhoz szorosan kapcsolódó Déli Serpenyő állócsillag volt az életét s a halálát leginkább meghatározó állapot. Az ilyen horoszkópok esetén az érintettek szinte mániákusan hajszolják a sikert, törekszenek az elismertségre és a befolyásra.

Mindezt a belga sportoló konkrét példájára lefordítva: gyakorlatilag fékezés nélkül, szinte önkívületi állapotban ütközött egy betonfalnak, olyan nagy sebességgel, hogy esélye sem volt a korrigálásra. Mintha csak be akarta volna teljesíteni a végzetét, igazolni azt, hogy nem véletlenül félt a verseny kezdete előtt.

Ez azonnal érthetővé válik, ha egy pillantást vetünk a verseny, illetve a halál napján létrejött bolygóállásokra, és elemezzük, hogy milyen hatással voltak az Wouters horoszkópjára. Kiemelkedik az Uránusz helyzete: a kerékpáros horoszkópjára nézve a becsapódásszerű, hirtelen halált mutatta.

A csillagok előre jelezték a halálát

A belga kerékpárosról szóló írás folytatását megtalálod a Nők Lapja Ezotéria magazin legfrissebb számában, amely 2011. június 21-én jelent meg.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top