Ezo

Segít a megvilágosító bolygóállás

2011. július 27-én a Nap és az Uránusz a lehető legkedvezőbb fénykapcsolattal segít mindannyiunknak, hogy végre választ találjunk életünk "nagy kérdéseire".

Segít a megvilágosító bolygóállásJúlius 27-én úgynevezett megvilágosító bolygóállás hat ránk. A Nap maga a látás, a tisztánlátás jelképe, vagyis ez a bolygó a „fővilágosító”, az Uránusz pedig a hirtelen, gyors váltások bolygója, vagyis a kettő együtt hatása biztosan megmutatja a kivezető utat, bármiről legyen is szó.
Ráadásul a két bolygó jele is hasonló. A Nap jele egy körben egy pont, az Uránuszé ugyanez az ábra kicsiben, amiből felfelé egy nyíl indul ki. A kör közepén a ponttal olyan, mint a szem a pupillával. Az is nagy jelentőségű, hogy mindkét bolygó tűz jelben van, ami szintén a látással hozható összefüggésbe.

A tűz feszültséget teremt, és maga is feszültségből jön létre (mint például a villám). Olyan energiára utal, amely ugrásra kész, lendületes, és amely fényével színt hoz a világba. Hétköznapi világunkban a tüzet, a meleget, a fényt a Nap hozza el. Ez az állandóan izzó gázgömb adja az élethez szükséges hőt és fényt.
A tűz még a mai embereknek is az összetartozást jelenti, különösen, ha tábortüzet gyújtanak. A kandalló is hasonló érzéseket ébreszt mindenkiben. Ha tehetjük, mindig gyújtsunk gyertyát a közös étkezéseknél, hogy az összetartozást erősítsük.
A „tűz típusú” ember bárhol van, központot képvisel. Jó a közelében lenni, mert energiát áramoltat a többiek felé. Van benne valami plusz, valami magával ragadó lendület. Ahogyan a tűz mellé odahúzódunk melegedni, úgy megyünk a tűz természetű emberhez feltöltődni. Tőle szívesen fogadunk el tanácsot, neki nem jut eszünkbe ellentmondani. Lángoló szavainak hatására lelkesebbé válunk. Határozottsága és magabiztossága tekintélyt sugároz.

Nap
Egyedül a Napnak van fénye, a többi bolygó csak tükrözi azt. A Nap a tudatosság szimbóluma. Világszellem, világosság, centrum, az alkotó, az isteni, életerő, tekintély, méltóság, hírnév, a javak, az apa.

Uránusz
Keringési ideje a Nap körül 84 év. Az Uránusz a hirtelen, váratlan változásokat szimbolizálja. A régi szétrombolása és az új megteremtése társítható hozzá, a hirtelen felismerések, zsenialitás, technikai újítások. Villámcsapás, ami vagy földre veti az embert, vagy megvilágosítja.

Életünk több területén pozitív változások indulhatnak el most. Hogy pontosan hol, az függ attól, hogy miben értük el a „küszöböt”. Ott viszont látványos és tartós javulás várható.

Énünk: Aktívak, energikusak, izgatottak vagyunk. Érdemes azzal töltenünk ezt a napot, hogy újdonságokra törekedjünk vagy felfedezéseket tegyünk. Ez kitűnő alkalom arra, hogy minél többet tanuljunk önmagunkról. A felismerések ahhoz segítenek hozzá, hogy elkerüljük az önbecsapást, az önámítást. Ezáltal jobban szerethetjük magunkat és egyre több pozitív eseményt vonzunk be az életünkbe. Olyanok leszünk, mint a mágnes…   

Segít a megvilágosító bolygóállásTanulmányok: Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy minden olyan témában, amiben elakadtunk, most végre tovább- és előreléphessünk. Meg fog világosodni, hogy mi a mi utunk, mit érdemes tanulni. A szokásos mellett megjelenhet a szokatlan is, mint például az okkultizmus vagy az asztrológia. Semmiképp se hagyjuk kielégítetlenül a kíváncsiságunkat most!

Pénz: Váratlanul pénz állhat a házhoz. Ha hiszünk benne, érdemes próbára tenni Fortunát. Akkor lesz szerencsénk, ha lazán és derűsen állunk hozzá. Emellett kinnlevőségünket vagy annak egy részét most visszakaphatjuk. Az se lehetetlen, hogy új pénzforrásra akadunk. Ezt csak akkor használhatjuk ki, ha nyitottak és vállalkozó szelleműek vagyunk.

Segít a megvilágosító bolygóállásEgészség: Ez a bolygóállás mindenféle egészségügyi problémát old, javít. A közérzetünk és a hangulatunk kitűnő, ez pedig egyértelműen pozitívan hat a fizikai állapotunkra. Elsősorban a szemmel kapcsolatos gondok szűnnek, ezenkívül a további testrészekre is jó hatással van ez a helyzet: szív, érrendszer, kisagy, gerinc, idegrendszer, fül, hallás, mozgásszervek állapota javulhat.

Utazás: Váratlan lehetőségünk adódhat utazásra, ami lelkesítőleg hat ránk. Hogy pontosan mikor indulhatunk, az más tényezőktől is függ. A legfontosabb, hogy igent mondjunk, mert ilyesmi nem történik sűrűn az ember életében.

Segít a megvilágosító bolygóállásKapcsolatok: Az egyébként feszült kapcsolataink „elsimulnak”. Azok, akik általában ingerültek és türelmetlenek, most lenyugszanak. Ezt ki kell használni, hogy megbeszélhessük a konfliktus forrását, és közösen megtaláljuk a megoldást.

Szerelem: Ez egy kifejezetten szerelmes napnak ígérkezik. A régi kapcsolatokban fellobbanhat a szerelem tüze. Ismét megláthatjuk a másikban azt, ami a legvonzóbb. Pontosan azt, aminek anno képtelenek voltunk ellenállni. Aki még keresi, most megtalálhatja a szerelmet. A mostani találkozás szokatlanul magas hőfokú lesz. A szenvedély csodálatos magasságokba fog emelni mindenkit, aki készen áll az új kapcsolatra. Ennek két előfeltétele van: nyissuk ki a szemünket és a szívünket! A többi „magától” megy…

Akikre a legkedvezőbb hatással lesz:
Kos-, Oroszlán-, Nyilas-szülöttek.

Segít a megvilágosító bolygóállás
Segít a megvilágosító bolygóállás
Segít a megvilágosító bolygóállás

Akikre kedvező hatással lesz:
Ikrek-, Mérleg-, Vízöntő-szülöttek.

Segít a megvilágosító bolygóállás
Segít a megvilágosító bolygóállás
Segít a megvilágosító bolygóállás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top