nlc.hu
Ezo
Érzelmi hullámvasútra ülünk a hétvégén – hétvégi horoszkóp július 29-től 31-ig

Érzelmi hullámvasútra ülünk a hétvégén – hétvégi horoszkóp július 29-től 31-ig

Nyári flörtök és kisebb veszekedések egyaránt várnak ránk ezen a hétvégén, amikor annyi vicces félreértésben és bohókás programban lesz részünk, mintha egy francia vígjáték forgatókönyvírója irányítaná az életünket. Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópunk elárulja, melyik jegynek kell szakításra és melyiknek új szerelemre készülnie.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlKOS
Szerelem: Érzelmi hullámvasút vár rád ezen a hétvégén, ráadásul csak annyi biztos, hogy vasárnap estére a hullámhegy tetejére kerülsz, de hogy addig milyen meredek völgyek várnak rád, az szinte kiszámíthatatlan. A nyugodt kapcsolatokat egy, a múltadból felbukkanó szerelem zavarhatja meg.
Buli: Olyan helyekre és programokra vágysz, mint kamaszkorodban. Talán pont a régi törzshelyeden futsz össze azzal a bizonyos múltbéli szerelemmel, aki bonyodalmakat okoz a hétvégén. Ha szeretnéd elkerülni az érzelmi viharokat, inkább hagyd ki a szombat esti bulit.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlBIKA
Szerelem: Három okod is lesz arra, hogy jól érezd magad a hétvégén. Először: mert nemcsak te látod magad vonzónak, de másoknak is feltűnik, mennyire csinos vagy. Másodszor: mert egy olyan férfi flörtöl veled, aki már régóta tetszik neked. Harmadszor: a párod is rákapcsol, talán megérezte, hogy másnak is megtetszettél.
Buli: Táncolni szeretnél, még az sem zavarna, ha ehhez egy táncversenybe is be kell nevezned, mint Uma Thurmannak és John Travoltának a Ponyvaregényben. Sőt! Most talán még előlük is elhoznád a trófeát!

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlIKREK
Szerelem: Úgy tűnik, szombaton végre magadra találsz, legalábbis párkapcsolati szempontból. Szinte egyik pillanatról a másikra értékeled át a kapcsolatodat. Nemcsak te ismered fel, hogy milyen kommunikációs hibákat követtetek el mindketten, de a párodat is könnyen rávezetheted arra, hogy mit csinál rosszul.
Buli: Most van mit ünnepelned, mert megsűrűsödtek a születésnapok, névnapok és esküvők a baráti körödben. Mindenesetre bármilyen buliba is vagytok hivatalosak, készülj egy pótruhával is, mert vagy az eső vagy egy véletlen baleset tönkreteheti az outfitedet.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlRÁK
Szerelem: Női és férfienergiák csapnak össze a Rákok körül ezen a hétvégén. Már pénteken megkezdődik ez a tendencia, de szombat éjszakára erősödik fel igazán. Erre az időpontra borítékolhatunk egy nagyobb veszekedést a házas Rákok életében. A szinglik viszont egy „se veled, se nélküled” típusú kapcsolatba keveredhetnek.
Buli: A telefont figyeled egész hétvégén, és arra vársz, hogy valaki ajánljon végre egy jó bulit neked. Persze ha már megállapodott családanya vagy, akkor nem duhajkodásra vágysz, csupán egy kis kimozdulásra a gyerekek nélkül. Erre is lesz alkalmad, vasárnap délután.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlOROSZLÁN
Szerelem: Az érzelmi viharok nem kerülik el az Oroszlánokat sem ezen a hétvégén. Leginkább egy családi konfliktus fogja megemelni a vérnyomásodat. Szerencsére a párod kéznél lesz, és ő remek rutinnal kezeli a dühödet. Talán pont ez a feszült hétvége járul hozzá, hogy megerősödjön a kapcsolatotok?
Buli: A hó vége miatt szeretnéd nagyon olcsón megúszni a hétvégét, ami miatt a szokásos nagyvonalúságodból kéne engedned. Készülj föl rá, hogy többet költesz szórakozásra, mint amennyit szerettél volna, de ne aggódj, mindjárt megjön a fizetésed!

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlSZŰZ
Szerelem: Úgy érzed, mintha Csipkerózsika-álomból térnél magadhoz szombaton. Kinyitod a szemed, és tündérmesében érzed magad. A királyfi, aki most megtalálja a Szűz királylányokat, nem kisebb sárkánnyal fog megküzdeni a kezetekért, mint a családi elvárások és a saját előítéleteitek.
Buli: Vedd elő a B-tervedet! Elsősorban azért, mert ezen a hétvégén nem az első gondolatod lesz a helyes, hanem az, amit csak szükségmegoldásnak szánsz. Hidd el, hogy ezekből a szükséghelyzetekből sokkal jobb buli lesz, mint az A-tervekből!

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlMÉRLEG
Szerelem: Úgy tűnik, a Mérlegek kissé unatkoznak a már meglévő kapcsolatukban. Valami másra, többre, romantikusabbra vágysz. Emiatt aztán hajlamos leszel most két napig mondvacsinált veszekedésekkel szórakoztatni magadat. Csak óvatosan ezekkel a vitákkal, a párod most jobban érvel, mint te, ezért simán alulmaradsz.
Buli: Jobb lenne, ha unaloműzőnek inkább egy rögtönzött hétvégi utazást szerveznétek. Nekiindulhatnátok például útiterv nélkül az országnak. Őrültségnek hangzik? Pedig hidd el, ez jobb szórakozás, mint egy veszekedés!

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlSKORPIÓ
Szerelem: Ismered a történetet a házaspárról, akik mindig megosztották a kiflit: a feleség ette a csücskét, a férj a közepét? Mígnem több évtizednyi együttélés után a feleség bevallotta, hogy ő a közepét szereti, ezért adta férjének, aki viszont a csücsökre vágyott, ezért adta a szerelmének? Nos, ezen a hétvégén neked is érdemes lenne tisztáznod az ilyen félreértéseket a pároddal!
Buli: Lehet, hogy a bulizási szokásaid is beleesnek a „kiflicsücsök típusú” félreértések körébe? Gyorsan beszéljétek meg – de őszintén –, melyikőtök milyen programot csinálna valójában!

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlNYILAS
Szerelem: Nemcsak szerelemre és romantikára, de sok-sok szeretkezésre is vágysz ezen a hétvégén. Sőt! Bátran kimondhatjuk, a Nyilasok szexuálisan túlfűtöttek lesznek ezekben a napokban. Jó ötlet lenne vasárnap a nagymamához vinni a gyerekeket, hogy legyen egy kis időtök a párotokkal kettesben.
Buli: Most főleg a romantikus együttlétek jelentik neked a kikapcsolódást, ezért igazi bulit nem is ajánlunk. Amire szükséged van, az egy gyertyafényes vacsora és közös fürdőzés a szerelmeddel. Szingli Nyilasokat futó kalandra csábítja egy idegen.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlBAK
Szerelem: A hétvégi szerelmi fellángolások nem kerülhetik el az egyedülálló Bakokat sem. Az a nyári flört, amiben szombaton lesz részed, még sokáig foglalkoztatni fog, és az is lehet, hogy szenvedélyes kapcsolat elejének tekinthetjük. Családos Bak olvasóinkat megnyugtatjuk: őket a férjük csábítja majd el.
Buli: Bohókás programokra vágysz, és kicsit idegenkedsz attól, hogy beülj egy szórakozóhelyre. A leginkább olyan békebeli programokat ajánlanánk, mint egy vidámparki vagy állatkerti látogatás – feltéve, ha nem zuhog az eső.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlVÍZÖNTŐ
Szerelem: Bátran zárd le a működésképtelen kapcsolataidat. Ez a hétvége ugyanis a régi párkapcsolatok elengedéséről és az újak megteremtéséről szó a Vízöntők életében. Most nem kell kompromisszumot kötnöd csak azért, hogy ne maradj egyedül. Ha pedig engedmények nélkül is működik a kapcsolatotok, lepd meg egy apró ajándékkal a párodat.
Buli: Olyan esti programokon érzed jól magad, ahol új ismeretségeket köthetsz, és ahol elég sok új impulzus ér. Az ideális egy házibuli lenne, sok elszállt művésszel és érdekes emberrel, az sem baj, ha te vagy a házigazda.

Hétvégi horoszkóp július 29-tőlHALAK
Szerelem: Ideje lenne a saját kezedbe venned az irányítást! Ha ismerkedni szeretnél, most bátran megtehet az első lépést, és ez alatt nem csak egy kedves mosolyt értünk. Bátran lépj oda a kiszemelthez, és mondj neki valami bohóságot – hidd el, reagálni fog rá! Ha párkapcsolatban élsz, akkor is a tiéd lesz a vezető szerep.
Buli: Mivel ez a hétvége akkor alakul jól, ha te irányítod az eseményeket, fontos, hogy olyan programokat szervezz, amelyekre már régóta vágysz. Nézzétek meg azt a mozit, amit hetek óta halogatsz, menjetek arra a szórakozóhelyre, ahol a te zenéid szólnak és addig maradj ágyban, ameddig csak a kedved tartja!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top