Ezo

Feszült hétvége vár a szerelmesekre

Feszültség várható a párkapcsolatokban és bulizni sem feltétlenül lesz kedvünk a következő napokban. Hétvégi horoszkópunkból kiderül, hogy kik vágynak magányra, és kik azok, akik új szerelemre számíthatnak.

KOS
Feszült hétvége vár a szerelmesekreSzerelem: Úgy érzed, szétfeszít a közlésvágy, de a szerelmed nem hallgat meg. Közben ő úgy véli, több szexre vágyna a kapcsolatotokban, és szerinte te túl sokat beszélsz. Ha mindketten megkaphatnátok, amit szeretnétek, máris elsimulnának a hétvégi feszültségek.
Buli: Szélsőséges leszel a hétvégén a bulikérdésben: vagy egyedül szeretnél otthon maradni, hogy kizárj minden ingert, vagy pedig a nyár legdurvább bulijába indulsz. Mondjuk igaz, ami igaz, ha bulizni mész ezen a hétvégén, akkor az elég extrém élmény lesz.

Feszült hétvége vár a szerelmesekreBIKA
Szerelem: A jegy magányos szülöttei ezen a hétvégén egy lépéssel közelebb kerülnek a boldog párkapcsolathoz. Igaz, mostanában túl maximalista vagy, és a túlzó elvárásaid akadályoznak az ismerkedésben. Ha pedig már megtaláltad a párodat, most vele lehetnél egy kicsit engedékenyebb.
Buli: Nem nagyon leszel elégedett a régi, jól bevált szórakozóhelyekkel. Talán a személyzetet cserélték le, és az új pincérekkel nem találod meg a hangot, vagy a közönség cserélődött ki?

Feszült hétvége vár a szerelmesekreIKREK
Szerelem: Pontosan és precízen állsz hozzá a szerelem kérdéséhez a hétvégén. Mérlegeled, hogy melyikőtök mit és mennyit adott a kapcsolatba, és hogy kinek mennyire jó az együttlét. Ugye tudod, hogy az érzelmek listázása teljesen fölösleges és értelmetlen?
Buli: A legjobban egy fesztiválon éreznéd magad, méghozzá olyanon, ami nem túl felkapott. Inkább legyen underground a program, és semmiképp se legyen a fellépők között tinisztár.

Feszült hétvége vár a szerelmesekreRÁK
Szerelem: Egyet előre, kettőt hátra – úgy érzed, ilyen koreográfia szerint halad a kapcsolatod a pároddal. No persze, ezen a hétvégén eléggé könnyen felkapod a vizet, ráadásul ha mérges leszel, folyamatosan jutnak eszedbe a régi sérelmek, amiken még nem tudtad túltenni magadat. Veszekedés várható, ha nem tudod kezelni ezt a feszültséget.
Buli: Jó lenne, ha a párod nélkül mennél bulizni. Mindketten a saját baráti körötökkel töltsétek a szombat estét, a vasárnap pedig lehet a szerelemé, hiszen addigra belőled is oldódik a feszültség.

Feszült hétvége vár a szerelmesekreOROSZLÁN
Szerelem: Most sokkal mosolygósabb és beszélgetősebb a hangulatod, mint az elmúlt hetekben. Emiatt a szingli Oroszlánok számíthatnak arra, hogy ezen a hétvégén rengeteg férfi akar majd megismerkedni velük. A párkapcsolatban élőkkel is lesz aki ki akar majd kezdeni.
Buli: Kerti sütögetéssel, egész pontosan tóparti grillezéssel lenne a legjobb eltöltened az idődet. Hívd meg a barátaidat, és keverj erősen fűszeres pácot a húsoknak, mert a hétvégén vágysz az erős ízekre.

SFeszült hétvége vár a szerelmesekreZŰZ
Szerelem: Most te leszel a főnök, legalábbis ami a kapcsolatodat illeti. A párod szívesen átadja neked a programszervezés lehetőségét, ezért tulajdonképpen csak az történik, amit te szeretnél. Használd ki az alkalmat, és szervezd meg a tökéletes romantikus hétvégét!
Buli: Ha nem találtad még meg a nagy szerelmet, akivel eltölthetnéd a hétvégét, akkor a barátnőid társaságában menjetek bulizni. Zenés-táncos szórakozóhelyet válasszatok, lehetőleg retrohangulattal.

Feszült hétvége vár a szerelmesekreMÉRLEG
Szerelem: Néha arra vágysz, hogy a szerelmed bizonyítsa be, hogy tökéletes szülő, remek szerető és potenciális családfenntartó egyszerre. Most is ilyen nagy elvárásaid vannak, és árgus szemekkel figyeled a párod minden mozdulatát.
Buli: Szeretnéd megmutatni, hogy te is minden szerepben tökéletesen megállod a helyedet: egyszerre vagy kitűnő takarítónő és a táncparkett királynője. Épp ezért a szombati nagytakarítás után egy házibuliban talál rád az este, remélhetőleg másnál, és nem nálad.

Feszült hétvége vár a szerelmesekreSKORPIÓ
Szerelem: Minden apróságon összekaphattok a hétvégén. Különösen igaz ez akkor, ha nem egyezik az elképzelésetek gyereknevelés és a gyerekvállalás témakörökben. Most te jobban vágysz az anyaságra, mint amennyire ő szeretne apa lenni.
Buli: Nincs nagy kedved a komoly bulizáshoz, inkább csak beszélgetnél egy bögre tea mellett a konyhában. Nem biztos, hogy a párod tud azonosulni ezzel a terveddel…
 

Feszült hétvége vár a szerelmesekreNYILAS
Szerelem: Minden Nyilasnak vannak titkai a párja előtt. Ez nem is baj, kivéve, ha annyira félsz a titkok kiderülésétől, hogy emiatt túl görcsösen viselkedsz. Lazíts, és tudd: nem tettél semmi rosszat, emiatt nem is kell aggódnod!
Buli: Te leszel a társaság középpontja, bárhol is bulizol a hétvégén. Most szívesen mesélsz történeteket és pletykákat mindenkinek. A barátaid pedig igen hálás közönségnek bizonyulnak.


Feszült hétvége vár a szerelmesekreBAK
Szerelem: Arra van szükséged, hogy megmutassa végre a párod, mennyire fontos vagy neki. Ezért akár még teszteknek is alávetheted a kapcsolatotokat. Gondolj bele, az, hogy te teszteled őt, valójában nem róla, hanem rólad, a te önbizalomhiányodról szól.
Buli: A több néha kevesebb. Aktuális lelkiállapotodban úgy érzed, kötelességed bulizni menni, és kötelességed kiöltözni, hogy te legyél a legszebb. Pedig akár otthon is maradhatnál, hiszen erre vágysz igazából.


Feszült hétvége vár a szerelmesekreVÍZÖNTŐ
Szerelem: A magányos Vízöntők szinte elviselhetetlenül vágynak már egy kis flörtre. Ezt meg is kaphatják szombat este, de ennek az a feltétele, hogy menjenek el otthonról! A párkapcsolatban élő Vízöntők vigyázzanak, hogy ne támasszanak túl nagy elvárásokat a párjuk elé, hiszen emiatt könnyen kenyértörésre kerülhet sor!
Buli: Akár egyedül is elmehetsz bulizni, vagy beülhetnél valahova meginni egy italt. Hidd el, szükséged van ezekre az új impulzusokra ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Feszült hétvége vár a szerelmesekreHALAK
Szerelem: Jól jönne neked most egy kis magány. Van gondolkodni valód bőven, és ha minden percedet a pároddal töltöd, képtelen vagy végiggondolni a kapcsolatotokat. Ha pedig a magányos Halak közé tartozol, akkor nem ez a hétvége lesz az, amikor rád talál az igaz szerelem, ne érezz kényszert most az ismerkedésre!
Buli: A nagy bulik helyett jó lenne egy családi ebéden részt venned. Bátran kérj tanácsot az anyukádtól vagy a nagymamádtól, mert az ő élettapasztalatuk sokat segíthet a mostani helyzetedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top