Ezo

Heti horoszkóp augusztus 8-tól

Harcos, lendületes és olykor kissé erőszakos hét lesz a mostani. Ezért mielőtt megszólalsz, legalább számolj hétig, vagy a döntésedre aludj egyet.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólKos:
A családtagjaid, a munkád, az életviteled az, ami ezen a héten frusztrálhat mindenkit. Ráadásul a hétvégén telihold lesz, ami még rátesz egy lapáttal. Légy nagyon óvatos a közlekedésben, és ügyelj rá, hogy akit igazán szeretsz, ne bántsd meg. És amikor a felettesed vagy kollégád bicskanyitogatóan viselkedik, akkor fogd vissza magad, mert nagy problémák adódhatnak, ha netán visszaszólsz. Hatósági ellenőrzésre, bírságra számíthatsz.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólBika:
Ezen a héten szem- és fültanúja lehetsz egy olyan oltári nagy veszekedésnek, hogy szinte beleborzongsz. Még az a szerencse, hogy nem veletek történik meg. Van egy barátnőd, akinek jobb, ha semmit sem mondasz a magánéletedről. Még akkor sem, ha fülig szerelmes vagy, és akkor sem, ha tartós kapcsolatban élsz, és azért nem érzed kereknek a történeteteket. Külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani, és pénzügyekben légy észnél, mert gigantikus átverés veszélye fenyeget.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólIkrek:
Jól kezdődik a hét első napja, igazán nem lehet okod panaszra, mert amit mondasz, az pontosan úgy lesz. A megérzéseid is jól működnek, és valakit teljesen elbűvölsz, leveszed a lábáról, amit sikernek könyvelhetsz el, mert ez a jövőd szempontjából bizony nagyon nagy előrelépés lesz. Még az is előfordulhat, hogy anyagi szempontból te leszel az állatövben az a kivételezett személy, aki most igen-igen jól jár. Sajnos, ha több ágyban űzöd kisded játékaidat, akkor féltékenységi jelenetekre számíthatsz, különösen, ha csak arra az egyre koncentrálsz.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólRák:
Hát nem úgy nézel ki, mint aki fülig szerelmes – ezt fogja megállapítani rólad egy régi barátod, akivel a héten találkozol, miközben már hónapok óta erről áradozol neki. Neki bátran kiöntheted a szíved, nem kell szépíteni a dolgot, hogy miért is nem lett végül olyan az a nagy kapcsolat, mint amilyennek gondoltad. Az fontos, hogy őszinte légy, és amikor családi eseményre kerül sor, vágj jó képet olyan dolgokhoz is, amelyektől agymenésed lesz. Nem kell elrontani egy örök haraggal ezt a szép családi ünnepet.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólOroszlán:
Kissé nehezebbek ezek a hétköznapok. Talán ennek oka a pénz is, mert egyszerűen fogalmad sincs, hogyan fogod kigazdálkodni azt, amire szükség van. Ráadásul lemondhatnak egy munkát, és ez anyagi kieséssel jár. Aztán a magánéleted, amelyben nem vagy túlságosan boldog, mert az az óriási nagy feszültség még mindig nem ment le rólad, és lehet, hogy a héten történik valami, ami miatt úgy robbansz, mint a bomba, és ezzel csak elrontasz mindent, amit már egy ideje próbálsz rendbe hozni.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólSzűz:
A hét eleje kiváló megbeszélésre vagy ügyes bajos dolgok elintézésére, akár állásinterjúra, vagy olyan vásárlásra, amelyet meg kell ejtened, mert muszáj, de különben alig van rá pénzed. Mert csoda történhet, és lehet, hogy kifogsz negyed áron valamit, vagy éppen ajándékba kapod. Egyébként a szerelemben most nincs sok szerencséd, és egy ötletedre is nemet mondhatnak, ráadásul akiről azt hitted, hogy a barátnőd, és megfogadtad a tanácsát, most sajnos ez nem jön be. A régi szerelmed, az exed is hallat magáról, ami már inkább dühöt, mint könnyeket csal a szemedbe.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólMérleg:
Ezen a héten össze kell szedned magad, és mindenre igent mondani, amit a feletteseid kitalálnak. Ha egy kolléga jó ötlettel áll elő, akkor tartózkodj az irigységtől, és ne vétózd meg állandóan, hanem mondj rá igent. Mert ha nem teszed, ki fognak játszani, és egyből a főnöködet keresik meg, és akkor igazán kínos helyzetbe kerülsz. Ha szerelmi viszonyt folytatsz és közben párkapcsolatban élsz, akkor ez a szerelem már nem olyan, mint régen volt, az elmúlás útjára léptetek.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólSkorpió:
Ezen a héten elemedben leszel, ami nem tetszik, azt eddig sem rejtetted véka alá, de most aztán megmondod őszintén a véleményed. A munkában, az előmenetelben viszont jó híreket hallhatsz, még az is megtörténhet, hogy a felettesed díjazza a munkádat, és ezzel új távlatok nyílnak meg előtted. Ami egyben azt is jelenti, hogy anyagilag jobban jársz, mint eddig, és nem lesz gond törleszteni a hiteleket. A párkapcsolatban már nem ennyire rózsaszín a helyzet, mert partnered idegesítő hírrel áll elő.


Heti horoszkóp augusztus 8-tólNyilas:
Végül is mit várnak tőled annyi pénzért, mint amennyit fizetnek? Nem tudsz csodákat tenni! És ha tudnál is – mert azért képes vagy rá –, akkor meg fizessenek meg. Fillérekért nem fogod összetörni magad. Ne is! De gondolj arra, hogy van olyan, aki szívesen megcsinálná azt, amit most te. Az egészségeddel törődhetnél egy kicsit többet, és semmiféle egyéjszakás kalandba ne menj bele, még ha az exedről van szó, vele sem, mert utána csak gondjaid lesznek. És ugyan nem vagy irigy, de hallasz egy hírt, és majd meg üt a guta. Ne engedd, nem lesz nekik az olyan jó, mint ahogy most lefestik.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólBak:
Pattanásig feszülhetnek az idegeid, és annyira eleged van mindenből és mindenkiből, hogy az elmondhatatlan. De most kell higgadtnak maradnod, és semmi kapkodás, mert csak te járhatsz rosszul, senki más. Gondolkodj inkább el azon, hogyan is tudnál változtatni az életeden, mert a sors a héten megcsillant előtted egy lehetőséget, ami arra utal, hogy még jól is kijöhetsz abból a csapdából, amiben most érzed magad. Valakivel jót teszel a héten úgy, hogy szinte észre sem veszed, és azt sem, ahogy hálásan megköszöni.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólVízöntő:
Bolond egy hét ez a mostani; ha bulizol, akkor rendben van, mert minden őrültség megengedett. Persze azért azt a határt ne lépd túl, amely már az egészségedet veszélyezteti. De ha dolgozol, akkor sajnos megint szembetalálod magad irigy emberekkel, és még az is lehet, hogy amit egyik nap örömteli hírként közölnek, azt a másik napon megcáfolják. És ettől nincs valami határtalanul jó kedved. Ráadásul partnered sincs valami nagy formában, az ő megértésére, vigaszára sem számíthatsz.

Heti horoszkóp augusztus 8-tólHalak:
Meglásd, ez a nehéz hét is egyszer véget ér. Ideges és talán némileg depis hangulatban vagy, Aminek elsődleges oka a szerelmed, aztán a pénz, aztán a munkád, és ha van állandó partnered mindezek mellett, akkor annak a bűbájos viselkedése, amit valahogy ezen a héten ki nem állhatsz. Mert tudod, hogy mindez csak máz, és nem őszinte. És eleged van már a manipulációkból, amelyek szinte beteggé tesznek. Mielőtt kitörne a vihar, beszélj olyannal a gondjaidról, akiben megbízol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top