Ezo

Jön az év legrázósabb hete

Augusztus második hetében különleges bolygóállás hat majd: legkorábban két év múlva lesz hasonló. Fontos lesz az óvatosság!

2011 augusztusának második hete különleges bolygóállások sorát hozza. A lassú bolygók találkozása mindig hangsúlyosabb, mint a gyors bolygóké. Egy-egy lassú bolygó fényszögkapcsolata olyan, mint például egy egzotikus utazás: ritkán van hozzá szerencsénk. Legkorábban két év múlva lesz ehhez hasonló bolygóállás az égen, ezért kell különösen odafigyelnünk, hogy mit hozunk ki belőle. A körültekintés és az elővigyázatosság most kiemelten fontos.

Nézzük a bolygóállásokat és hatásukat!

Augusztus 8.: A Merkúr visszalép az Oroszlánba – hajlamosak leszünk magas lóról beszélni. A tekintély és a büszkeség fog dominálni bennünk, és ebből adódhatnak viták.

Augusztus 9.: Mars és Uránusz rossz fényszögkapcsolatban – váratlan és rosszízű események történhetnek. Minden helyzetben meg kell őriznünk a humorérzékünket és a rugalmasságunkat: csak így lesz elviselhető ez a nap.

Augusztus 11.: Mars és Plútó egymással szemben – hatalmas ellenerők indulnak be. Minden, amit nagyon akarunk, akadályba ütközhet. Ez nem erőpróba, hanem türelempróba. Az nyer, aki kitartó marad.

Augusztus 13.: Telihold – női és férfi minőség feszül egymásnak. Az ellentétek kiéleződhetnek, és bármelyik pillanatban veszekedés robbanhat ki. Csak a végtelen tolerancia segíthet.

Lássuk, mely területen mire számíthatunk!

Jön az év legrázósabb heteKözérzetünk: A szokásosnál türelmetlenebbek leszünk. Mindent szeretnénk sokkal gyorsabban elérni, megoldani, kivitelezni. Ingerelhetnek azok az emberek, akik lassúak, nehézkesek. Ha sikerül elnézőnek lennünk, joggal leszünk büszkék magunkra. A nagyvonalúság és nagyszerűség érzése további erőt ad ahhoz, hogy elviseljük embertársainkat. Közben természetesen jól fog esni, ha valaki ezt észreveszi és megköszöni…   

Közlekedés: Egész héten óvatosan, körültekintően kell közlekednünk. Akár autóval, akár biciklivel, akár gyalogosan megyünk, mindig szét kell néznünk, mielőtt elindulunk; mivel többen lesznek, akik figyelmetlenségre, váratlan irányváltoztatásra hajlanak, mi előzhetjük meg a balesetet. Ajánlatos a szokottnál lassabban haladnunk.

Utazás: Teljesen váratlan lehetőségünk adódhat utazásra. A meghívás olyan egzotikus, rendkívüli helyre szól, amilyenről régóta álmodozunk. Mindenképp mondjunk igent! Akkor is, ha pillanatnyilag lehetetlennek tűnik: időben meg fog oldódni.

Pénz: Ezen a héten megtapasztaljuk, hogy az éremnek két oldala van: váratlan kiadások és bevételek adódnak, de ne kezdjünk költekezni. A „jut is, marad is” elv alapján érdemes tartalékot képezni. Sokat segíthet, ha valamilyen célt tűzünk ki, amire gyűjthetünk. Emellett előfordulhat, hogy valaki kölcsön fog kérni tőlünk. Érdemes megfontoltan válaszolni…

Egészség: Ezek a bolygóállások többféle egészségügyi problémát felerősítenek, hogy utána a gyógyulás útjára léphessünk. Hasonlatos ez a homeopátiás szerek működéséhez: előbb felfokozza a tüneteket, és utána kezdi meg a gyógyítást. Ezzel párhuzamosan új, szokatlan gyógymódokkal találkozhatunk: érdemes ezekkel megismerkednünk. Érintett testrészek, szervek lehetnek: szem, fog, gyomor, mellek, vesék, ízületek, látás, kiválasztás-méregtelenítés.

Jön az év legrázósabb heteKapcsolatok: Sok kapcsolat szakadhat meg, ha nem tudunk kellően toleránsak lenni. Érinti ez a munkát, barátságot, szerelmi, rokoni kapcsolatokat. Sokat segíthet, ha nem „csípőből tüzelünk”, hanem visszakérdezünk, ugyanis kiderül: a másiknak nem velünk van baja…

Szerelem: Ez a hét szerelmi civódásokkal és kibékülésekkel lesz teli. Azok a kapcsolatok, amelyek még újak, nehezen fogják viselni ezt a nagy kilengést. Ugyanakkor az elején még magas a lángolás, ezért könnyebben át lehet siklani az ilyesmin. A régi, edzett szerelmi kapcsolatok jobban tűrik ezt a feszült hetet. De az is előfordulhat, hogy egyik félnél most jön az utolsó csepp a pohárban. Tehát minden helyzetben, mindenáron kerülnünk kell a konfliktust. Időben felismerve ki tudunk térni. Most a humorérzék és a derű a leghatásosabb ellenszer. Új szerelmek is fellobbanhatnak. Mivel a kiindulási pont ilyen nehéz konstelláció alatt keletkezik, valószínűleg „strapabíró” kapcsolat lesz ebből. Persze nem szabad elsietni semmit. Úgy tűnik, a kapkodás az egyetlen csapdája az új szerelmeknek…

Akikre a legintenzívebb hatással lesz:
Kos-, Rák-, Mérleg-, Bak-szülöttek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top