Ezo

Itt a legfrissebb angyalhoroszkóp!

Augusztus 23-ig érvényes e heti angyalhoroszkópunkból megtudhatod, miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. Az pedig, hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlKos – Gábriel arkangyal veled van, és ennek köszönheted azt, hogy a szerelemben megkímél egy igen nagy átveréstől, és veled van akkor is, amikor egy korábban elvégzett munka miatt, illetve hiba miatt meg kell védened magad, és így elkerülheted a retorziót.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlBika – Jofiel arkangyalt olyan apró-cseprő dolgokban kell hívnod, amelyek a hétköznapokban nehézséget okoznak, de te kénytelen leszel a segítségéhez fordulni, hogy gyorsan le tudd bonyolítani ezeket az ügyeket, és hogy egy kollégát is megpróbálj elviselni.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlIkrek – Chamuel arkangyalt hívd, mert a dolgaid nem mennek valami jól ezen a héten. Kérd a segítségét, hogy anyagi ügyeid végre rendeződjenek, és segítsen hozzá egy olyan lehetőséghez, amivel végre talpra állhatsz, és nem kell másokra támaszkodnod. Óvjon meg attól, hogy régi szerelmed, aki felbukkant, basáskodjon fölötted, és a pénz miatt ezt eltűrd.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlRák – Muriel arkangyal veled van, a szerelemben aktív vagy és kezdeményező, ezért fordulhat elő, hogy azt a személyt, akit kinéztél magadnak, vagy akire régóta vágyakozol, most meg tudod hódítani, sőt teljesen magadba tudod bolondítani, még ha ez a családodnak nem tetszik, akkor is.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlOroszlán – Mihály arkangyal a védőangyalod, kőkemény az arkangyalok között, és kérd, hogy segítsen, adjon útmutatást. Mert képtelen vagy elengedni valamit, amiről tudod, hogy nem működik, és valaki ajánl egy jó lehetőséget, de félsz elfogadni. Kérd, küldjön egy jelet, hogy merre menj.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlSzűz – Raziel arkangyalt ha eddig nem hívtad, akkor most elérkezett az ideje annak, hogy szólítsd. Ugyanis olyan napokat élhetsz át, amikor a teljes bizonytalanság lesz úrrá rajtad, elsősorban az egészségeddel, a jövőddel kapcsolatban. Kérd a segítségét, hogy ne legyél túlságosan spórolós, mert ez még visszaüt.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlMérleg – Haniel arkangyal nem árt, ha a közeledben van. Ha nem érzed, hogy melletted lenne, akkor itt az ideje, hogy szólítsd, mert a családban váratlan helyzet adódik, amire nem számítottál, és amitől megrémülsz. Kérd, hogy ne tegyél olyan kijelentést, amivel pont azt távolítod el magadtól, akit szeretnél.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlSkorpió – Rafael arkangyal legyen veled a héten, hiszen olyan dologban vagy benne, amit titokban kell tartani, és közben félsz is egy kicsit tőle. A hét végén, ha szórakozol, akkor is hívd védőangyalod, hogy ne tégy olyat, amit megbánhatsz, vagy amivel éppen a kedvesedet bántod meg.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlNyilas – Zadkiel arkangyalt hívd, hogy ne rágódj a múlton, hogy ne képzelődj, hogy az exed milyen jól érzi magát az új helyzetében, nélküled. Egyszerűen koncentrálj a jelenre, és meglátod, hogy a te helyzeted is változni fog, méghozzá rövidesen, éppen egy külföldi személynek köszönhetően.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlBak – Cassiel arkangyalt hívd, mert a pénztárcádat vagy bankszámládat súlyos veszély fenyegeti. Hívd a védőangyalodat, hogy tisztázni tudj egy olyan helyzetet, amelyben teljesen vétlen vagy, és akkor is hívd, amikor el akarsz kezdeni egy új munkát, mert segíteni fog, hogy sikeres légy benne.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlVízöntő – Uriel arkangyal jó lesz, ha a héten veled van, mert megakadályoz abban, hogy túlságosan felönts a garatra. Hogy el tudd viselni a partneredet, aki olyan képet vág, és talán olyan megjegyzést is tesz, amelyet nagyon nehéz lesz szó nélkül elviselni. Ha nem így teszel, akkor sajnos vita kerekedhet belőle, amit inkább el kéne kerülni.

Angyalhoroszkóp augusztus 17-tőlHalak – Asariel arkangyalt hívd, hogy el tudd feledni mindazt, ami a másikkal jó volt. És alkalmazkodj ahhoz a körülményhez, amelybe tulajdonképpen már belefáradtál, de egyszerűen nem engedheted el, méghozzá családi nyomásra. Kérd őt, hogy adjon erőt a dolgok elviseléséhez, és ahhoz, hogy változni tudj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top