Ezo

Mi a lollee?

Divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. A minőségi alapanyagnak és az egyedi szabásnak köszönhetően lágyan követi a test vonalát, mozgás közben sem csúszik el. Amellett, hogy kiváló védelmet nyújt a hideg ellen, puha és kényelmes. Viselheted irodában, utcán, buliban, vagy akár sportoláshoz is. Több méretben kapható.

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is nagy figyelmet fordítunk. Hiszünk a színekkel történő játékban, és hogy általuk érzéseket közvetíthetünk. A lollee kollekciójában található 15 színt ezért a legnagyobb gondossággal választottuk ki. Így, amikor lollee-t viselsz, nemcsak a ruháidat, de a hangulatodat is feldobhatod.

15  szín – a bőség zavara. Nehéz választani, ugye? Segítségül megosztjuk veled, néhány közkedvelt szín milyen jelentést hordoz, így minden hangulatodhoz megtalálod majd a legjobban illeszkedő lollee-t:

A piros a szeretet, életkedv, önbizalom, kitartás színe. Dinamikusabb életre vágysz? Szeretnéd fokozni a teljesítőképességed? A piros kiváló választás számodra. Hordhatod sportoláshoz is, hiszen erőt és gyorsaságot sugároz. Gondolj csak arra, hogy a legtöbb sportautó is ilyen színű.

A türkiz segíti a tudat kiteljesedését, oldja a keserűséget, megszabadít a lelki terhektől. Ha kreatív vagy, nagy képzelőerővel rendelkezel és a dolgok mélyére látsz, ez a te színed.

A rózsaszín az önzetlen odaadás színe. Romantikus randira készülsz? Ne felejtsd otthon a rózsaszín lollee-d!

A sárga vidámság és öröm színe. A borongós őszi időben neked is szükséged van egy kis fényre, ugye? A sárga növeli a vállalkozó kedvet is, segít a kibontakozásban. Szeretnéd, ha könnyebben menne a tanulás? Akkor a sárga a legjobb választás.

A zöld a harmónia, a remény, a gyógyulás, a regenerálódás színe, és persze a természeté. Relaxálni szeretnél? A zöld ideális választás számodra.

Most van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron. Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo packet!  Ez a két szín csak az akció keretében érhetők el!

Érdemes sorozatunk további cikkeit is figyelemmel követned, hogy megtudd, milyen apró praktikákkal dobhatod fel mindennapi hangulatodat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top