Ezo

Őrülten szerelmes napok várnak ránk

Szakítás, megcsalás és szerelmi intrikák jellemzik ezt a hétvégét, amelynek az érzelmi hullámzását szinte minden jegy meg fogja érezni. Augusztus utolsó hétvégéjén az egekbe szökik a libidó és jobban hat az alkohol, ezért csak módjával bulizzunk!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkKos
Szerelem: Régi szerelmek felbukkanása várható a hétvégén. Ráadásul a döntéseikben mindig biztos Kosok ezúttal kissé elbizonytalanodnak, és felmerül bennük, hogy talán mégiscsak rosszul döntöttek annak idején. Ezúttal nem hallgatsz a barátnők jó tanácsára, és belemész a régi kapcsolat felmelegítésébe. Hogy ez csak nosztalgia marad-e, vagy annál több is lesz belőle, az a jövő héten eldől.
Buli: Családi körben érzed magad a legjobban, de az osztálytalálkozós-nosztalgiázós összejöveteleket is szórakoztatónak találod ezen a hétvégén.

Őrülten szerelmes napok várnak ránkBika
Szerelem: A szingli Bika lányok szívét egy idősebb férfi dobogtatja meg ezen a hétvégén. Főleg az úriember agya, modora és egzisztenciája lesz az, ami miatt megtetszik nektek. Vigyázat, ez az ő részéről csak egy pár napos flört, tervei szerint azután továbbáll. A párkapcsolatban élő Bikák úgy gondolják, hogy meg kell mutatniuk a párjuknak, hogy mennyivel okosabbak és műveltebbek.
Buli: A hétvégi napokat legszívesebben a strandon vészelnéd át, az estéket pedig meztelen fürdőzéssel töltenéd!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkIkrek
Szerelem: Magányosnak érzed magad akkor is, ha nagy társaságban vagy. Talán egy szakítás előszelét érzed, hiszen a párod mellett is egyedül érzed magad. A hétvégén rengeteg párkapcsolati kérdés cikázik a fejedben, és azon gondolkozol, hogy vajon mennyit engedhetsz az elveidből? A csillagok szerint még egy új szerelem is beléphet az életedbe ezekben a napokban – ezzel végleg megpecsételve a rosszul működő kapcsolatod sorsát.
Buli: Sportolással töltött hétvégével töltődhetnél fel. Főleg a vízi és vízparti sportok szórakoztatnak most. Érdemes úsznod vagy evezned!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkRák
Szerelem: Egy titokzatos és nagyon macsó férfi kerülgeti a Rák lányokat. A nyers felszín alatt azonban érző szív dobog. Sőt. A hétvégi udvarlód kifejezetten mély érzésű férfi, egyetlen problémája van csupán: sokkal jobban szereti az italt, mint amit te tolerálni tudsz. A párkapcsolatban élő Rákok a szerelmüknek egy teljesen új arcát ismerhetik meg: olyan rejtett oldalait mutatja meg nektek most, amit talán még maga sem ismer teljesen.
Buli: Vigyázz az alkohollal! Könnyen a fejedbe szállhat, és olyasmiket is megteszel a hatása alatt, amit néhány nap múlva jobban szeretnél elfelejteni.

Őrülten szerelmes napok várnak ránkOroszlán
Szerelem: Könnyen vitává fajulhat egy apró félreértés az Oroszlán és a kedvese között. A hétvégén hepciásabb és sértődékenyebb vagy a szokásosnál, ezt tartsd észben, és ne csinálj elefántot a bolhából. A szingli Oroszlánok minden útjukba kerülő férfiben gyermekeik potenciális apját látják meg – sajnos tévesen. Jobb lenne, ha ezen a hétvégén nem hinnétek el semmit a fiúknak!
Buli: Tesókkal és unokatesókkal szórakozhatsz jól. Sőt, a legeslegjobb az lenne, ha egy régóta nem látott unokanővéredet keresnéd fel!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkSzűz
Szerelem: Felizzik a levegő a Szüzek körül: a pároddal annyira erős lesz az összhang köztetek, mint a kapcsolatotok elején. A szexuális vágyatok is az egekben van, ezért szánjatok elég időt egymásra. Még az sincs kizárva, hogy kipróbáltok néhány szexuális segédeszközt. Az egyedülálló Szüzek pedig egyéjszakás kalandok lehetőségeiben bővelkedő hétvégére készüljenek: egy magas, sötét hajú férfi fogja elcsavarni a fejeteket.
Buli: Ne maradj otthon akkor sem, ha a nagy meleg elveszi a kedvedet a buliba indulástól. Ha már megérkezel a kedvenc helyedre, meg fogod érteni, hogy miért kellett bulizni menned!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkMérleg
Szerelem: A veszekedések és az érdektelenség egy egészen speciálisan váltakozó hullámzására számíthatnak a Mérlegek egész hétvégén. Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy mindenképp be kell olvasnod a szerelmednek, mert feldühített, a másikban pedig úgy érzed, hogy már úgyis minden mindegy. Ha azon gondolkozol, hogy véget vetnél a viszonyotoknak, gondold át, hogy a párod mit tesz vagy mit nem tesz meg kettőtökért!
Buli: Nem nagyon leszel bulizós hangulatban, inkább a világmegváltó beszélgetések kötnek le. Különösen akkor vagy elemedben, ha szerelmi tanácsot adhatsz a barátnőidnek egy pohár bor mellett!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkSkorpió
Szerelem: A szerelmet ezen a hétvégén könnyen összetéveszted a szexualitással, pedig máskor el tudod különíteni a kétféle érzést. Ha szeretőd van, akkor most könnyen beleszerethetsz, és még az is lehet, hogy miatta kilépsz a kapcsolatodból. Ha te vagy a harmadik fél a viszonyban, akkor felmerülhet benned, hogy megzsarolod a szeretődet azzal, hogy mindent kitálalsz a párjának. Ez nem jó ötlet, mert a kényszer hatására nem téged választana!
Buli: Most nem sajnálod a pénzt a szórakozásra, és ez így van jól: a drága és exkluzív klubokban érzed jól magad ezen a hétvégén.

Őrülten szerelmes napok várnak ránkNyilas
Szerelem: Nyugalmas és lassan csordogáló hétvégére számíthatsz, amikor az időérzéked szinte teljesen kikapcsol. A legszívesebben napokig semmi mást nem tennél, mint kis kifli – nagy kifli pózban aludnál a pároddal. Ő azonban nem éri be ilyen romantikus programmal, ezért ennél jóval eseménydúsabb hétvégére számíthatsz. Az egyedülálló Nyilas lányoknak érdemes internetes társkeresőkbe regisztrálniuk!
Buli: Hagyományos és magyaros programokkal szórakoztathatod magadat: bográcsgulyás főzése a kertben, borkóstolóval egybekötve ideális program lenne.

Őrülten szerelmes napok várnak ránkBak
Szerelem: Egyre inkább motoszkál benned a gondolat, hogy nem te vagy az egyetlen a párod életében. Szombaton – ha külön buliztok – odáig is eljuthatsz, hogy rúzsfoltokat keresel a gallérján és kiforgatod a zsebeit. Ne rendezz féltékenységi jelenetet, amíg nem bizonyosodtál meg arról, hogy valóban félrelépett. Hiszen könnyen lehet, hogy félreérted a számodra egyértelműnek tűnő jeleket, és valójában a munkahelyi gondok miatt olyan furcsa mostanában.
Buli: A botrányok és veszekedések elkerülése érdekében közösen menj bulizni a pároddal! Ha pedig szingli vagy, a barátnőiddel kerekedjetek fel egy táncos programra!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkVízöntő
Szerelem: Újdonságra vágysz még akkor is, ha évtizedek óta működő kapcsolatban élsz. Úgy érzed, hogy több romantikára és főleg több szeretkezésre van szükséged. Szerencsére most a párod is nyitott lesz arra, hogy erről beszélgessetek. Ha pedig szingli vagy, akkor egy forró egyéjszakás kaland vár rád szombaton. Vasárnap reggelre pedig még az is kiderülhet, hogy olyan jól éreztétek magatokat, hogy szeretnétek folytatást.
Buli: Olyan barátaid hívnak bulizni, akikkel már évek óta nem találkoztál. Bátran mondj igent az ajánlatukra, nem fogod megbánni!

Őrülten szerelmes napok várnak ránkHalak
Szerelem: Talán már túl is vagy egy kapcsolati mélyponton, vagy éppen a hétvége elején vár rád egy nagy veszekedés. Még az is lehet, hogy annyira kiborulsz, hogy „hazaköltözöl anyukádhoz”. Vagy hirtelen felindulásból elutazol a legjobb barátnőddel. Hidd el, a pároddal csak egy félreértés van köztetek, és hétfőre szépen rendeződnek a dolgok. Ha még csak keresed az igazit, akkor egy külföldi férfi szeretne flörtölni veled. De ennek a kapcsolatnak nincs nagy jövője.
Buli: Pezsgős, elegáns házibuliban éreznéd jól magad. Ha senki sem hív meg ilyenbe, akkor rendezz egyet, de vigyázz, ne a vendégek előtt veszekedj a pároddal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top