Ezo

Két Szűz nem egy pár

Tavasszal még Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatának, házasságának esélyeit, esküvőjük napjának megválasztását elemeztük, mostanra már a testvérek, Pippa Middleton és Harry herceg is terítékre kerültek. Mi dolguk egymással? Egyáltalán mit ígérnek a csillagok a Szűz jegyében született két másodszülöttnek?
Philippa Charlotte „Pippa” Middleton
Philippa Charlotte
„Pippa” Middleton

A 2011. április 29-ei királyi esküvő kapcsán alighanem az ifjabbik Middleton hátsó feléről készült felvételek voltak a legnézettebbek, az ifjú ara ruhájának uszályáért felelős testvér formás testrészével képes volt magára irányítani a figyelmet. Aztán a „hátsó hírek”, majd néhány pikáns, olykor hiányos öltözetű fotó megjelenése után a bulvárlapok már újabb szenzációt kürtöltek világgá: a testvérek románcáról cikkeztek, azaz arról, hogy Pippa és Harry követheti Kate-et és Vilmost. A barátságot, a találkozókat elismerték az érdekeltek, de a helyzetet komolynak semmiképpen nem nevezték, sőt hivatalosnak mondható közös közleményben hűtötték le a már-már újabb esküvőben reménykedőket. Hívjuk segítségül az asztrológiát! Van-e, lehet-e dolga egymással a „második vonalnak”?

A partik királynője

Philippa Charlotte „Pippa” Middleton a Szűz jegyében született, Holdja ugyancsak a Szűzben állt, ez alapvetően racionális, gyakorlatias személyre vall, ugyanakkor az ösztönei gyakran nehezen férnek meg ezekkel a tulajdonságokkal. Rendkívül gyorsan képes reagálni ugyanis az őt érő ingerekre, befolyásokra, éppen ebből adódóan remek vitapartner, a szócsatákból többnyire győztesen kerülhet ki.
Megbízható, segítőkész. Árnyalja a képet, hogy a Naphoz és a Holdhoz hasonlóan a Szűzben van a leginkább az elméhez köthető bolygó, a Merkúr is. Az ilyen Szüzek jegyük egyik fontos jellegzetességét viselik, azaz folyamatosan sürögnek-forognak, mondhatni izgágák, és fejlett a kritikai érzékük, ugyanakkor előfordulhat, hogy mindez értelmetlen kapkodáshoz vezet, ami viszont temérdek rossz döntést idéz elő. Pippa izgágasága az elmúlt években mindenekelőtt a bulik, a partik szervezésében mutatkozott meg, nem csoda, hogy hirtelen jött közszereplővé válása után jó néhány iszogatós, alulöltözött felvétel került a szenzációra mindig éhes sajtómunkásokhoz, vélhetően nem kevés bevételt eredményezve a képek gazdáinak.

Közös érdeklődés: a bulizás

Harry herceg
Harry herceg

Pippa szerelmi bolygója, a Vénusz, és az aktivitásért „felelős” Mars egyaránt az Oroszlán jegyében áll. Heves, szenvedélyes érzelmek vezérlik, s mindenkor szeretne büszke lenni partnerére. Nos, e szempontból kevés méltóbb személy akadhatna horogra, mint Harry, rá igazán büszke lehetne, ráadásul a partik látogatásában is hasonlóan aktív múltat tudhat maga mögött. Az a tény, hogy Pippa horoszkópjában a Jupiter a Nyilas jegyében állt, segítséget jelenthet abban, hogy megtalálja a királyi élet és az élet királya közötti egyensúlyt.
Az ugyancsak a Szűz jegyében született Harry Pippához hasonló energiákat kaphat a Marstól, de ez a tartós, holtomiglan-holtodiglan házasság helyett inkább a közös érdeklődés, a bulizás terén hozhatja össze őket. Egy teoretikus házasság esetén az erős akaratú Harry minden bizonnyal domináns szerepre törne, de ezt a másik erős akaratú Middleton lány eléggé nehezen tudná elviselni.
És persze az is cáfolni látszik a nagy egymásra találás tényét, hogy Pippát többet látják együtt édes kettesben a korábbi hivatásos krikettjátékos Alex Loudonnal, miközben Harry sem tétlenkedik, többször mutatkozott régi barátnőjével, Chelsy Davyvel, noha a 2004 óta tartó kapcsolatot 2009-ben „közös megegyezéssel” befejezettnek nyilvánították, s Harry idén tavasszal 100 százalékban szinglinek titulálta magát.

A cikk folytatását megtalálod a Nők Lapja Ezotéria magazin legfrissebb számában, amely 2011. augusztus 23-án jelent meg.

A Nők Lapja Ezotéria legújabb számát keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top