Ezo

Szerelmes percek és parázs viták várnak ránk

Az ősz első hétvégéjén fellélegezhetünk: kapcsolataink harmonikusabbak lesznek, és jóval kevesebb próbatételre kell számítanunk. Aki viszont veszekedésre adja a fejét az számoljon azzal, hogy könnyen túlfeszítheti a húrt, és szakításra is sor kerülhet.

KOS
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Végre pontosan tudod, hogy mit kell tenned a magánéleteddel: szombaton az egyik pillanatról a másikra mozifilmként peregnek le előtted a teendőid. Látod, mit kell mondanod, tenned, hogyan kell időzítened. Ez a tudás megnyugtat, mert rájössz, arra, hogy mindent te irányítasz. Ha pedig te tartod kezedben a szálakat, akkor a szerelmi életed is jól alakul.
Buli: Próbálj ki új dolgokat, csinálj olyasmit, ami a nyáron kimaradt az életedből. Mivel mindig előretekintesz ezért érdemes már most a jövő hétvégi programjaidat is megszervezned!

Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkBIKA
Szerelem: Szerelmes hétvégére számíthatnak a Bikák: most nemcsak a vágy lobog benned, de a kreativitásod is nagyobb a megszokottnál. Ez nemcsak abban segít, hogy ezerféle módon fejezd ki az érzéseidet, de abban is, hogy ezerféle módon kényeztesd a partneredet. Szerencsére a fantáziád a párodat is inspirálja.
Buli: Nem való neked az otthon üldögélés ezen a hétvégén. Menj el szórakozni, és ne számold a pénzt, amit a belépőkre vagy az italokra szánsz!

Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkIKREK
Szerelem: Az ősz első hétvégéje napsütéses hangulatban telik: úgy érzed, az új évszak új esélyeket tartogat a számodra. Ha szeretnél változtatni a magánéleteden, akkor ezen a hétvégén nekiláthatsz a viszonyaid jobbá és harmonikusabbá tételéhez. Ehhez – talán számodra meglepő módon – a határozottságodon át vezet az út. Most állj ki keményen magadért és ne engedd, hogy egy picit is sérüljenek az érdekeid.
Buli: Vedd a kezedbe a buliszervezést is: hívd el magadhoz a barátnőidet, és egy kis bemelegítés után mutasd meg nekik a kedvenc bulihelyedet!

RÁK
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Lassan eljön az a pillanat, amikor a Rákoknak el kell búcsúzniuk egy érzéstől. Most engedd el a görcseidet és ne ragaszkodj feleslegesen semmihez és senkihez. Lehet, hogy ezen a hétvégén feszült beszélgetések, veszekedések és szakítás vár rád. Ha így is alakulna, tartsd észben, hogy az Univerzum nemsokára egy jobb kapcsolat esélyével gyógyítja be a hétvégén felszakadó lelki sebeket.
Buli: Kicsit félsz attól, hogy unatkozni fogsz a hétvégén, de ez a félelem teljesen alaptalannak bizonyul. Bátran vágj bele spontán programokba, és ne ragaszkodj az eredeti, otthon üldögélős terveidhez.

OROSZLÁN
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: A szex mindent megold. No jó, ez talán kicsit túlzás, de az biztos, hogy az Oroszlánokra egy szexuálisan túlfűtött hétvége vár, aminek a végére úgy fogják érezni, mintha kicserélték volna őket. Most az intim pillanatok valóban segítenek elsimítani a párkapcsolati feszültségeket és a szenvedély segít abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz lelkileg is. A szingli Oroszlánok könnyen sodródhatnak egy éjszakás kalandba, de ebből nem lesz feltétlenül szerelem.
Buli: Az a szerencsés helyzet áll elő, hogy sokan akarnak veled találkozni a hétvégén, ezért több kávézás-, borozás- és vacsorameghívással kell számolnod. Próbálj időt szánni minél több találkozóra!

SZŰZ
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Beszélgetés, kommunikáció és információáramoltatás jellemzi a Szüzek hétvégéjét. Ha szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat a pároddal, akkor itt az ideje egy nagy beszélgetésnek: üljetek le, bontsatok ki egy palack bort és csevegjetek. Hagyjatok időt arra, hogy megnyíljatok egymás előtt, és hogy mindenről elmondhassátok egymásnak a gondolataitokat.
Buli: Legyél te a dj a hétvégén! Most különösen fogékony vagy a dallamokra és a ritmusokra, ezért nem mindegy, hogy milyen zenére bulizol. Válaszd a kedvenceidet!

MÉRLEG
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Az elmúlt időszak párkapcsolati vitái és sérelmei még túl erősen élnek benned. Ezen a hétvégén jó esélyt kapsz arra, hogy elengedd ezeket a fájdalmakat, és a sebek dédelgetése helyett megbocsáss. A pároddal most javulhat a viszonyotok és visszatérhet a harmónia kettőtök életébe. A párt kereső Mérlegek most ne a randevúkra koncentráljanak, inkább szánjanak egy kis időt arra, hogy magukba nézzenek és megkeressék, hogy milyen sérelmek gyűltek fel bennük, az előző kapcsolataik miatt.
Buli: Borozós-beszélgetős hétvégi programokon érzed jól magad. Menj olyan társaságba, ahol elmerenghetsz a múlton, és ahol mások is segítenek nosztalgiázni.

SKORPIÓ
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Úgy tűnik, most végre egyenesbe kerülnek a Skorpiók kapcsolatai. Az eddigi veszekedésekből lassan kikristályosodik egy „béketerv”, és arra is rájöttök, hogy azzal teszitek a legjobbat egymásnak, ha felidézitek a megismerkedéseteket és az első közös élményeiteket. Ha még csak keresed a párodat, akkor most egy gyerekkori barátságból alakulhat ki szerelem.
Buli: Családi programokra számíthatsz a hétvégén, és ezek olyan töménynek ígérkeznek, hogy valószínűleg nem is lesz kedved (vagy lehetőséged) ennél többre.
 

NYILAS
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Villámcsapásként találnak rád az érzelmek: az egyik pillanatról a másikra szeretsz bele egy világos szemű idegenbe, aki igencsak megmozgatja a fantáziádat. Persze, ha boldog kapcsolatban élsz, akkor észre sem fogod venni őt. Ebben az esetben a pároddal számíthatsz szenvedélyes hétvégére, különösen akkor, ha ő is világos szemű és szőke, mint a már említett titokzatos idegen.
Buli: Te leszel a hétvégi buli lelke és legfőbb programszervezője. Nézd meg, hogy mikor lesz a kedvenc kiülős helyed nyárzáró partija – lehet, hogy máris lemaradtál róla?

BAK
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Szóba kerülnek a gyerekek a hétvégén. Pontosabban, a gyerekvállalás. Ha a párod eddig nem volt biztos abban, hogy gyerekeket szeretne, ezen a hétvégén megpuhíthatod. Ha pedig eddig is megvolt mindkettőtökben az elhatározás, akkor lassan belevághattok a projektbe. A szingli Bakok ezen a hétvégén ne erőltessenek semmit! Ahelyett, hogy görcsösen próbálsz egy buliban megismerkedni valakivel, inkább engedd el magad!
Buli: Ne akarj feltétlenül hatalmas bulit csapni a hétvégén. Most inkább beszélgetésre és megértésre van szükséged. Nézz meg egy jó filmet a barátnőiddel.

VÍZÖNTŐ
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: Kicsit összezavarodik körülötted a világ és ez a párkapcsolatodra is igaz lesz. Úgy érzed, mintha a pároddal két teljesen idegen nyelvet beszélnétek. Amit te mondasz, azt ő érti félre, és amit ő mond, az neked hangzik idegenül. Ebben a „bábeli” zavarban pedig rá kell jönnötök, hogy az érzelmek sokkal fontosabbak a szavaknál.
Buli: Vigyázz az alkohollal. Most észrevétlenül ihatsz többet, mint amennyi szabad lenne. Ha a barátaid unszolnak, állj ellent a kínálásnak!

HALAK
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránkSzerelem: A szerelem helyett ezen a hétvégén nemesebb célok mozgatnak: szeretnél segíteni valakinek vagy valakiknek. Ez nem is lenne baj, de emiatt összetűzésbe kerülsz a pároddal, aki szerint épp most néznek téged baleknak. Ahelyett, hogy meg akarod győzni az igazadról, legyél te az okosabb és ne menj bele egy felesleges veszekedésbe!
Buli: Most nagyobb benned a vállalkozó kedv, mint máskor, ezért érdemes lehet extrémsportokkal kikapcsolódnod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top