Ezo

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!!

Lassan beköszönt az ősz... Hohó! Álljunk csak meg egy pillanatra! Neked is az ugrott be, hogy a nyár elmúltával bebarnul, majd beszürkül a világ? Idén legyél te, aki kivirul ősszel! Véget ért a nyár, de imádott színeinkben ősszel is ragyoghatunk.

Légy bátor a színválasztásban!

A kirakatban meglátsz egy gyönyörű, sárga felsőt. Annyira megtetszik, hogy bevonz az üzletbe, de végül ugyanazt a darabot barnában vagy feketében veszed meg. Ismerős? Próbáld ki egyszer: ha a sárga hívott be az üzletbe, legyen bátorságod azt választani! Legyél te is citrom-lány! Ha egyszer kipróbálod, megtapasztalod, hogy ez is olyan rituálé, mint amikor csupa fehérbe vagy feketébe van kedved öltözni. Meglátod, sárgában egészen különleges lesz a napod. Nézzük, mit csinál egy citromsárga lollee csajszi az őszben!

Már reggel vidáman ébred, és egy egészséges frissítővel, limonádéval kezdi a napot, és a pezsgést. Bringára pattan, és elindul a kerékpárúton. Tekerés közben eszébe jut az Óz, a csodák csodája híres mondata: Mindig a sárga úton. Jókedvében eldúdolja a Somewhere Over The Rainbow-t, és emlékeiből előtör, amikor kislányként még az édesanyja énekelte neki. A kereszteződésben elmosolyodik, amikor a sárga lámpa smiley-ként jelzi, hogy pillanatokon belül elindulhat. Lendületesen tekerni kezd és élvezi a fák már sárguló lombján átszűrődő napsugarakat. A munkahelyén egész nap jókedvűen, energikusan végzi feladatait, kollégái keresik a tekintetét és kedvesen visszamosolyognak rá. Este, kicsit fáradtabban a barátnőjével citromtortát eszegetve megnéznek egy filmet. Mi mást, mint a Napsütötte Toszkánát?

A sárga a vidámság, az öröm és az optimizmus színe. A borongós őszi időben neked is szükséged van egy kis fényre, ugye? A sárga fokozza a vállalkozó kedvet, segít a kibontakozásban, növeli az önbizalmat. Vonzza a tekintetet, stimulálja az érdeklődést és a kíváncsiságot. Energiája összekapcsol minket mentális énünkkel. Szeretnéd, ha könnyebben menne a tanulás? Akkor a sárga a legjobb választás, hiszen erős a hatása az emlékezőképességre.

Az ezotériában a napfonat illetve a köldök csakra színe. Kapcsolódó területei a derék, hasüreg, emésztési rendszer, a gyomor és környéke. A sárga tehát a derékvédelem színe is.

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is nagy figyelmet fordítunk. Hiszünk benne, hogy ha a színekkel játszunk, általuk érzéseket közvetíthetünk. A kollekciónkban található 15 színt ezért nagy gondossággal választottuk ki. Így, amikor lollee-t viselsz, nem csak a ruháidat, de a hangulatodat is feldobhatod. 15 szín, a bőség zavara. Nehéz választani, ugye? Segítségül cikksorozatunkban megosztjuk veled, néhány közkedvelt szín milyen jelentést hordoz, így minden hangulatodhoz megtalálod majd a legjobban illeszkedő lollee-t.

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Lágyan követi a test vonalát, mozgás közben sem csúszik el. Amellett, hogy kiváló védelmet nyújt a hideg ellen, puha és kényelmes. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy akár sportoláshoz is. Több méretben kapható.

Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo pack-et!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top