Ezo

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!

A nyár szép lassan eltávolodott tőlünk. Az időjárást befolyásolni és az évszakok váltakozását megállítani sajnos mi sem tudjuk, de van egy ötletünk: vidd át a nyár színeit az őszbe, így nálad tovább tarthatnak a napos évszakok! Dobd fel magad a nyár színével, viselj tengerkéket!

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!Légy bátor a színválasztásban!

Reggel hűvös szél fújdogál és az eső is eleredt? A megállóban állva várod a buszt, de csak a járdához túl közel hajtó autók verik fel az őszi pocsolyák vízét? Játssz egy kicsit a fantáziáddal! Hunyd le a szemed, és próbáld felidézni a legkellemesebb nyaralásod ellazító perceit! Képzeld el, hogy a tengerparton fekszel egy kényelmes napozóágyon. Feletted a felhőtlen égbolt, amelynek élénk kékje a tenger tiszta vízén köszön vissza. Hallod a hullámokat, ahogy nyaldossák a parti köveket. Valamivel távolabb gyerekek ugrálnak a vízbe. Nem zavaró zaj ez, hanem a vidámság hangja. Békességet és nyugalmat érzel. Ez a tökéletes hely a pihenéshez.
Ha elképzelted, nyisd ki a szemed! Meglátod, ettől a nyárban tett képzeletbeli utazástól máris jobban fogod érezni magad. Ezt az érzést bármikor magadévá tudod tenni, ha a tengerkék színt viseled.

Az ezotériában a kék a torok csakra színe. E csakrán keresztül fejezzük ki érzéseinket: a vidámságot, a szerelmet, a félelmet és a haragot is. Itt található a kommunikáció és az inspiráció központja. Sokat könnyítesz helyzeteden, ha tárgyalásra vagy szóbeli vizsgára tengerkék kiegészítőket választasz, ezzel erősítve a csakrát.

A kék az önmegvalósítás színe, és fogyókúrához is ideális, mivel csökkenti az étvágyat. Viseld tengerkék lollee-t, és valósítsd meg te is önmagad!

lollee – neked és a derekadnak

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is figyelünk. Hiszünk benne, hogy a színekkel érzéseket közvetíthetünk. A kollekciónkban található 15 színt ezért nagy gondossággal választottuk ki. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Így még könnyebben kitűnhetsz a szürkeségből!

Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo pack-et!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top