Ezo

Heti horoszkóp szeptember 5-től

Régi szerelmek szűnnek meg, újak alakulnak, és a család is fontossá válik a héten.

Kos:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlKi tudod magyarázni magad a munkában, sőt ezen a héten remek tárgyalásokat folytathatsz, természetesen munka ügyben, de észnél kell lenned, mert az ügyességeden múlik az, hogy a lehető legjobb eredménnyel záruljon ez a tárgyalás. Nagyon fontos, hogy minden világos legyen, ne okozzatok egymásnak csalódást, mert a későbbiekben ezekre a személyekre szükséged lesz. A szerelemben kitalálhatnál valami újat, amivel feldobhatnád a partnered. A családodban szeretnék, ha több időt töltenél velük.

Bika:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlUgye tudod, hogy sokkal jobban bejössz a pasiknak (vagy a csajoknak), ha egy kis titokzatosság leng körül. Ne árulj el mindent magadról, mert arra aztán igazán nincs szükség, hogy már az első randin kiismerjen. Ha párkapcsolatban élsz, akkor könnyen előfordulhat, hogy a partnered nem éppen az igazmondás, és a hűség bajnoka. Sajnos a dolgok már kiderültek, és jobb lenne minél előbb beszélni vele, mégpedig komolyan, és a család – különöse az ő famíliájának – segítségét kérni, hogy térjen már észhez. És próbáljon meg felelősséget vállalni a tetteiért.

Ikrek:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlNagyon jó lenne, ha közösségi portálon szerepelsz, akkor nem állítanál valótlanságokat magadról. Mert bizony eljön az idő, amikor valakivel személyesen kell találkoznod, és le fogsz bukni, a partner – aki eddig csak annyit tudott rólad, hogy szép vagy, okos, intelligens, stb. – csalódni fog benned, mert a kép, amit kialakítottál magadról, mégsem olyan, mint a valóságban. Egy rokonod bemutathatja a barátját, és talán még nem is gondolod, hogy egy idő eltelte után rájössz, hogy ő az igazi. Ha pénzt kérnek kölcsön, most bátran adhatsz, mert tuti, hogy vissza fogod kapni.

Rák:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlNem kell neked listát írnod arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a választottad, mert zsigerből tudod, hogy pontosan ő kell neked. Olyan szerelmes vagy, hogy nem is túlzás, hogy két lábbal jársz a föld felett. Imádod és rajongsz érte, talán még az is lehet, hogy hosszabb távra terveztek, talán már az együttélés, vagy a család alapítása is szóba kerülhet. De azért az ásó-kapára és a nagyharangra kár gondolni, mert nincsenek olyan csillagállások, ami szerint ne következne be az, amit a szakértők is állítanak, hogy a 18. hónap után alább hagy a lángolás. De élj a mának, és élvezd ki a helyzetet. A munkát pedig ne vidd haza, vagy a kedvesedet ne traktáld a felettesedről. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Oroszlán:

Heti horoszkóp szeptember 5-tőlSemmi értelme amiatt hibáztatni magad, ami történt. Bármi is volt az előzménye a félrelépésnek, ha akarta volna, megoldja a problémáitokat. Azért azt nem ártana, ha megkérdeznéd tőle, hogy mit kíván azért tenni, hogy újra elnyerje a bizalmadat. Aztán várj, hogy tényleg betartja-e azt, amit ígért. És persze azt se mond, hogy megbocsátottál, amig nem gondolod ezt te saját magad komolyan. A munkában fantasztikus ötleteid lesznek, és közeleg egy változás a munkahelyeden, amikor nagyon keménynek és határozottnak kell lenned, hogy megkapd mindazt, amiről úgy gondolod, hogy jól fizet, és jól is tudnád csinálni.

Szűz:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlTotál homály a munkahelyeden. Még semmit sem tudsz, hogyan fognak zajlani a változások, csak annyit, hogy biztosan nem marad semmi a régiben. Sokkal jobban kell magadra vigyáznod az elkövetkezendő időkben, hiszen nemcsak rólad van szó, hanem a kis családodról is. A szerelemben furcsa időszakot élsz, mert az is előfordulhat, hogy szerelmeteknek gyümölcse kilenc hónap múlva érik be, és az is, hogy a partnered egy kicsit még meg van zavarodva. De az is lehet, hogy ismét forgalmi dugó alakul ki az ágyadban, aminek kimagyarázásához talán rokoni segítséget kell igénybe venned.

Mérleg:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlÓriásiakra kell nyitnod a füleidet ezen a héten, mert folyosói pletykák, vagy titok derülhetnek ki, mégpedig olyanok, amelyek rád vonatkoznak, illetve a jövőddel kapcsolatosak. A pasid azt szeretné, ha laza lennél, mert különben könnyen előfordulhat, hogy a munkahelyén kezd el flörtölgetni valakivel, ami aztán komolyra fordulhat. Ha a pasidból eleged van, és nem is bánnád, ha lelépne, akkor itt az ideje, hogy te is elkezd a saját utadat járni, mert rövidebb keresgélés után biztosan megtalálod azt, akivel bejöttök egymásnak. A családban van kiért izgulni, de ne vidd túlzásba, mert az egészségi gondját ma már meg tudják oldani.

Skorpió:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlNagyon jó lenne, ha a pasidnak kimutatnád, hogy mennyire vonzónak tartod. És ezt meg kellene tenned akkor is, ha már régóta vagytok együtt, mert a kedvesed maga alatt van, és nemcsak a munkája miatt kell benne tartanod a lelket, hanem azt is ecsetelned, hogy a pasik között végül is ő a sztár. Ezzel kihúzhatod őt a rossz hangulatból, és mivel neked is rengeteg gondod van mostanában, legalább ő nem szívja el az energiádat, és koncentrálni tudsz a munkára, vagy a tanulásra, ahol rövidesen nagy változások lesznek, amelyek erősen érintenek téged.

Nyilas:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlElég sok baklövést követtél el az utóbbi időben, de a főnököd kiáll érted, és még mindig veled szeretne dolgozni. Bármennyire nehezednek a dolgok, te vagy az, akivel szeret együtt dolgozni, és megbízik benned. Ne élj vissza a bizalmával. Gyermeked vagy a szerelmed, esetleg egy hobbi horribilis összegeket húz ki a zsebedből, és most gőzöd sincs, hogyan pótold a hiányzó összeget. Az ex-eddel ha úgy gondolod, hogy nagyon jó viszonyt ápolsz, akkor tudnod kell, hogy ő ezen a héten nem mond neked igazat, ezért amit hallasz tőle, arra ne vegyél mérget.

Bak:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlA meglévő kapcsolatokban, házasságokban, régi együtt járásokban felmerülhet benned a kétség, hogy a partnered másnál keresi a boldogságot, ami nem így van, csak egy kicsit jobban figyelj az igényeire. Mi lenne, ha megtanulnál és gyakorolnád vele a lassú, finom, érzéki csókolózást, és új módon érzékeltetnéd vele, hogy a világ legkívánatosabb teremtményének tartod őt. A munkában, vagy a suliban nehéz feladatok várnak rád, ha a héten külföldi utazásra nyílik lehetőséged, akkor légy óvatos, mert az út során olyan élmények érnek, amelyek csalódást okoznak. Például meglopnak, vagy sokkal többe kerül minden, mint ahogy ígérték.

Vízöntő:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlDamoklész kardjaként függ a fejed fölött a megszűnés veszélye. Mindez elsősorban a munkahelyedre vonatkozik, ahol teljes a bizonytalanság, illetve olyan helyzetek adódnak, amikor te érzed, hogy a saját helyzeted minden eddiginél bizonytalanabb. Ezért nem ártana, ha keresnél egy másik állást, és elfogadnád azt a nézetet, miszerint jobb több lábon állni. Pénzügyekben sem állsz a helyzet magaslatán, különösen akkor, ha kölcsön adtál, netán valamit eladtál, vagy közös ügyletben vagy valakivel, mert előfordulhat, hogy átvernek. Viszont a párkapcsolatban élsz valakivel, főleg ha együtt is éltek, akkor az ő ereje kimozdít a holtpontról.

Halak:
Heti horoszkóp szeptember 5-tőlNem mondasz igazat, talán nem is akarsz, mert az illetőt nem tartod alkalmasnak arra, hogy őszintén beszélj vele. Ráadásul vannak olyan kis ügyeid, amelyeket egyáltalán nem szeretnéd, ha kitudódnának. Ha párkapcsolatban élsz, méghozzá régóta, akkor előfordulhat, hogy a partnerednek nem mondasz igazat, viszont a szerelmeddel őrülten egymásba gabalyodtok. És az is lehet, hogy a partnered mindezt tudja, és most abban a stádiumban van, hogy egyszerűen nem érdekli, hogy mit csinálsz. És ha alkalma lesz rá – egyelőre nem keresi – vissza fog kamatostul adni mindent, ebben biztos lehetsz. Az őseid most fontosabbak lettek, mint eddig voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top