Ezo

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégén

Női és férfi energiák csapnak össze egymással ezen a hétvégén, de félreértések fakadhatnak a családról és a hűségről alkotott elképzelésekből is. Aki külön megy bulizni a párjától az most könnyen elősegítheti egy harmadik megjelenését a kapcsolatában!

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénKOS
Szerelem: Most inkább a romantika, és a családi élet lebeg a Kosok szeme előtt, mint a szerelem, vagy a szex. Ez a gyakorlatra lefordítva azt jelenti, hogy ábrándozva állsz meg a menyasszonyi ruhakölcsönzők kirakata előtt, és minden szembejövő férfiban leendő gyermekeid apját keresed. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor a családalapítás és a gyereknevelés köti le a gondolataidat.
Buli: Ha elég előrelátó voltál, már rég megszervezted a hétvégi programodat. Ha az utolsó pillanatban állítod össze, akkor részesítsd előnybe a családi rendezvényeket!

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénBIKA
Szerelem: Férfi és női energiák egymásnak feszülése teszi izgalmassá a Bikák hétvégéjét. Úgy érzed, hogy a párod túl férfias a te nőiességedhez, és emiatt vannak kommunikációs nehézségeitek. Ne várd el a párodtól, hogy ő is ugyanolyan csevegős legyen, mint te, hagyd meg neki a hallgatagságot. Mivel a szóáradatod most zavarja, inkább olyan programot csináljatok ami közben nagyokat hallgathattok egymás mellett: egy mozi vagy koncert ideális.  
Buli: Ha pedig már unod a koncerteket, menjetek táncolni! Hidd el, a szerelmed most mozdulatokkal fejezi ki, azt, amiről nem tud beszélni.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénIKREK
Szerelem: A hétvégén szőrszálhasogatóbb leszel a szerelmeddel, mint máskor. Mintha minden mozdulatába bele akarnál kötni. Különösen akkor lesz kötekedős a hangulatod, ha megoldatlan, elrendezetlen problémákat söpörtettek mostanában a szőnyeg alá. Ezek a gondok egyik pillanatról a felszínre kerülnek, és fokozzák a feszültséget köztetek. A szingli Ikrek, ezen a hétvégén túl feszültek és kritikusak ahhoz, hogy felfigyeljenek egy férfi közeledéséhez.
Buli: Meglepő módon a munkatársaiddal lenne kedved bulizni. Ez a hétvége remek lenne egy csapatépítő tréninghez, de azért vigyázz, mert velük is túl pikirt lehetsz.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénRÁK
Szerelem: Meglepően változatos és fordulatos hétvégére számíthatnak a szingli Rákok. Lehet, hogy megdöntöd az egy hétvégére szervezett első randik rekordját, de az is, hogy egyik pillanatról a másikra szeretsz bele egy olyan fiúba, aki nem is az eseted valójában. A kapcsolatban élő Rákok sem sokkal több nyugalomra számíthatnak: az ő életüket meglepő fordulatok és egy esetleges harmadik felbukkanása teszi változatossá.
Buli: Táncolj! Most jókedvűvé tesz a tánc, segít oldani a heti stresszt és a tömegben könnyebben ismerkedhetsz meg álmaid lovagjával.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénOROSZLÁN
Szerelem: Úgy érzed, mostanában kicsit távolodtok egymástól a szerelmeddel. Ez az érzés akkor is hatalmába keríthet, ha együtt éltek. Azt is pontosan meg tudod mondani, kik álltak kettőtök közé: a munka és az anyagiak, azaz a hétköznapok. Mostanában a hétköznapi élet feladatai kicsit legyőzték a szerelmeteket, de ezen a hétvégén jó alkalmatok lesz arra, hogy újra közelebb kerüljetek egymáshoz.
Buli: Ha nem vigyázol a pénztárcádra, annyi pénzt szórsz el a hétvégén, amennyi a teljes havi bulikereted lett volna. Az italakciókkal spórolhatsz egy keveset!

SKönnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénZŰZ
Szerelem: Úgy érzed, hogy meg kell dolgoznod a párkapcsolatodért, mert az nem létezik, hogy minden működjön magától. Megnyugtatlak: létezik. Pontosabban ez a hétvége nem a nagy és látványos küzdelmek ideje. Most engedjétek bele magatokat abba az érzésbe, hogy minden rendben van, és élvezzétek egymás társaságát. Szingli szüzeknek jól sikerülhet egy vasárnapi randevújuk, főleg, ha koncertre vagy kiállításra mentek együtt!
Buli: Óvatosan adagold az alkoholt, a cigarettát és a kávét a hétvégi bulikban, mert most minden élvezeti cikkel hajlamos leszel túlzásba esni. Ezt pedig másnap fogod csak igazán bánni.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénMÉRLEG
Szerelem: Végre túl vagy a nehezén, és sikeresen megoldottál egy nehéz párkapcsolati krízist. A szingli Mérlegek életében ez a hétvége a magányos korszak végét jelezheti, főleg, ha már lélekben is felkészültél egy újabb párkapcsolatra, és nem csak az agyad sóvárog a társ után. A kapcsolatban élő Mérlegeknek érdemes lenne csak kettesben tölteniük az egész hétvégét és kizárniuk a külvilágot. Főleg az anyósodat kellene most egy kicsit távol tartanod magatoktól.
Buli: Ha mindenképp buliba vágysz, akkor egy osztálytalálkozón érezheted jól magad, vagy legalábbis a középiskolai barátnőiddel menj el szórakozni.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénSKORPIÓ
Szerelem: Régi hibák és régi botlások kerülnek elő újra a Skorpiók életében. A hétvégén sok apró titokra fény derülhet, hála egy nem túl jóakaratú rokonnak vagy barátnőnek. Ha a pároddal nem tudjátok átbeszélni az igazságot, akkor mosolyszünetre, vagy szakításra is sor kerülhet. Ezeket őszinteséggel és szeretettel előzheted meg! A szingli Skorpiók találkoznak egy régi szerelmükkel, de hidd el a nosztalgia nem elég az újrakezdéshez.  
Buli: Buli helyett inkább a gyerekekkel mennél el színházba, vagy egy gyermekkoncertre. Ez a fajta infantilizmus most jót is tesz a lelkednek.

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénNYILAS
Szerelem: Úgy tűnik, hogy olyan elfoglaltak lesztek mindketten a hétvégén, hogy alig marad időtök egymásra. Abból lehet egy kis konfliktusotok, hogy te úgy gondolod két családi program között félúton a kocsiban van alkalmatok egy komoly beszélgetésre, a párod szerint viszont nem ez a legjobb helyszín az élet nagy dolgainak megvitatásához. Ilyen apróságokon fölösleges összeveszni, inkább csináljatok egy szabad délelőttöt vasárnap, amikor beszélgethettek.
Buli: Olyan pörgős most a hangulatod, hogy ha elindulsz az éjszakába, akkor egy buli egészen biztosan nem lesz elég neked. Két-három helyre is benézel, amire megtalálod az igazit!

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénBAK
Szerelem: A libidód a magasba szökik, ráadásul nem is érted, hogy ki vagy mi gerjeszti benned ezt a vágyat. Mindenesetre túlfűtött hétvégére vágysz, és ezért még olyan tőled szokatlan dologra is képes vagy, mint a női magazinok „még 101 szextipp” típusú rovatainak tanulmányozása. Persze hamar rájössz, hogy a te fantáziád sokkal jobb ennél. Ezt egyébként a párod is megtapasztalja szombat éjszaka…
Buli: A szingli Bakok most elhatározzák, hogy a buliból semmiképp sem mennek haza egyedül. Azért ne veszítsd el a fejedet, és ne tedd nagyon alacsonyra a lécet!

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénVÍZÖNTŐ
Szerelem: Több figyelmet és több elismerést szeretnél kapni a kapcsolatodban. Olyan banális kérdésekben vágysz az elismerésre, mint a vasárnapi ebéd, az (ágyba vitt) kávé és természetesen az általad megszervezett programok. Mielőtt asztalt borítasz, tudnod kell, hogy a párod nagyon is értékeli ezeket, de most nincs elég eszköze, hogy kifejezze az érzéseit. Ugyanígy a szerelmét sem tudja megfelelően éreztetni veled, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret!
Buli: Nosztalgiadiszkókban és retro partikon érzed jól magad, különösen akkor, ha a réges-régi barátnőid is ott mulatoznak melletted, a szerelmeddel együtt!

Könnyen félreérthetjük egymást ezen a hétvégénHALAK
Szerelem: Szerelmes hétvégére készülhetnek a Halak. A jegy párkapcsolatban élő szülöttei ugyan egy feszültebb pénteki szóváltással hangolódnak a hétvégére, de a szombat meghozza a harmóniát közöttetek, vasárnapra pedig már mindketten romantikus-andalgós hangulatban lesztek. Ugyanilyen rózsaszín ködre számíthatnak a jegy szingli szülöttei, akik egy jól sikerült szombati randi után kerülnek lélekben a felhők fölé.
Buli: Bárhova is mész bulizni, a flörtölés és a szemezés garantált. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ne kuksolj otthon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top